Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

S&t Kanuni Gt250r sorunlarım

REKLAM ALANI
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben hem Hyo hemde kanunı bayısıyle konustum ve 2 sıde aynı cevabı verdı . Bu malları hala Hyo kendı fabarıkasında ve kendılerı uretıyor ve sadece steckerlarda kanunı yazıyor .. Onun ıcın bu arkadasın olayıda daha motoruy sıfır alır almas basması galıba..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mz 251
    arkadaşlar bir motorun üretimi montajı kanuniye ğectiyse kacın ondan örnekleri var mesala mz kanuni mz e bir bakın bir de alman mz e gecenlerde benim kanuni mz in gaz borusu kırıldı söktük bir baktım ki plastik arkadaşın kullanmadığı kazalı alman mz in gaz borusunu söktüm tamamem demir kurşun ğibi taktık oldu ne demeli sizce arkadaşın birinde 96 model hero puch var gece ğündüz cok hor kullanıyor resmen öldürüyor motoru tıkk yok birinde ise 2005 model kanuni puch cok temiz baktığı halde motor döküldü arkadaşın alay konusu oldu kanuni yapar arkadaş herşey beklenir o firmadan
    müzisyen agırsiklet şampiyon

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bi şeyi anlamadım ve çok merak ettim.
    bunu sormamda da kimse bit yeniği aramasın lütfen
    konuyu açan arkadaş hayatını motosikletle kazandığını ve motoru serviste yattığı için hergün motor kiraladığını söylemiş.
    açıkçası motosiklet kullanarak geçimini sağlayan bi kişinin 250 cc de olsa race bi makine tercih ettiğini merak ettim ???
    tam olarak ne iş yaptığını söylersen sevinirim arkadaşım... tekrar geçmiş olsun...
    +1 0km race ile hangi iş yapılıyor!

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    arkadaşlar gt250r race sayılmaz tamam görünümü race ama sıralı 4 silindir değil.Bazı ilaç firmaları ve gümrük müşavirlik firmalarının kendi özel kuryeleri fazer,gs500 vs... gibi yani bana mantıksız gelmedi cbf250 alacağına gt250r almış.

Motosikleti
    kanuni motorun 150-vfr800
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam kanuni'yi sevmem ama arkadaş bana globalin elemanı gibi geldi
    valla bende arkadaşı tanımıyorum,ama bence değerlendirmen yanlış,asıl globalin elemanları bence sitede çok açık şekilde yıllardır kendilerini belli ediyorlar!

Motosikleti
    suzuki-HAYABUSA

Arkadaşlar öncelikle Yorumda Bulunan Herkese Teşekkürler

ben bu arkadaşı tanıyorum,kuryelik yapıyor,ybr 125 i vardı onu verdi ve üzerini takside bağlayarak bi hevesle bu motoru aldı,yaşadığı herşeyi noktasına kadar ben biliyorum,hiçbir yanlış veya karalama yoktur.çektiklerini ben biliyorum,allah yardımcısı olsun diyorum.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı yenny1i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu arkadaşı tanıyorum,kuryelik yapıyor,ybr 125 i vardı onu verdi ve üzerini takside bağlayarak bi hevesle bu motoru aldı,yaşadığı herşeyi noktasına kadar ben biliyorum,hiçbir yanlış veya karalama yoktur.çektiklerini ben biliyorum,allah yardımcısı olsun diyorum.
    ilk mesajda şikayet edenin şahidi, ilk mesajda onu savunan

bozacı-şıracı gibi sanırım

önce bir tanısaydık sizi keşke
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    suzuki-HAYABUSA
    kusura bakmayın arkadaşlar forumu okudum ve bi hışımla yazmak istedim ve arada kendimi tanıtmayı unuttum özür dilerim

ismim serdar ankaradan bi hayabusa sahibiyim 15 yıllık motorcuyum hayabusa öncesi sırasıyla zzr250-zzr600-zx9r-kanuni tiger kullandım.
    [B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    Alıntı yenny1i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sorun normal arkadas kuryeymiş ki motorun kac km de oldugunu da yazmamış.Kim ne derse desin kuryelerin nasıl motor kullandıgını hepimiz biliyoruz.Gene de gecmiş olsun.

Motosikleti
    suzuki-HAYABUSA
    bu motor ilk arızasını verdiğinde 700 km deydi,ve rodajını gayet itina ile tamamladı.kurye derken günde yaptığı yol en fazla 200 km'ydi ve bu km'yi ayda sadece 1 veya 2 gün yapıyor,diğer günler 50 km'yi geçmiyor.
    [B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Arkadaşım ekmeğimi motosikletten kazanıyorum yazmışsın,motosikletini işe gidip gelirkenmi kullanıyorsun? aksi taktirde race bir makine ile ekmek parası kazanmak epey zor olur. Ayrıca kullanımın hakkında biraz bilgi verirsen bizde sana yardımcı oluruz. Aynı makineyi 5500 km kullandım ve en ufak bir problem yaşamadım.

