kanuni deer 152 almak istiyorum ne dersiniz?
Reklamlar
-
10 Temmuz 2008, 13:04
jonturq adlı üyeden alıntı
Depo 8 Lt yakit aliyor ortamama 150/170 Ykrs yakiyor.
Bir motorun ekonumik olmasi icin 100 KM de 3 lt yakması gerekir gibi birsey okumustum sanirim. Hatakıysam duzeltin.. Bu motorun sarfiyatı nedir?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
10 Temmuz 2008, 13:14
3 ila 3,5 lt olmasi gerekli evet lakin bu kullanim'dan dolayi degisiklik gosterebilir ani durus kalkislar dip gaz hava flitresi vs gibi etkenleri'de goz onunde bulundurmak gerekli okudugun yazi muhtemelen belli bir devir ve uzun yol icin verilmis degerleri anlatiyordur.
-
10 Temmuz 2008, 13:18
hayırLı oLsun derim 1 - 2 şey daha demem Lazım mış 25 karakter dedi
diri duruyor motor
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
10 Temmuz 2008, 13:24
kalyo diri duruyor derken deer denmi bahsediyorsun ?
-
10 Temmuz 2008, 13:33
öncelikle herkese selam konuyu takip ediyorum bir sorun olucak deer 152 kullanıcılarına bu motosiklette titreşim gibi bir problem mevcut mu düşük cclerin en büyük sorunu olduğundan bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
10 Temmuz 2008, 13:43
Selam imkansiz , titresim derken neyi kast ettigin onemli 2 yildir beni rahatsiz edici derece'de titresim ile karsilasmadim.
-
10 Temmuz 2008, 13:53
90km öncesi düşük devirlerde yada sonrası karınçalanma ya da hiç olmadı da diyebilirsin sanırım küçük çaplı bir titreşim söz konusu yanılıyormuyum ya da sizi yalnış anlamadım sanırım
-
10 Temmuz 2008, 13:56
Evet hissedilebilir ama rahatsiz edici olmuyan kucuk titresimler soz konusu , ama ben bunu motosikletimin yasina veriyorum 0 titresim var dersem yada diyen olursa sacmalamis olur.
-
10 Temmuz 2008, 13:56
imkansız aşk adlı üyeden alıntı
90km öncesi düşük devirlerde yada sonrası karınçalanma ya da hiç olmadı da diyebilirsin sanırım küçük çaplı bir titreşim söz konusu yanılıyormuyum ya da sizi yalnış anlamadım sanırım
yaklaşık 110-115 km/h çıkana kadar hiç vibrasyon hissetmedim ben.tabi sınırları zorlarsan rampa aşağıya fln hafif bir vibrasyon başlıyor.diğer türlü vibrasyon söz konusu değil
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
10 Temmuz 2008, 14:03
playboy_77 adlı üyeden alıntı
yaklaşık 110-115 km/h çıkana kadar hiç vibrasyon hissetmedim ben.tabi sınırları zorlarsan rampa aşağıya fln hafif bir vibrasyon başlıyor.diğer türlü vibrasyon söz konusu değil
Buradaki 110-115 km hız gerçekteki 90-95 oluyor değil mi?Bu motorların gösterdiği hızlar hakkında biraz fazlası olduğu söyleniyordu da...
-
10 Temmuz 2008, 14:06
surekli scooter dunyasına karşı biriydim fakat istanbulda yaşıyor olmak örneğin bi ybr 125 ile sürekli vites değişimi yapmak beni scooter alemine yakınlaştırmaya başladı hayalimiz derdi gp1 250 ama ama ama...... malum deer 152 oncelik sebebi tekerlek ebadları çok onemli buluyorum bu konuyu
arkadaşlar arama motorunda doğru şekilde aratamadım sanırım bana deer152 ile ilgili en kapsamlı konunun link'ini atabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
-
10 Temmuz 2008, 14:13
mhyen adlı üyeden alıntı
Buradaki 110-115 km hız gerçekteki 90-95 oluyor değil mi?Bu motorların gösterdiği hızlar hakkında biraz fazlası olduğu söyleniyordu da...
fazla mı gösteriyor hakkında hiç araştırma yapmadım ama sanmam..şuan ki gt 250 r ile 110 gördüğüm hemen hemen aynı hızı yakalıyorum.yinede yanlış bilgi vermek istemem
surekli scooter dunyasına karşı biriydim fakat istanbulda yaşıyor olmak örneğin bi ybr 125 ile sürekli vites değişimi yapmak beni scooter alemine yakınlaştırmaya başladı hayalimiz derdi gp1 250 ama ama ama...... malum deer 152 oncelik sebebi tekerlek ebadları çok onemli buluyorum bu konuyu
arkadaşlar arama motorunda doğru şekilde aratamadım sanırım bana deer152 ile ilgili en kapsamlı konunun link'ini atabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
bu arkadaşın açtığı diğer topic'e geniş açıklamalı bir yazı yazmıştım ordan okuyabilirsin
-
10 Temmuz 2008, 14:16
playboy77 şimdi farkettim bende yalovalıyım ve dün sanırım yalovada hyosung 250r tek olmalı senin motoru görmüş olmalıyım neler yaparsın
yalovalımısın hatta siyah bir deer 152 sahibiydindin onuda görmüştüm
-
10 Temmuz 2008, 14:28
playboy77 şimdi farkettim bende yalovalıyım ve dün sanırım yalovada hyosung 250r tek olmalı senin motoru görmüş olmalıyım neler yaparsın
yalovalımısın hatta siyah bir deer 152 sahibiydindin onuda görmüştüm
ewet yalovalıyım.yalovada 2si kırmızı toplam 6 tane hyosung var...foto yıldızda çalışıyorum.ewet yalovada tek deer bende vardı.oda senin bildiğin gibi siyahtı.o benim işte
-
10 Temmuz 2008, 14:34
cok guzel allah kazasız belasız surusler nasıp etsın
-
10 Temmuz 2008, 14:35
cok guzel allah kazasız belasız surusler nasıp etsın
sen naparsın..ne yer ne içersin..nerde çalışırsın.
-
10 Temmuz 2008, 14:40
istanbul üniversitesi sualtı teknolojisinden mezunum üsküdarda marmaray tüp geçit projesinde sanayi dalgıçı olarak çalışıyorum şuan aradayız tatil misali memleketimdeyim yalovadayım bu arada ayağımı yerden keseyim dedim ama kısmet bakalım çok sıkı motor delisiyim yıllardır çılgınlar gibi takip ederim
-
10 Temmuz 2008, 14:43
istanbul üniversitesi sualtı teknolojisinden mezunum üsküdarda marmaray tüp geçit projesinde sanayi dalgıçı olarak çalışıyorum şuan aradayız tatil misali memleketimdeyim yalovadayım bu arada ayağımı yerden keseyim dedim ama kısmet bakalım çok sıkı motor delisiyim yıllardır çılgınlar gibi takip ederim
akşam 21,00 gibi hemen hemen her akşam balıkçılarda oluyoruz arkadaşlarla.büyük ihtimal bu akşam yine ordayız.müsait gel.hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz
-
10 Temmuz 2008, 14:48
150-170 ykr çok çok fazla direk uzak durma sebebi 8 litre ile ne kadar yol gidilir, o zaman?Hesap hatası olmasın
-
10 Temmuz 2008, 14:57
akşam 21,00 gibi hemen hemen her akşam balıkçılarda oluyoruz arkadaşlarla.büyük ihtimal bu akşam yine ordayız.müsait gel.hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz
kısmetse olur tabi sohbet ederiz tanısmış oluruz kolay gelsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)