Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese selam

REKLAM ALANI

selam arkadaşlar yaklaşık ben 1 yıldır mt üyesiyim ama motosikletim olmadığı için yorum yapma gibi bir işde bulunmadım.Dedemin 15 senedir yatan peugeot 103'ü yapmaya karar verdim sizce çalışırmı?Pedalları bile dönmüyo ama tekerleklerini söktüm yağladım her yerini lastikleri gıcır gıcır sizce bu işe girişiyimmi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    a.s. giriş giriş motor motordur..
    Now the world is gone. Im just one.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hoşşgeldin yazılarınla Bence uğrasma.. Eskiler her dakika bi sorun verecektir... Çok iyi bir usta lazım sana o zaman bişiler olabilir...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Bncede giriş bizim komsunun 30 yıldır yatan jawa motoru wardı o geçen sene cıkardı yagladı akü vs.. degiştirdi şuan hala binmeye calısıor dememin sebebi calısırken biraz zorluk çekiyor.......
    ::tutkuy::

beyler tam bugün girişicektim yağmur yağdı ondan ellemedim ama en yakın zamanda fotolarını eklerim siteye

mates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba KEE 100 2017
    bence yap çok sağlam motosiklettir o parçalarıda ucuz demende yarar var

tüzün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hosgeldin arkadaş umduğunu bulusun ihsallah burda
    ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz

Motosikleti
    honda titan
    arkaşım hemen toplarsın zaten eksiklerinni felan yalnız bir kere karbiratörünü temizlettir bendede var iki tane artık öğrendik bakımını felan sağlam motordur bendekilerin birisi 17 birisi 10 yasında masallah o günden bu güne süperler
    motosikleti honda titan :bounce:

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoş Geldin .

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Alıntı xmanos32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkaşım hemen toplarsın zaten eksiklerinni felan yalnız bir kere karbiratörünü temizlettir bendede var iki tane artık öğrendik bakımını felan sağlam motordur bendekilerin birisi 17 birisi 10 yasında masallah o günden bu güne süperler
    saol dostum bizimkinin bi eksiği yok dicem ön iç lastik eksik onuda arkadaşın pejosunun tekerleği patlamıştı ona taktık bizim tek eksiğimiz biraz tembelliz birazda motordan anlıyozda çoook değil ama yapıcaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler