açıkcası nasıl kullandığnızı bilmiorm ama biraz rodaj sırasında red line yapılmış hissi uyandırdı bana bu sorun
açıkcası nasıl kullandığnızı bilmiorm ama biraz rodaj sırasında red line yapılmış hissi uyandırdı bana bu sorun
kullanılan mal Hyo ile aynı da, "montajcısı" farklı
10 bin km Hyo kullandım, benden kaynaklananlar hariç hiçbir sorun yaşamadım.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Acaba nasıl kullandığın hk. bilgi verirmisin..?
Evet işin içine Kanuni montajı gırınce ınsan bıraz dusunuyor eger aynı kısıler Çin malı motor toplar gıbı toplamaya devam edıyorlarsa benzın gostergesıydı tuş du dugmeydı vs vs sorunlar olabılır..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
@capicino sorunlarini okudum peki hic redline a girdin mi ?
birde sitede st kullanan bir iki kisi vardi sanirim. o arkadas far dugmesi bozuklugu yada sticker sorunu yazdigini gormedim. oyle bir sey olsa hemen yazardi sanirim.
biraz daha bekleyip gorucez herkeste mi oluyo
Tamam kanuni'yi sevmem ama arkadaş bana globalin elemanı gibi geldi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
çok kötü olmuş inşallah problemlerin düzelir.
belki de öyledir.o yüzden elektrik su faturasını ödeyemez,çoluk cocuğuna mahçup haldedir,motosiklet kiralamak zorundadır di mi?
Bu hali hiç yaşadın mı?.
Arkadaşımızın dünyasında motordan başka çok daha değerli şeyler de var.Ama o motor diğerlerini zedeliyor.
Bazılarımızda ise hayat sadece üç kuruşluk motordan ibaret gerisi boş.
arkadaş başka forumlarada aynı konuyu açmış
Arkadaşlar far düğmesinin bozulması çok mu şaşırtıcı?Bendeki xt ninde alalı 1 hafta olmuştu bozuldu...Yamaha bozulur hyo. bozulmaz mı?Stickerları bilmem ama rx 125 in eski bir çok modeli güneşte soluyordu.1 senelik motor 5 senelik gibi görünüyordu.Bunları geçelim bence esas sorun devir kesici var diyip piyasaya sürüp sonra olmaması ve de montajı muhtemel kanunide yapılıyor bu bile başlı başına insanın vaz geçme sebebi olabilir.Arkadaşlar fesatlık aramayın her sorunun arkasında.Gv250 kullandım garantisi biteli bir hafta olmuştu cdi ı arızalandı bu yüzden kaza yaptım bana 1000ytl gibi bir paraya mal oldu...Eee yani fesatlık mı bu?Adamlar bozulmayan makine yapsalar zaten yedek parça satamazlar,hatalı üretimde olabilir hatta bnm aklıma kanuni daha fazla kar etmek için fiyatları yüksek tutup belki üretim kalitesini daha düşük tutması için st ile birşeyler yapmışlardır.Ben kanuniye güvenmem...Arkadaşada geçmiş olsun.Umarım daha fazla mağdur olmaz.
ben bi şeyi anlamadım ve çok merak ettim.
bunu sormamda da kimse bit yeniği aramasın lütfen
konuyu açan arkadaş hayatını motosikletle kazandığını ve motoru serviste yattığı için hergün motor kiraladığını söylemiş.
açıkçası motosiklet kullanarak geçimini sağlayan bi kişinin 250 cc de olsa race bi makine tercih ettiğini merak ettim ???
tam olarak ne iş yaptığını söylersen sevinirim arkadaşım... tekrar geçmiş olsun...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hımm beklenen patlamalar gelmeye başladı , HYo 2 distiributor devam etse
hiç bu kavgalar olmayacaktı.
Bence üstündeki ayaklık kırılmışsa , motorun patlayacağı serviste söylenmemişse ki yazıdan anlaşılan motoru zorlamışsın dememiş direk tamire almışlar garantiden .
bide üstüne üstlük düzelme yoksa . ayıplı mal dır o direk değişim istemek en mantıklısı .
Sitede bikaç ST alan kişi okudum onlarda bu sorunlar değil herhangi bir sorun gözüktüğü bahsedilmemiş hatta memnuniyet belirten bile vardı .
Genele yaymak yerine bu motor özelinde bir sorun olduğıunu kabul etmek daha doğru biryaklaşım olsa gerek
Ben de s&t'lerin dandikliğini gördüm ve de ileride alacağım comet 250'den vazgeçtim.Geçenlerde Yenisahra taraflarında bir arkadaşın comet'i arızalanmış elinde götürüyordu.Acaba benzini mi bitti diye düşündüm ama gittiği tarafın ters tarafındaydı benzilik.Bu da gösteriyor ki sıfır gibi motor arıza yapmış ve de adamı yolda bırakmıştı.Gerçekten çok kötü bir durum.Koreliler, Hyosung'u Global'den alıp Kanuni'ye vermekle ne büyük bir hata yaptıklarının farkına henüz varamadılar ama ileride kesinlikle anlayacaklar
ALLAH ;
herkesi iyi kötü bir japon sahibi yapsın ....
Allah ;
Cümlemizi ÇAN ÇİN ÇON dan ve versiyonların dan korusun kollasın .....
hakketten ınanılır gıbı degıl,resımlere baktıgımızdada servısın ne kadar kalıtelı olduklarını gorebılıyoruz.bu tarz sorunların asla bıtmeyecegını hepımız bılıyoruz,yenı motosıklet alıcak arkadaslarım ıyıce dusunmesınde fayda var.(alın ıkıncı el bır japon kurtulun derımm.)
hocam çok geçmiş olsun.. kanuniyi uzun süre kullanan biri olarak söyleyebileceğim: motora güvenmeyin-garantiye hiç güvenmeyin..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Kardeş tüketici haklarını korumalısın. Bukadar garanti süresi olmaz!
Ben ayrı bi konuya değineyim
Gt250R Yahu bu yarış motoru degil mi ne demek red line sokmayacaksın O zaman bu R yi kaldırsınlar da milleti yanlış yönlendirmesinler bence
Kanuni hyon hayırlı olsun kardesim.
Bu sorunlar hyonun degil kanuninin firma sorunu !!!
Digerleride seninkinden farklı olacagını sanmıyorum.
Allah sana kolaylık versin.
8000 9000 tl para veriyor insanlar bari bu modeli adam gibi yapın be kardesim. Irzına gecmissiniz motorun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)