Sofuoğlu dünya ikincisi oldu
-
Admin
Superstock FIM Dünya Kupası'nda 7 kez podyuma çıkan Kenan Sofuoğlu, şampiyonanın Fransa'daki 9. ve son ayağında Belçikalı Van Keymeuli'ye geçilerek, gümüş madalya kazandı.
Kenan, 14 turlu bu yarışta turları 1 dakika 44 saniyede 270 km hızla geçti. Böylece şampiyonada ilk üç sırayı Alman Yamaha takımı elde etti. Yarıştan sonra çok üzgün olan Kenan "Yarışın büyük kısmını önde götürdüm. Şampiyon olmam için takım arkadaşımı geçmem gerekiyordu. 14 turlu yarışta ancak 2 turunda rakibimi kaçırdım. Ama kontrolümdeydi. Son tura lider girmeme rağmen, son virajda rakibim riske girdi. Beni son 30 metrede geçti. Ülkeme altın madalya getiremediğim için üzgünüm" dedi.
Son yarışa kadar rakibinin 1 puan gerisinde ve 2 yarış eksiği ile giren sporcumuz sezon boyunca 3 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etme başarısını gösterdi. Sofuoğlu'nun ikinci olduğu kupada, genel klasmanda Didier Van Keymeulen birinciliği, Craig Coxhell ise üçüncülüğü elde etti.
Reklamlar
-
Bravo. Afferim. İşte böyle. Bayrağımızı ve marşımızı çaldırdıya yurt dışında işte o kadar. Başarılarının devamını diliyorum. Sonsuz destek veriyorum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
Moderatör (forrap)
Tebrikler Kenan Sofuoğluna
-
daha nice dereceleri olur inşallah
-
Yapma ya. abi adam birinciliğe oynuyodu. hatta 2008de motogp de yarışacaktı. neyse belkide hala yarışabilir. bu da başarı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler