Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

kanuni deer 152 almak istiyorum ne dersiniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni deer 152
    ilk defa motor alıcam ama her kafadan bi ses çıkıyo ne yapıcam bilmiyorum aldığım motor otomotik vites olsun istiyorum ve kanuni deer 152 de görünüm itibariyle güzel ama aksanı hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz düşünce ve önerilerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım..1,5 sene kullandım deer 152. çok uzun yollar yaptım ve yaklaşık 20,000 km devirdim..beni bir kere bile olsun yolda bırakmadı.çok seri ve atak bir motorsiklet.kısacası başlangıç için ideal bir motorsiklet
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    kanuni deer 152
    öncelikle tşkler ya motor görüntü olarak benimde hoşuma gitti scooter olmasına rağmen küçük bi motosiklet değil bide otomatik vites olması beni çeken,çokta seçeneğim yok zaten ama kanuniyi o kadar kötülüyolarki gözüm korktu ne yalan atayım

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Deer kanuninin en iyi modellerinden bir tanesi. Öncelikle su soğutmalı olması çok iyi bir avantaj. Farlarının mercekli olması harika bir görüntü oluşturuyor. Şahsen benim çok hoşuma gidiyor. Tek dezavantajı bagajının olmaması. Ben tavsiye ederim, pek şikayet edeni de duymadım.

Ayrıca lastik ebadı da gayet iyi.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    motoru yurtdışında CPI üretiyor. bence kanuni'nin yaptığı en iyi şey deer'dır.
    edit: atlantic +1 en büyük avantajı lastik ebatları. scooterın tek dezavantajı olan küçük lastik çapı handikapından kurtulmuş. tavsiye ediyorum.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru yurtdışında CPI üretiyor. bence kanuni'nin yaptığı en iyi şey deer'dır.
    edit: atlantic +1 en büyük avantajı lastik ebatları. scooterın tek dezavantajı olan küçük lastik çapı handikapından kurtulmuş. tavsiye ediyorum.
    Ben de onu editlemiştim sonradan.

Motosikleti
    kanuni deer 152
    ya görüntü olarak lafım yok harika bi motor ama servis ve parçaları için iyi değil yolda kalırsın sürekli diyolar ama ben fena taktım bu motora ya alsam beni çok uğraştırırmı önemli olan bu birde en fazla 90 açıyomuş 90dan sonra motor kendini kasıyomuş öylemi

Motosikleti
    SYM Adx 125
    Seni yolda bırakacak bi motosiklet değil deer. @playboy_77 yazmış işte Parça sıkıntısı da yaşayacağını sanmam. Kanuni sonuçta. Ama son süratini bilemem. 90km. yeni başlayacak biri için gayet ideal. Zaten 100-110 falan görür tahminimce.

Motosikleti
    asya 150t1
    deere o kadar para verılmez 4500 5000 para gıt abı 2cıel gılara runner al ona 10 basar

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Parcaları gayet kalıtelı ve saglamdır kesınlıkle Kanunı nın Cınden getırdıgı bır makına degıldır zaten ıkısı var bı cın olmayan Kanunı de bı bobcat 150 ve Deer 152 ıkısıde hem goruntu olarak hemde dayanıklılık olarak cok ıyıdır alabılırsın ANCAK bence o paraya daha iyi bisiler de alabılırsın gıbıme gelıyor.....
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı karpatkurdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deere o kadar para verılmez 4500 5000 para gıt abı 2cıel gılara runner al ona 10 basar
    Orgazma Dudak Büktürür

maxx75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    yahu niye adamı yolundan şaşırtmaya çalışıyorsun...bırak deer152 almak istio adam tövbe tövbee

deer benimde hoşuma giden bir scooter(yada ona benzer bişey)bende öyle aman aman bi şikayet duymadım kimseden zaten piyasasıda biraz ağıdan gidiyor herkesde yok ondan belkide fazla yorum duyamıyorum...tip olarak bence 10 numara zaten bi makina çinli değilse sorun yok demektir...tabi kikarpatkurdu nunda dediği gibi daha iyi makinalar var o paraya ama eğer illa Deer 152 diyorsan al...
    2 W H E E L S R I D E R

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    deer 152 hakkında iyi bir araştırma yaparsan isyanyol mühendislerin tasarımı olup italyan yapımıdır.2004-2005 senesinde kanuni satın alıp türkiyede üretmeye başladı.ve şuan kanuni adında türkiyede.hee italyan motoru mu? değil tabi ama gerçekten çok kaliteli.diğer kanuni parçaları ile hiç mi hiç alakası yok.tamamiyle farklı bir tasarım.farlarından tut kayışına kadar hepsi kalite kokuyor.1.5 sene kullandım bu makineyi.zaman zaman bakım için VS..için grenajları-göbeğini söktük.neresini açsan akıllı bir mühendislik çıkıyor.90 km/h geçmiyor diyenlerde halt etsin.cbr 125-ybr 125-mct 250-regal raptor-150 cc tüm çinli VS...her türlü ve defalarca geçtim.hem kalkış olsun hem düzlük olsun..harika bir kıvraklığa sahip ve atak bir motorsiklet.kışın ortasında da yazın ortasında da uzun yol yaptım ve hiçbir şişme yada sorun yaşamadım.2 kişi hafif eğimli yolda(yalova-orhangazi düzlüğü vardır) orda 130 km/h gördüm.tabi ozaman zorlanıyor makine ama 110-115 ideal gidiyor makine.senin içinde yeterli bir hız şimdilik.yedek parça konusuna gelince diğer kanuni parçalarından biraz pahalı(kaliteli parçalar) fakat japon kadarda pahalı değiL.yedek parçasındada ben hiç sıkıntı yaşamadım.keyfe keder hava filtresini değiştirdim.1 hafta içinde gelmişti.birkerede bilinçsiz bir arkadaşa vermiştim motorsikleti nasıl becerdiyse kayış koparmış ve niye gitmiyo bu diye gaz verip verip durmuş ve göbeği dağıtmıştık.sipariş verildikten 20 gün geçmesine rağmen gelmeyince ana bayiyi aradım ve komple göbek'in neden gelmediğini sordum.sölediğine göre bir gargaşa olmuş ve bizim parça kaynamış.görevli çok özür diledi ve ertesi gün komple göbeğim geldi.yedek parça konusundada sıkıntı çekeceğini sanmam.inş yardımcı olmuşumdur

