BBRR, dostum sen hiç ters yola girmedinmi? , mecbur kaldımmı herkes dalıyo valla, başta ben tabi....
BBRR, dostum sen hiç ters yola girmedinmi? , mecbur kaldımmı herkes dalıyo valla, başta ben tabi....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
tutanakta imzan yok ise havayı alır o polis. e ozaman sana kıl olan bi poli her gün yazar 500 milyonluk ceza.. yok ööle. sadece tespiti sabit olan yani ogs kgs köprü ve otoyol geçişleri hariç. onlarda kamera sistemi var.
bu bana çok iyi bir ders olur inşallah.
İnternetten baktım sabah. Bu aracın borcu bulunmamaktadır yazıyordu, şimdi girdim baktım öyle bir yazı yok Tutanak tarihi tebliğ tarihi tutar filan diye bi tablo var ama içi boş ne anlama geliyor anlamadım. Zaman gösterecek galiba
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
Arkadaslar arkadan ceza yazilabilir. imzanizin omasi gerekmez. Nerden biliyosun diyosaniz tecrubeyle sabittir. Fakar 10 tane ceza yeseniz ancak 2-3 tanesi isleniyor cezalarin bu arada...
Bu cezalarin 1 sene faizi yok.
senin ağzın ne söyler güzel insan konuşmaya devam etconqueror adlı üyeden alıntı
arka marka hic farketmez her taraftan ceza yazilir.o yuzden arkayi kollayin
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Herifin kıcığı varsa hergün yazsın o zaman arkadan kimse de karışamasın bu duruma he. Var mı böyle bir iş Dünya da Sadece bizim Türkiye de vardır varsa böyle bir uygulama. Vay yavrum vay. Saçmalık başka bişey değil
Harbiden ama şöyle bir durum var. Trafik polisi bir tanıdığın var diyelim, gıcık olduğun adamlara zırt pırt ceza yazdır. Suç olarak da "trafik akışını tehlikeye atacak hareket" vs. gibi genel birşey yaz olsun bitsin. Harbi cok salakca ya. Adamın bana gıcıklıgı olmadıgını ne bilelim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
işte bu sebeplerden dolayı yollayamıyorlar artık. eskiden plakaya ceza yazarlardı.adrese gelirdi.. sağolsu bu fahri trafik mufettişleri yine işin b.kunu çıkarıp tanıdıklara aynen bu bahsttiğimiz olayı yaptılar.düşünsene apartman komşun trafik polisi veyafahri müfettiş.senin motorun sesine uyuz.. oooohhoo... yandın sen.. öde öde bitmez vallaa. daha sonrada bu kanun değiştirildi.. bilmiyorum farkındamısınız ama 1,5-2 yıldır artık polis beyler arabamızın tamponuna ayakkabısı ile basıp cazdıkları park cezasını silecek kolunu kırarak ön cama bırakamıyo. ya araç kilitleniyor yada çekici ile parka çekiliyor. hemde hidrolik çekici ile. artık arabaların kapılarınıda açmak suç. avrupa birliği uyum yasalarının faydalı kısımlarından olsa gerek...
Yazmışda olabilir ama arkadaşların dediği gibi yazmamış caydırmak için solemiş olabilir...Ama işallah yazmamamıştır
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
vallah polisin şakası olmaz kesin yazmıştır
yok abi nerde 2 yildir yazilmiyormus.hala yaziyorlar daha iki ay önce yazdilar.
hatta bir arkadasim mahkemelik oldu sonucunu bekliyoruz.hic gitmedi bir yerde ceza yemis plaka ayni ama arac markasi ve rengi tutmuyor.o da dilekceyeyle mahkemeye basvuru yapti.mahkeme acildigi için parada istediler.pul paras1,harc vs. adi altinda.sikayetinden de vazgecemiyor cunku istenilen parayi mahkemeye göndermezse hakkinizda bilmem kacinci kanuna göre islem yapilacaktir diye yaz1 geldi bekliyoruz simdilik.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)