Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanuni deer 152 almak istiyorum ne dersiniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni deer 152
    arkadaslar almak istediğim motor bu
    http://www.sahibinden.com/0_km_tasim...XQQdisplayitem
    bugün veya yarın görmeye gideceğim bana çok uygun geldi inşallah bi aldatmaca yoktur sizcede normalmi bu fiyat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Valla artik sana cevap vermeye ben cekiniyorum fikrini almak istedigin arkadaslara sorularını sorduktan sonra kayboluyorsun cevaplari ogrenme gibi bir merakin yok gibi geliyor bana ,

yineden rakam uygun geldi bana tabiki ufak tefek ciziklerden kast'nedir onada bakmak lazim.
    First Day Of My Life

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı qualityy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk defa motor alıcam ama her kafadan bi ses çıkıyo ne yapıcam bilmiyorum aldığım motor otomotik vites olsun istiyorum ve kanuni deer 152 de görünüm itibariyle güzel ama aksanı hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz düşünce ve önerilerinizi bekliyorum
    güzel bir tercih beklentini fazlasıyla karşılar

ya görüntü olarak lafım yok harika bi motor ama servis ve parçaları için iyi değil yolda kalırsın sürekli diyolar ama ben fena taktım bu motora ya alsam beni çok uğraştırırmı önemli olan bu birde en fazla 90 açıyomuş 90dan sonra motor kendini kasıyomuş öylemi
    ama bir önceki mesajda ilk motosikletim olacak diyorsun sonra da bunu yazıyorsun. burada ciddi bir sıkıntı var. deer her ne kadar 110-120 km hızları görebilse de bence senin öncelikli olarak düşünmen gereken maksimum hızın olmamalı.

Motosikleti
    Cosa 200
    Maksimun hizdan ziyade boyu ve kg'sine uygun bir scooter secmeli diye dusunuyorum bende ah mio alsaydim ebatlarinda ise yazik olur verilen paraya.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    kanuni deer 152
    boy ve kilom çok fazla değil bi bayan olarak geçen konuyu açıp girip çıkmamın nedense ise nöbette oluşumdu ama yazdıklarınızı defalarca okudum takip etmiyorum sanmayın

Motosikleti
    Cosa 200
    insallah takip ediyorsundur yazilanlari,cunki sana gerekli olan bir cok bilgiyi ben dahil olmak uzre bir cok arkadasim verdi , soylemlerimizi dikkate alip kendi kafanda degerlendir ve sonuca ulas.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    kanuni deer 152
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla artik sana cevap vermeye ben cekiniyorum fikrini almak istedigin arkadaslara sorularını sorduktan sonra kayboluyorsun cevaplari ogrenme gibi bir merakin yok gibi geliyor bana ,

yineden rakam uygun geldi bana tabiki ufak tefek ciziklerden kast'nedir onada bakmak lazim.
    ya ben aradım sordum gözle görünen bişey yokmuş gidip görünce çıkacak ortaya ama umarım sıfırdır peki bununla ilgili bişey daha sormak istiyorum göstergeyi sıfırlayabiliyolarmı motorda faka basmayayımda?

Motosikleti
    ya ben aradım sordum gözle görünen bişey yokmuş gidip görünce çıkacak ortaya ama umarım sıfırdır peki bununla ilgili bişey daha sormak istiyorum göstergeyi sıfırlayabiliyolarmı motorda faka basmayayımda?
    herşey mümkündür. bir arkadaşımın göstergesi bozulmuştu 30000 km de yenisini taktı mecbure şimdi 290 km de motosikleti. kötü niyetli bir olay değildi yaptığı ama böyle durumlarda olabiliyor. ki işin içine hile hurda sokmak istersen herşey mümkün bu camiada

Motosikleti
    kanuni deer 152
    ya aslında motordan anlayan bi ustayla gitmek lazım ama malesef öyle bi tanıdığım yok kafama göre gidip bakıcam artık şansa..

Motosikleti
    ya aslında motordan anlayan bi ustayla gitmek lazım ama malesef öyle bi tanıdığım yok kafama göre gidip bakıcam artık şansa..
    arkadaş çevrende de hiç motosklete binen yok mu? en kötüsü al git herhangi bir servise göster. istanbulda kanuni ye ait güzel bir servis bul ve incelesinler madem. illa tanıdık şart değil bu işlerde

Motosikleti
    asya 150t1
    şansmas hıkaye nerde oldugunu yaz burdakı arkadaşlar sana yardımcı olur bende olurum

Motosikleti
    kanuni deer 152
    ya bişey daha sorucam bu deer ların arkasına çanta takılıyomu bilginiz varmı?