kullan sorarım ben sana hakediyor mu haketmiyor mu diye...kanuni ismini aldı diye kötüleniyor ama cidden çok kaliteli bir motorsiklet.yine olsa yine seve seve binerim çatır çatırda 4500-5000 ytl veririm çünkü hakediyor
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    2 yildir sorunsuz bir sekilde kullandigim bir deer 152'm var yaklasik olarak 18bin Km de ve bu gune kadar hic yolda birakmadi cok sukur.Siddet ile tavsiye ederim.

Simdi kendisine pek fazla zaman ayiramasam'da Onu cok seviyorum fakat su an icin ailemiz'de fazla ve satilik.

First Day Of My Life

Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deer 152 hakkında iyi bir araştırma yaparsan isyanyol mühendislerin tasarımı olup italyan yapımıdır.2004-2005 senesinde kanuni satın alıp türkiyede üretmeye başladı.ve şuan kanuni adında türkiyede.hee italyan motoru mu? değil tabi ama gerçekten çok kaliteli.diğer kanuni parçaları ile hiç mi hiç alakası yok.tamamiyle farklı bir tasarım.farlarından tut kayışına kadar hepsi kalite kokuyor.1.5 sene kullandım bu makineyi.zaman zaman bakım için VS..için grenajları-göbeğini söktük.neresini açsan akıllı bir mühendislik çıkıyor.90 km/h geçmiyor diyenlerde halt etsin.cbr 125-ybr 125-mct 250-regal raptor-150 cc tüm çinli VS...her türlü ve defalarca geçtim.hem kalkış olsun hem düzlük olsun..harika bir kıvraklığa sahip ve atak bir motorsiklet.kışın ortasında da yazın ortasında da uzun yol yaptım ve hiçbir şişme yada sorun yaşamadım.2 kişi hafif eğimli yolda(yalova-orhangazi düzlüğü vardır) orda 130 km/h gördüm.tabi ozaman zorlanıyor makine ama 110-115 ideal gidiyor makine.senin içinde yeterli bir hız şimdilik.yedek parça konusuna gelince diğer kanuni parçalarından biraz pahalı(kaliteli parçalar) fakat japon kadarda pahalı değiL.yedek parçasındada ben hiç sıkıntı yaşamadım.keyfe keder hava filtresini değiştirdim.1 hafta içinde gelmişti.birkerede bilinçsiz bir arkadaşa vermiştim motorsikleti nasıl becerdiyse kayış koparmış ve niye gitmiyo bu diye gaz verip verip durmuş ve göbeği dağıtmıştık.sipariş verildikten 20 gün geçmesine rağmen gelmeyince ana bayiyi aradım ve komple göbek'in neden gelmediğini sordum.sölediğine göre bir gargaşa olmuş ve bizim parça kaynamış.görevli çok özür diledi ve ertesi gün komple göbeğim geldi.yedek parça konusundada sıkıntı çekeceğini sanmam.inş yardımcı olmuşumdur

kullan sorarım ben sana hakediyor mu haketmiyor mu diye...kanuni ismini aldı diye kötüleniyor ama cidden çok kaliteli bir motorsiklet.yine olsa yine seve seve binerim çatır çatırda 4500-5000 ytl veririm çünkü hakediyor
    ....................................

Motosikleti
    kanuni deer 152
    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ilk defa alacağım için bu araştırmalarım şimdide suzuki an 125 i taktılar kafama ikisi arasında seçim yapamıyorum kafayı yemek üzereyim deer in görünümü çok güzel an 125 in kalitesi iyi hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim motordan anlayan arkadaşlar ne yapayım sizce ya bi fikir lütfen

Motosikleti
    Cosa 200
    Deer Kalitesiz bir model'degildir , An 125 cok farkli bir konsept yani tercih yapacak olursa motosikletleri bir kez denemende yarar goruyorum , ihtiyacina hangisi yanit veriyorsa onu sec.

2 motosiklet'de kendi sinifinda kendini fazlasi ile ispatlamis ve populerligini kaybetmemisdir

Bana soracak olursan , Deer derim 150 cc , lastik ebatlarinin buyuk olusu daha kivrak bir kullanim ne biliyim. Karar asamasina gelmissin sansin bol olsun.

An 125 Hakkinda detaylar icin

http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-scooter.html

Kullanabilirsin.
    First Day Of My Life

maxx75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    deer deer deer deer
    2 W H E E L S R I D E R

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Deer ilk ciktigin da vay be super dedim halada oyle diyorum dijat göstergesi tasarimi iscigili gercekten cok guzel benim icin olumsuz tek tarafı yakıt deposu cok kucuktu diye dusunuyorum birde bunun yakıt durumu nedir acaba ?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Cosa 200
    Depo 8 Lt yakit aliyor ortamama 150/170 Ykrs yakiyor.
    First Day Of My Life

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)