Alıntı superzzt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gt250r race sayılmaz tamam görünümü race ama sıralı 4 silindir değil.
    Ne alakası var. Bir motosikletin tarzını üzerindeki motorumu belirliyor yoksa oturuş, sürüş pozisyonu ve kullanım alanımı...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Ducati'lerde V4 motor var, Desmosedici RR'ın race olmadığını mı düşünelim

Motosikleti
    Mct 250 Kışa İnş...
    ozaman derby 125 de ne?

Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    hyo.nun oturuşu race ise gerçekten race makinaya binmemişiniz.CBR 600f nasıl sport touringse RACE değilse,gt 250r da aynı şekilde.Derbi gerçek bir race oturuş pozisyonu var doğrudur.Sıralı 4 değil desmo rr olsun fark etmez demek istediğim açık polemik yaratmaya gerek yok gt250r race olarak sunulsada DEĞİL.Sport touring desek en doğrusu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    ya bazı arkadaşlar siteye yeni üye olup yaşadıklarını buraya yazdığı için sanki yalancılıkla suçlamış.belki buraya yeni üye oldu ama başka bi sitede herkezin tanıdığı bi üye.ya nedemek bozacı şıracı gibi.ben dedim abime bu siteye üye ol diye.başından geçenleri anlat diye.ilk mesajımda deyil.çok saçma konuşuyosunuz bazılarınız.hiç kusura bakmayın.bazılarınızda kuryecile motoru öldürür,çok dandik kullanır gibi konuşmuşsunuz.benim kuzenim istanbulda kuryelik yapıyor.ve 60şı geçtiğini kesinlikle göremezsiniz.bizi karalama yapmak hakkında uyaranlar bizi karalanları uyarsın nerdeler.eğer inanmıyorsanız inanmayın biz kimseyi inandırmak zorundada deyiliz.abimiz başından geçen olayı buraya yazdı çünkü bu motoru alacak arkadaşları uyarmak istedi.burda yazdı diye kimse ona 0 motor vermicek.ne olursa olsun hiçbi motor 150 km sonra motor kitliyorsa o motor dandikktiiir.aksini söyleyen söylesin.

Motosikleti
    hyo.nun oturuşu race ise gerçekten race makinaya binmemişiniz.
    Bunu söylediğine göre asıl sen binmemişsin.

CBR 600f nasıl sport touringse RACE değilse,gt 250r da aynı şekilde.
    CBR600F; Süper sport bir makinedir, aynı zamanda yarı touringtir. Kullandığım için daha iyi biliyorum, bilmediğim makine hakkında yorum yapmam, emin olabilirsin.

polemik yaratmaya gerek yok gt250r race olarak sunulsada DEĞİL.Sport touring desek en doğrusu.
    Polmik yaratmıyoruz sadece fikirlerimizi tartışıyoruz. GT250R'la 5500 km yol yaptım, sport touringle uzaktan yakından alakası olamayan bir makinedir. Yanlış yönlendirmeyelim.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    hyo.nun oturuşu race ise gerçekten race makinaya binmemişiniz.CBR 600f nasıl sport touringse RACE değilse,gt 250r da aynı şekilde.Derbi gerçek bir race oturuş pozisyonu var doğrudur.Sıralı 4 değil desmo rr olsun fark etmez demek istediğim açık polemik yaratmaya gerek yok gt250r race olarak sunulsada DEĞİL.Sport touring desek en doğrusu.
    Biraz konudan sapma olacak ama es geçemedim bunu.
    Arkadaş CBR 600 f nasıl race değil onu bir açıklayıversene? CBR 600 RR'dan önce dünya supersport serisinde 600f yarışıyordu ve şampiyonlukları var.Araştırmadan atıp tutmayalım lütfen.600 RR'la aralarında farklar olsa da 600f'de safkan bir yarış motoru."600f sport touring" 600RR'dan daha kolaydır vs. diyerek birilerinin başına iş açma ihtimalin var sakın unutma.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Ozaman şöyle söyliyim cbr 600 F sport touring tir ve de sen neye bindiğinin farkında değilsin , kusura bakma....Supersport la sport touring arasındaki dağlar kadar farkı cbr600f ve cbr 600rr arasındaki farktan anlayabileceğin aşikardır.Ama hyo. supersport değil.

Pardon nasıl bir iş açılacak analatabilir misin?...

Motosikleti
    Ozaman şöyle söyliyim cbr 600 F sport touring tir ve de sen neye bindiğinin farkında değilsin , kusura bakma....
    Bak arkadaşım anladığım kadarıyla fazla motosiklet bilgin yok. Daha süper sportun ne olduğunu bilmiyorsun birde burada ileri geri yorum yapıyorsun. O zaman okuda öğren. CBR600F Süper sporttur ve aynı zamanda yarı touringtir. FZ1 ve FZ6 Fazer'da sport touringtir, ER6f'te Sport touringtir ama süper sport değildir bu iki kavramı anladınmı şimdi.

Supersport la sport touring arasındaki dağlar kadar farkı cbr600f ve cbr 600rr arasındaki farktan anlayabileceğin aşikardır.Ama hyo. supersport değil.
    Nedir ozaman arkadaşım...

Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Anlatsana farkı?Varsay bilmiyorum anlat...Bana anlatsan örnekler vererek supersport,s.touring,touring,enduro,hard enduro,chopper,cruiser,naked örnekler vererek yada kaynak göster bende cahilliğimi kapatiyim okuyup

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler