Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanuni deer 152 almak istiyorum ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Depo 8 Lt yakit aliyor ortamama 150/170 Ykrs yakiyor.
    Bir motorun ekonumik olmasi icin 100 KM de 3 lt yakması gerekir gibi birsey okumustum sanirim. Hatakıysam duzeltin.. Bu motorun sarfiyatı nedir?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    3 ila 3,5 lt olmasi gerekli evet lakin bu kullanim'dan dolayi degisiklik gosterebilir ani durus kalkislar dip gaz hava flitresi vs gibi etkenleri'de goz onunde bulundurmak gerekli okudugun yazi muhtemelen belli bir devir ve uzun yol icin verilmis degerleri anlatiyordur.
    First Day Of My Life

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    hayırLı oLsun derim 1 - 2 şey daha demem Lazım mış 25 karakter dedi
    diri duruyor motor
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

Motosikleti
    Cosa 200
    kalyo diri duruyor derken deer denmi bahsediyorsun ?
    First Day Of My Life

imkansız aşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle herkese selam konuyu takip ediyorum bir sorun olucak deer 152 kullanıcılarına bu motosiklette titreşim gibi bir problem mevcut mu düşük cclerin en büyük sorunu olduğundan bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Motosikleti
    Cosa 200
    Selam imkansiz , titresim derken neyi kast ettigin onemli 2 yildir beni rahatsiz edici derece'de titresim ile karsilasmadim.
    First Day Of My Life

90km öncesi düşük devirlerde yada sonrası karınçalanma ya da hiç olmadı da diyebilirsin sanırım küçük çaplı bir titreşim söz konusu yanılıyormuyum ya da sizi yalnış anlamadım sanırım

Motosikleti
    Cosa 200
    Evet hissedilebilir ama rahatsiz edici olmuyan kucuk titresimler soz konusu , ama ben bunu motosikletimin yasina veriyorum 0 titresim var dersem yada diyen olursa sacmalamis olur.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı imkansız aşk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    90km öncesi düşük devirlerde yada sonrası karınçalanma ya da hiç olmadı da diyebilirsin sanırım küçük çaplı bir titreşim söz konusu yanılıyormuyum ya da sizi yalnış anlamadım sanırım
    yaklaşık 110-115 km/h çıkana kadar hiç vibrasyon hissetmedim ben.tabi sınırları zorlarsan rampa aşağıya fln hafif bir vibrasyon başlıyor.diğer türlü vibrasyon söz konusu değil
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 110-115 km/h çıkana kadar hiç vibrasyon hissetmedim ben.tabi sınırları zorlarsan rampa aşağıya fln hafif bir vibrasyon başlıyor.diğer türlü vibrasyon söz konusu değil
    Buradaki 110-115 km hız gerçekteki 90-95 oluyor değil mi?Bu motorların gösterdiği hızlar hakkında biraz fazlası olduğu söyleniyordu da...

surekli scooter dunyasına karşı biriydim fakat istanbulda yaşıyor olmak örneğin bi ybr 125 ile sürekli vites değişimi yapmak beni scooter alemine yakınlaştırmaya başladı hayalimiz derdi gp1 250 ama ama ama...... malum deer 152 oncelik sebebi tekerlek ebadları çok onemli buluyorum bu konuyu

arkadaşlar arama motorunda doğru şekilde aratamadım sanırım bana deer152 ile ilgili en kapsamlı konunun link'ini atabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buradaki 110-115 km hız gerçekteki 90-95 oluyor değil mi?Bu motorların gösterdiği hızlar hakkında biraz fazlası olduğu söyleniyordu da...
    fazla mı gösteriyor hakkında hiç araştırma yapmadım ama sanmam..şuan ki gt 250 r ile 110 gördüğüm hemen hemen aynı hızı yakalıyorum.yinede yanlış bilgi vermek istemem

surekli scooter dunyasına karşı biriydim fakat istanbulda yaşıyor olmak örneğin bi ybr 125 ile sürekli vites değişimi yapmak beni scooter alemine yakınlaştırmaya başladı hayalimiz derdi gp1 250 ama ama ama...... malum deer 152 oncelik sebebi tekerlek ebadları çok onemli buluyorum bu konuyu

arkadaşlar arama motorunda doğru şekilde aratamadım sanırım bana deer152 ile ilgili en kapsamlı konunun link'ini atabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
    bu arkadaşın açtığı diğer topic'e geniş açıklamalı bir yazı yazmıştım ordan okuyabilirsin

playboy77 şimdi farkettim bende yalovalıyım ve dün sanırım yalovada hyosung 250r tek olmalı senin motoru görmüş olmalıyım neler yaparsın
    yalovalımısın hatta siyah bir deer 152 sahibiydindin onuda görmüştüm

Motosikleti
    playboy77 şimdi farkettim bende yalovalıyım ve dün sanırım yalovada hyosung 250r tek olmalı senin motoru görmüş olmalıyım neler yaparsın
    yalovalımısın hatta siyah bir deer 152 sahibiydindin onuda görmüştüm
    ewet yalovalıyım.yalovada 2si kırmızı toplam 6 tane hyosung var...foto yıldızda çalışıyorum.ewet yalovada tek deer bende vardı.oda senin bildiğin gibi siyahtı.o benim işte

cok guzel allah kazasız belasız surusler nasıp etsın

Motosikleti
    cok guzel allah kazasız belasız surusler nasıp etsın
    sen naparsın..ne yer ne içersin..nerde çalışırsın.

istanbul üniversitesi sualtı teknolojisinden mezunum üsküdarda marmaray tüp geçit projesinde sanayi dalgıçı olarak çalışıyorum şuan aradayız tatil misali memleketimdeyim yalovadayım bu arada ayağımı yerden keseyim dedim ama kısmet bakalım çok sıkı motor delisiyim yıllardır çılgınlar gibi takip ederim

Motosikleti
    istanbul üniversitesi sualtı teknolojisinden mezunum üsküdarda marmaray tüp geçit projesinde sanayi dalgıçı olarak çalışıyorum şuan aradayız tatil misali memleketimdeyim yalovadayım bu arada ayağımı yerden keseyim dedim ama kısmet bakalım çok sıkı motor delisiyim yıllardır çılgınlar gibi takip ederim
    akşam 21,00 gibi hemen hemen her akşam balıkçılarda oluyoruz arkadaşlarla.büyük ihtimal bu akşam yine ordayız.müsait gel.hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    150-170 ykr çok çok fazla direk uzak durma sebebi 8 litre ile ne kadar yol gidilir, o zaman?Hesap hatası olmasın

akşam 21,00 gibi hemen hemen her akşam balıkçılarda oluyoruz arkadaşlarla.büyük ihtimal bu akşam yine ordayız.müsait gel.hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz

kısmetse olur tabi sohbet ederiz tanısmış oluruz kolay gelsın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)