1 yıl önce yapılan muhabbetler ve bunca zaman sonra bu motorları ne gören oldu nede duyan bilen gören varmıdır acaba
1 yıl önce yapılan muhabbetler ve bunca zaman sonra bu motorları ne gören oldu nede duyan bilen gören varmıdır acaba
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Çinlilerde yavaş yavaş japonlar gibi olacak heralde. Eskiden herkes Alman'da Alman dermiş, şimdi Japon'lar piyasayı kasıp kavuruyor. Sıra çinlilerde...
üstten üçüncü fotodaki motoru fuarda görmüştüm. buradan göründüğü gibi değil emin oabilirsiniz. diğerleride sanıyorum öyledir.
Bence bu adamlara bravo.. Yapıyorlar mı ? Sonuç bu işte. Dünyada el atmadıkları teknoloji kalmadı. Ve bunların hemen hemen hepsinde de başarılı durumdalar. İnsanlarda azım var. Bizden birileri birşey üretmeye kalksa devlet 100 tane formaliteyi önüne koyarak birakın teşviki insanı darboğaz edip nerden bulaştim dedirtir.
Bizim için Allah, onlar için Tanrı çalışanın hakkını verir. Devam edin kardeşlerim... Yakında uzayın kahramanları sizler olacaksınız.
haydi hayırlısı.çinliler karşısında bizde japonların biraz fiyat düşürmesini bekliyoruz açıkçası.fiyatlar uygun olursa millet neden çin alsın japon vb. varken?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hala çin malı alcak kadar zengin degilim...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Arkadaslar birakin cin mallarini allahinizi severseniz.Piyasada binlerce cin mali var ama yarisi tamircilerin onunde, diger yarisi da bozuldu bozulacak.Ucuz diye aliyoruz ama tamire verdigimiz parayla daha kaliteli bir motor alinabilir.Ben boyle dusunuyorum,gordugum manzaralarda bunu destekliyor.Italya da tek bir tane bile cin mali gormedim, vardir bir bildikleri herhalde!
Geçenlerde şehiriçi kullanmak üzere yedek aldığım YBR 125 ile Salcano 200 crossu takaslamak için biraz bineyim dedim Şirinevlerden Çapaya gelene kadar zırıltıdan tırıltıdan bir hal oldum. Hem motor deli gibi titriyor bastığım yerlerde piston hareketini inanın hissediyorum hemde motor çok pis bir gürültü yapıyor. Dedim hemen ertesi günü al bunu ver YBR mi aman canım YBR'em dedim valla. BEn motora başladığımdan beri hiç çinliye binmemiştim. İlk motorum Hyosung 125 cross tu ki hala anarım keşke satmasaydım diye kafamı vururum 125 cc 4 valf 14 beygir çok tatlı aletti. Sonta hep Yamaha takıldım. O yüzden dediğim gibi ucuz etin yahnisi olayına döner bu iş. Motora hayatınızı emanet ediyorsunuz o konuda ne paradan kaçacan nede tedbirden. Umarım herkes kazasız belasız biner motoruna ama japonların aksine Çinden çok fazla birşey beklememek çok fazla zorlamamak en doğrusudur bence.
Az bucuk paraya kıyın güzel birsey alın vallahi derim ben, isteyen dinler isteyen dinlemez
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
rahatsız bu adamlar yaparlar kardeşim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
k onların ben 200 uyguru yılda idam etmeye devam etsinler.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
4 yıllık motosiklet sürücülüğü geçmişim var. 2 tane çin malı eskittim. Varın gerisini siz düşünün.
Hala marka bir motorum yok ama marka markadır. Bundan sonra ki motoru mu 1 sene geç alırım. Ama adam gibi bir marka alırım...
Gelsin abicim güzel motorlar
Ne kadar rekabet o kadar düşük fiyat
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
evet yakında bizde alırız :D
400 cclik enduro çok hoşuma gitti.. demekki artık 250 ccden yukarısını üretmeye başladılar.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
çinliler bizi çözmüş usta.ambalaj manyağıyız ya.çok satar bunlar.görüntüler süper, kalitesi sıfırrrrrrrrrrrrr.yollarda çok iterek götüren görürüz bu güzelleri.
Kullan at bu motorları. cın malının ulkemıze gırısı yasaklandı gıbı bırsey. devletın formullerı var cınlıler uzerıne.
biz de süper gelişiyoruz.. alışveriş merkezleri, hizmet sektörü, gsm operatörleri, bankalar,... içinde üretim olmayan her sektörde ya lideriz ya ikinciyiz haksızlık etmeyin
ha bi de inşaat sektörü var. Bir araplar bir biz. En kolayı o, bildiğimiz de başka bişey yok zaten..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)