Yaa aklıma geldi.. Koltuk değneklerini ben araç gibi hissediyorum..
Ne zaman koltuk değneği kullansam önümdeki yayalarla yarışa giriyorum
Yaa aklıma geldi.. Koltuk değneklerini ben araç gibi hissediyorum..
Ne zaman koltuk değneği kullansam önümdeki yayalarla yarışa giriyorum
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
yav hepiniz arızaymışsınız haberimiz yokmuşş
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
peki hocam, pavlovun zil ve köpek deneyini oldukça açıklayıcı olarak sunduktan sonra aklımıza şu teorem de geliyor ki bu hipotez kanıtlanmış bir teze dönüştürüldü. lakin, Gestalt'ın "cisimleri olduğu gibi değil, olduğumuz gibi algılarız" teoremi hakkındaki görüşlerinizi alabilirsek çok sevineceğiz.
şaka bir yana ama düşünün ki bir futbolcu askerden yeni dönmüş, maça çıkmış, faul olmuş ve hakem düdüğü çalıyor ve futbolcu hemen atyo kendini yere; bir düdük yat, bir düdük kalk
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Yayan önümdeki birisini geçerken kör noktaları kontrol ediyorum
yürekçe biz burda bilişselcileri sevmeyiz
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
- Bisiklet antrenmanlarında sola çıkarken dikiz aynası aramaya başladım.
- Bisiklet üzerinde dönüşlerde sinyal verme isteği oluştu
- Bisiklet üzerinde kavşaklara gelirken yada birisi önüme atladığında kornaya basar gibi sol vites kolunu dürtüyorum.
- Araba kullanırken sollamarda ne kadar yavaş bu araba diyorum kendime. Sonra bi bakıyorum devir göstergesi sonlarda ve araba bağırıyor. Gaz pedalını sonunda dayamışım ve otomatik vitesin sport tuşu açık
- Henüz araba ile araya girmeye çalışmadım. farkında olmadan denersem hiç iyi olmıcak.
- Baştaki resim gerçek. Sahtesini yapana kadar gerçeklerini kolaylıkla görebilirsiniz.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
Müthiş gerçekten bi kitap yazılır buradaki bilgilerle
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ben motosiklet kullanırken veya yürürken bi problem yaşamıyorum ama araba kullanırken yolun en sağına yanaşıyorum farkında olmadan bide arabayı yatıracak oluyorum arada
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
Kesinlikle en kotusu bisiklete binerken oluyo.
tam ilk pedalı atıyorum elim sol frene basılı =)
Devamlı ayna arıyorum
Frene motor freni gibi dokunuyorum.
He bide felaket olanı kenara koyarken bisikletin uzerinde ayaklıgı acmaya calısıyorum =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
motorcu dehilmisiniz mutlaka olucak bunlar he benmi yağmurda cam silecekleri ihtiyacı aranıyor
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
yaya iken ayna ihtiyacı 1-2 kez hissettim
ama bisiklette kesinlikle ihtiyaç hissettim
arabada giderken trafik durunca dayanamıyorum
ister istemez aradan girmek dürtüsü geliyor
ama ne mümkün pısıp bekliyorum sıkıla sıkıla
FAZER = ZAFER
ayna tıkı bende de var
ama en cok zoruma gıden o cup larda (arkadasımınmotosikleti) sol elcıkte debrıyaj aramam ve bulamayınca ta dıyerek baslamak soze bıde gecen elektrıklı bısıklete bındım sol serıtte durdum yanlıs anlasılmasın bızım sehır ıcı ufacık neyse altımda bws var sanıyorum araba kalkınca gaz elcıgıne asılmam la ortalıkta kalmam bır oldu kendıme guldum kıs kıs yanarım yanarım rezıllıgıme yanarım
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
uzun süreden sonra ilk kez toplu aşıma ile işe geldim yol bitmedi.
birde sıkışık trafikteki araçlara gülüyordum buğün bir motorcu bana güldü.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
benimde ayna takıntım çok oluyor arkadaşlarla gezerken arkamda kalanlara aynadan bakıyorum
Bisiklette iken ayna ihtiyacım çok oluyor. Ayrıca bisikleti yatırarak dönüyorum kavşakları Stoppie yapamıyoruz o ayrı
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
vitesli motor kullandıktan sonra cup motora binince vitese takarken bi kere debriyajı sol elle sıkarmış gibi yaparsın....
-- scooterde kalkarken sol ayağınla çaktırmadan 1 e takarsın...
hızlandıktan sonrada soldaki levyeyi (arka freni) debriyaj niyetine bi yoklarsın
vitesliden indikten sonra cup motora binince 1 e taktıktan sonra vıtesi yukarı kaldırırsın 2 diye hop boşa geçti, çaktırmadan 2 kere aşağı bas
eskidende 250 jawa sahıplerı mz, mz sahipleri 250 jawa zor kullanırdı karıştırmadan... hey gidi günler...
cup kullandıktan sonra manuel debriyajlı motora binip,debriyaj sıkmadan vitese takanlar bilirim... sonuç komedi.
karışık oldu yaa...az motor kullananlar anlamıyacak
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
ayna hadisesi bendede war, çaktırmayın.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)