kanuni deer 152 almak istiyorum ne dersiniz?
Reklamlar
-
ilk defa motor alıcam ama her kafadan bi ses çıkıyo ne yapıcam bilmiyorum aldığım motor otomotik vites olsun istiyorum ve kanuni deer 152 de görünüm itibariyle güzel ama aksanı hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz düşünce ve önerilerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım..1,5 sene kullandım deer 152. çok uzun yollar yaptım ve yaklaşık 20,000 km devirdim..beni bir kere bile olsun yolda bırakmadı.çok seri ve atak bir motorsiklet.kısacası başlangıç için ideal bir motorsiklet
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
öncelikle tşkler ya motor görüntü olarak benimde hoşuma gitti scooter olmasına rağmen küçük bi motosiklet değil bide otomatik vites olması beni çeken,çokta seçeneğim yok zaten ama kanuniyi o kadar kötülüyolarki gözüm korktu ne yalan atayım
-
Deer kanuninin en iyi modellerinden bir tanesi. Öncelikle su soğutmalı olması çok iyi bir avantaj. Farlarının mercekli olması harika bir görüntü oluşturuyor. Şahsen benim çok hoşuma gidiyor. Tek dezavantajı bagajının olmaması. Ben tavsiye ederim, pek şikayet edeni de duymadım.
Ayrıca lastik ebadı da gayet iyi.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
motoru yurtdışında CPI üretiyor. bence kanuni'nin yaptığı en iyi şey deer'dır.
edit: atlantic +1 en büyük avantajı lastik ebatları. scooterın tek dezavantajı olan küçük lastik çapı handikapından kurtulmuş. tavsiye ediyorum.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
ketchup adlı üyeden alıntı
motoru yurtdışında CPI üretiyor. bence kanuni'nin yaptığı en iyi şey deer'dır.
edit: atlantic +1 en büyük avantajı lastik ebatları. scooterın tek dezavantajı olan küçük lastik çapı handikapından kurtulmuş. tavsiye ediyorum.
Ben de onu editlemiştim sonradan.
-
ya görüntü olarak lafım yok harika bi motor ama servis ve parçaları için iyi değil yolda kalırsın sürekli diyolar ama ben fena taktım bu motora ya alsam beni çok uğraştırırmı önemli olan bu birde en fazla 90 açıyomuş 90dan sonra motor kendini kasıyomuş öylemi
-
Seni yolda bırakacak bi motosiklet değil deer. @playboy_77 yazmış işte Parça sıkıntısı da yaşayacağını sanmam. Kanuni sonuçta. Ama son süratini bilemem. 90km. yeni başlayacak biri için gayet ideal. Zaten 100-110 falan görür tahminimce.
-
deere o kadar para verılmez 4500 5000 para gıt abı 2cıel gılara runner al ona 10 basar
-
09 Temmuz 2008, 00:10
Parcaları gayet kalıtelı ve saglamdır kesınlıkle Kanunı nın Cınden getırdıgı bır makına degıldır zaten ıkısı var bı cın olmayan Kanunı de bı bobcat 150 ve Deer 152 ıkısıde hem goruntu olarak hemde dayanıklılık olarak cok ıyıdır alabılırsın ANCAK bence o paraya daha iyi bisiler de alabılırsın gıbıme gelıyor.....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
09 Temmuz 2008, 00:28
Orgazma Dudak Büktürür
-
09 Temmuz 2008, 01:17
karpatkurdu adlı üyeden alıntı
deere o kadar para verılmez 4500 5000 para gıt abı 2cıel gılara runner al ona 10 basar
yahu niye adamı yolundan şaşırtmaya çalışıyorsun...bırak deer152 almak istio adam tövbe tövbee
deer benimde hoşuma giden bir scooter(yada ona benzer bişey)bende öyle aman aman bi şikayet duymadım kimseden zaten piyasasıda biraz ağıdan gidiyor herkesde yok ondan belkide fazla yorum duyamıyorum...tip olarak bence 10 numara zaten bi makina çinli değilse sorun yok demektir...tabi kikarpatkurdu nunda dediği gibi daha iyi makinalar var o paraya ama eğer illa Deer 152 diyorsan al...
-
09 Temmuz 2008, 02:07
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
09 Temmuz 2008, 02:25
2 yildir sorunsuz bir sekilde kullandigim bir deer 152'm var yaklasik olarak 18bin Km de ve bu gune kadar hic yolda birakmadi cok sukur.Siddet ile tavsiye ederim.
Simdi kendisine pek fazla zaman ayiramasam'da Onu cok seviyorum fakat su an icin ailemiz'de fazla ve satilik.
-
09 Temmuz 2008, 09:20
-
10 Temmuz 2008, 12:00
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ilk defa alacağım için bu araştırmalarım şimdide suzuki an 125 i taktılar kafama ikisi arasında seçim yapamıyorum kafayı yemek üzereyim deer in görünümü çok güzel an 125 in kalitesi iyi hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim motordan anlayan arkadaşlar ne yapayım sizce ya bi fikir lütfen
-
10 Temmuz 2008, 12:08
Deer Kalitesiz bir model'degildir , An 125 cok farkli bir konsept yani tercih yapacak olursa motosikletleri bir kez denemende yarar goruyorum , ihtiyacina hangisi yanit veriyorsa onu sec.
2 motosiklet'de kendi sinifinda kendini fazlasi ile ispatlamis ve populerligini kaybetmemisdir
Bana soracak olursan , Deer derim 150 cc , lastik ebatlarinin buyuk olusu daha kivrak bir kullanim ne biliyim. Karar asamasina gelmissin sansin bol olsun.
An 125 Hakkinda detaylar icin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-scooter.html
Kullanabilirsin.
-
10 Temmuz 2008, 12:26
deer deer deer deer
-
10 Temmuz 2008, 12:53
Deer ilk ciktigin da vay be super dedim halada oyle diyorum dijat göstergesi tasarimi iscigili gercekten cok guzel benim icin olumsuz tek tarafı yakıt deposu cok kucuktu diye dusunuyorum birde bunun yakıt durumu nedir acaba ?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
10 Temmuz 2008, 12:57
Depo 8 Lt yakit aliyor ortamama 150/170 Ykrs yakiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)