kaldırımda ınsanların arasında makas yapıyorum ister istemez. otomobil kullanırken birden gaz cekıyorum ama tepkı yok. :D
kaldırımda ınsanların arasında makas yapıyorum ister istemez. otomobil kullanırken birden gaz cekıyorum ama tepkı yok. :D
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Motorun tepesinde uzun bir süre geçirdikten sonra inip yürümeye başladığımda karşıdan karşıya geçerken ya da bir köşeyi dönerken benim de gözüm aynaları arıyor.
4 teker ile trafikte seyrederken aralardan girmeye kalkıyorum. Kalkmasam bile en azından çok istiyorum. Trafikte sıkışıp kalmak çok aptalca geliyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Yolda yürürken istem dışı trafik ışıklarına takılıyor gözlerim.
İbrahim Kent
İstanbul /Kanlıca
bisiklet kullanırken, sol baş parmağımın sinyal düğmesini aradığını hatırlıyorum
Dikiz aynası... ehh, herkes gibi
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Yazıların tamamını okuyup , düşününce benimde hatırı sayılır tiklerimin olduğunu farkettim.
- kaldırımda yürürken , yanımda giden araba makas atabilir diye kaldırımı ortalıyorum.
- yolda yürürken ,Benzinlik görürsem , benzinim yeterlimi diye meraklanıp , bakacak gösterge arıyorum.
- Sandalyeye seleye oturur gibi oturuyorum. sol ayak anormal yukarı kalkıyor.yakındakilerde garip garip bakıyor.
- Bu en çok başıma geleni : kulak arkam çok kaşınır .kafamı kask varmış gibi yanağımın yanından işaret parmağımı uzatarak kaşımaya çalışıyorum . kask olmadığını anlayınca ohh be diyorum kaşı istediğin kadar ( hatta ensem henüz kaşınmıyor ama olsun onuda kaşı. ohhh misssss ).
hele dikiz aynası illallah ettiriyor.
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
silindir şeklinde herhangi örnek:otobüs,minibüs barları sağ elimle tutmuşsam tamamen bilinç altı gaz açıp kapatıyorum farkına vardığımda acaba bakan varmı diye etrafı çaktırmadan kesiyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
ne kadar çok tikimiz varmış
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Dikiz aynası durumu bende de var. köşeleri dönerken hafif yattığımı hissediyorum. Hatta evde ara ara ağzımla devir kestirdiğm bile oluyor. bu olaylar motora binmediğm son 3 hafta da hayli arttı. Motor serviste tamir boya vs işlemleri için.O çıkana kadar beni kliniğe yatıracaklar galiba koltuk sandalyede oturuten çok sıknıtı çekiyorum bacaklarımı birleştiremiyorum Ayrık duruyorlar arada depo varmış gibi Bu toplu taşıma araçlarında sıkıntı oluyor.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Hepsini okudum saglam biri yok
Kaldırımda yürürken makaslara bayılıyorum daha çok işlek kaldırımlar hoşuma gidiyor
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Geçen pazar bir kaç tur atayım dedim,ayaklarımın pozisyonunda bir gariplik hissettim sonradan jeton düştü,önceki motosiklette pedal vardı ayaklarım pedal arıyordu resmen
Birde askerlik dönüşü cuma namazında ayaklarım esas duruş halindeydi
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
arabanın direksiyon simidinden motordaki gibi gazı açtım.araba doğal olarak hızlanmadı. kehkehkeh...
Ben kaldırımdan ziyade pazarda makasa giriyorum cokta zevkli oluyor :D ama bazen karsi şeritle burun buruna geliyorum.
Bir diğeride özelikle sıkışık otobuslerde ön cama yapışacak gibi binince yol ayağının altında oluyor o zaman gazmi acmiyorum aradan kacmayımı düşünmüyorum hata bir seferinde iett söförü ne bakıyorsun dikiz aynasına olum izin verde ben bakim demişti
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bende değilde birçok motorcu arkadaşlarımın araba kullanırken çok devirli kullandıklarını fark ettim kendim araba kullanmamaya çalışıyorum bana çok sinir bozucu geliyor ama motor kullanan arkadaşlarımın arabalarına bindiğimde heralde araba yavaş geldiği için çok devirli kullanıyolar buna hep dikkatettim kendilerine sorduğumdaise yoo normal bu ama max 7000devirli arabalar 4500 5000 devirlerde kulanmak çokta normal değil motordaki yüksek devir ve ses bence arabanında tam tersi sessiz olması onların arabanın motorunun sesini duymak istedikleri için bunu yapıyolar.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Bugün bende yaya olarak yürürken sağda ve solda dikiz aynaları aradım.
Demek ki garip olan sadece ben değilmişim
Hortlatıyorum ama güzel tik'ler mevcutmuş. Varmı başka cevherler?
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
arabayla giderken, yüksek hızda giderken kontra uygularken, viraja doğru yatmak desem
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)