Motosikleti
    Honda Varadero
    ilk defa motor alıcam ama her kafadan bi ses çıkıyo ne yapıcam bilmiyorum aldığım motor otomotik vites olsun istiyorum ve kanuni deer 152 de görünüm itibariyle güzel ama aksanı hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz düşünce ve önerilerinizi bekliyorum
    Eski Deer 152 kullanıcısı olarak konuşuyorum kesinlikle alma....
    Ben çok problem yaşadım Km göstergesi sürekli arızalı defalarca onarıldığı halde yenisi takıldı olmadı,olmadı, sürekli hararet yaptı (hararet müşörü değiştirildiği halde) km gösrerge panelinin pilastiği aşırı vibrasyondan dolayı çatladı km göstergesinden dolayı şu andada mahkemem devam ediyor

selamlar

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    ya bişey daha sorucam bu deer ların arkasına çanta takılıyomu bilginiz varmı?
    arkasına sepet takılıyor.takan birini görmüştüm.ayrıca ben deer 152 o rengini hiç görmedim.fabrika çıkışında öle bir renk seçeneği olduğunu yeni gördüm.işin içinde bit eniği olabilir dikkat edin.benim bilfiğim.kırmızı,mavi,siyah,sarı ve kremit rengi var bu rengi hiç görmedim ben
    Alıntı styleturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşım hiç uraşma derle falan bende vardı b.ktan bir motor sadece görüntü bana görüntü yeter kalite önemli değildersen hemen al . ama yok ben motora binmek istiyorum dersen sen 5000 üzerine1000 daha kas kendini 250cc yamaha dragstar motorun olsun kıyamete kadar bin saygılar...styleturk
    1,2, sayfada ki yorumları oku dicem başka bişey demicem sana
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125

Motoru gördüğün zaman lastiğinden, egzozundan vs. anlaşılır. Zaten fotoğraftaki motor sıfır gibi. Artçı koltuğunun poşeti bile üstünde ama sağ ayna yok gibi görünüyor. Git bi bak bence, çok önemli değilse çizikleri alınabilir. Çünkü sıfırından 2000 lira daha ucuz. Hatta git gör, güzelce fotolarını çekip bize de göster.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bisan//senatör
    1/2 sayfada yakıttan bahsediyor dragstar250cc 100km`2.10lt benzin yakıyor buna nediceksin???playboy-77 arkadaşım

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    1/2 sayfada yakıttan bahsediyor dragstar250cc 100km`2.10lt benzin yakıyor buna nediceksin???playboy-77 arkadaşım
    dragstar ile deer 152 farklı motorsikletler.scooter isteyen birisine neden chopper tavsiye ediyorsun ki ss motorlar 6-7 litre yakıyo ama binen ve meraklısı çok.onlar enayi mi yani.ben senin yakıt konusuna bişey demedim.dandik motor deyişine kızdım söz konusu yakıt değiL yani.4 teker meraklısınada yeni C4 tavsiye et bali 3.8 Lt yakıyo
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    Cosa 200

hanim efendi scooter'den bahsediyor bilincindesin degilmi?
    First Day Of My Life

Motosikleti
    kanuni deer 152
    bugün motoru gittim gördüm motorsiklet kullanan bi arkadasla hatta test sürüşü yaptım bana direksiyon ve iletişimi tuhaf geldi kullanırken sanki direksiyonu çeviriyorum lastik sonradan takip ediyo gibi bunu yanımdaki arkadasa söyledim o da test sürüşü yaptı bi sorun yok bence sana öyle geliyo dedi birde önde çok zırlama oluyo kullanırken onu da anlamış değilim sanki sıfır değil gibi ama daha faturası kesilmemiş böyle olmasına ragmen bugün biraz kapora verdim en geç ç.şamba alıcam motoru inş. bi sorun çıkmaz sonraki günlerde sıfırsa sorun yokta eger değilse yazık olacak verdiğim paraya

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    kaça mal oldu sizinki? satış şartları nasıl?

bir arkadaş 150-170 ykr yakıyor demişti, çok fazla rakamlar değil mi sizce de?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)