Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Bir Mucize Gerçekleşti :d

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    bildiğiniz üzere dün aksam regaip kandiliydi arkadaslar .bizde aksam eve geç gelmistik. kandille ilgili programlar çoktan baslamıstı .bizimkler yemek yerken ben tv başına geçtim ve kandil dolayısıyla yayınlanan dini programları ve camilerden canlı bağlantıları izlemeye basladım. kanalları zapladığım sırada eyüp sultan camii'nden yayınlanan canlı yayında durdum. herkes el açmış dua ediyor hocanın dualarına amin amin diyerek eşlik ediyolardı bende açtım ellerimi ve hocayı dinlemeye basladım .bunları yaparken aklımdan motosikletle ilgili hiçbir şey geçmiyordu , ta ki hoca '' şu an dertlerini kalplerine gömüp bizimle birlikte amin amin diyen kadın erkek tüm mümin kardeşlerimizin dualarını kabul et , onların gönüllerini feraha ulaştır ya rabbim '' diyene kadar . o anda saliseler içinde aklımdan motosiklet ve ehliyet olayı geçti ve öyle içten bir amin dedimki o kadar kısık sesle söylememe rağmen 7 kat göğü delip sesimi Allah'a ulaştırdığıma eminim. bunlar olurken bizimkiler dışarıda sohbet ediyolar tabi . sonra onları da çağırdım ama geldiklerinde dua bitmek üzereydi ve fatiha okuyup bitirdik. sonra onlar yine dışarı çıktılar ben içerde kaldım tv izliyorum mahsun mahsun aklımda yine motosikletle ilgili hiç bişe yok ümidi kesmiş kaderime razı olmus durumdayım. biraz tv izledim .jennifer lopezin oynadığı bir film vardı. onu izliyodum . saat baya bi geç oldu teyzemler evlerine gittiler. annem mutfağa geçti babamda yanıma geldi ve tv izlemeye basladı. ben de yarı oturur yarı yatar vaziyetten uyudum uyuyacam gidip geliyorum. bi ara bir ses '' kızım ikinci el motosikleti boşver ben sana yardım ederim sıfır alırız ama önce şu ehliyetini alalım'' dedi .ben yarı açık yarı kapalı gözlerle yavaşça döndüm babama baktım . ama o hala tv izliyordu . kızım artık sıyırmaya başladın sen geçmiş olsun dediğim sırada yine aynı ses '' ama bak motor dediysek öyle büyük bişe değil, küçük ,bisikletten biraz daha canlı birşey ( tabire bak ) alırım , fazlası değil '' dedi. yine döndüm babama baktım , bu defa babam bana bakıyordu. '' tamam mı '' dedi . o an dünyadan koptum ben zaten, sevinçten napacağımı şaşırdım . önce annemin yanına kostum , sonra gidip kankamı aradım müjdeli haberi vermek için sonra tekrar babamın yanına koşup ilk basta yapmam gereken seyi yaptım ve sarıldım :D sonra basladım insanı canından bezdiren sorularıma ne zaman alıyoruz ne renk alıyoruz.sende sürersin dimi , 125 cc ideal babacım bisiklet gibi motor işte vs vs vs . babamı dün aksam uyuyana kadar bu tür sorularla kıskaca aldım . ve hala inanamıyorum demiyecem, ilk 10 dakika gerçekten şoktaydım ama artık şoku attım sonunda kendi motosikletimi sehpasından indirebileceğim eğer 5 gün önce regaip kandili olsaydı şimdi ehliyet kursuna başlamış olacaktım ama babam razı oldu ya artık başka bişe istemem.

bu güne kadar çok dua ettim ama iki defa bu kadar içten dua ettim ve ikisi de anında kabul oldu . birisinde yaylaya gitmistik ve çok çok kötü hasta olmus , sürekli yatıyordum, ateslendiğim bir gece doğru düzgün bir faydası olmayan ilaçlarımı içtikten sonra çok içten bi şekilde dua etmis ertesi sabah mucizevi şekilde sanki hiç hasta olmamışçasına yatağımdan fırlayarak kalkmıştım , diğeri de bu olay işte çok uzun yazdım yine ,herkesin geçmiş kandili tekrar mübarek olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bende mucize oldu diyince video eklemeyi öğrendin zannettimnese bu daa güzlmiş.
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    CBR 125R
    gözün aydın, CBR topiğine bekleriz artık
    [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Öncelikle allah dualarını kabul etsin....etmişte zaten

ben de dualara inananlardanım!
    Motosikletime her bimdiğimde ve aklıma geldiğinde dua eder,zihin açıklığı vermesini isterim yaradan'dan.....

inşallah sürücü belgeni alır ve hayalindeki '' bisikletten biraz büyük '' motosikletine kavuşursun
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Çok sevindim gerçekten Benim için de dua eder misin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    senin adına sevindim,umarım en kısa zamanda her ikisinede kavuşursun duaların kabul olur

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    ahh benimkileride kabul eder inşallah...

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Allah bizi görür , duyar, kalbimizin içinde O Herşeyin ama herşeyin farkında olan tek varlıktır.. İnsanlara böyle mucizeler yaşatır Hepimizi duysun hepimize acısın Tanrım ..Şu ara o kadar ihtiyacım var ki senin gibi bir mucizeye Senin adına çok sevindim ne mutlu sana Allah temiz kalplerin duasını kabul eder Herkesin hakkında hayırlısı, kısmet Herkesin gönlünde olanı versin inşAllah

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    hayırlı uğurlu olsun..........
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    En kısa sirede kavuşman dileği ile

Motosikleti
    as t1
    senin adına sevindim hayırlı olsun bakalım motörünü bi tur verirmisin
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    işte inasının imanı ile nelerin yoluna gireceğine bir örnek daha

Hadi gözün aydın ne zaman alıosun hayabusayı

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Bu kadar uzun yazmaya üşenmediğine göre gerçekten çok sevinmişsin Sevincini içtenlikle paylaşıyoruz. Dertsiz tasasız nice km'ler dilerim. Şimdiden hayırlı olsun. Motosikleti alınca resimlerini de koyarsın

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    yananı görür allah allah e görür inşallah inşallah , hayırlı olsun...

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    hayırlı olsun, içten dua edersek kabul olunur ama senin ki tam acil servis olmuş, anında görüntü
    senin adına sevindim şimdiden hayırlı olsun bisikletten biraz daha hallice motorun
    [B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende mucize oldu diyince video eklemeyi öğrendin zannettimnese bu daa güzlmiş.
    onu da öğrendim merak etme , simdi eklerim bi video daha

Alıntı dookie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözün aydın, CBR topiğine bekleriz artık
    cbr , ybr , hyo , yama, kawa ........ hangi topiğe gideceğimden emin değilim , pcyi açtığımdan bu yana bu markaların sitelerini 40 defa gezdim. fiyatlara baktım. şule bilgiç'in tavsiye ettiği modellere baktım, napacağımı şaşırdım anlayacağın

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle allah dualarını kabul etsin....etmişte zaten

ben de dualara inananlardanım!
    Motosikletime her bimdiğimde ve aklıma geldiğinde dua eder,zihin açıklığı vermesini isterim yaradan'dan.....

inşallah sürücü belgeni alır ve hayalindeki '' bisikletten biraz büyük '' motosikletine kavuşursun
    teşekkürler

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sevindim gerçekten Benim için de dua eder misin
    tabi

Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin adına sevindim,umarım en kısa zamanda her ikisinede kavuşursun duaların kabul olur
    tşkler

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahh benimkileride kabul eder inşallah...
    insallah

Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah bizi görür , duyar, kalbimizin içinde O Herşeyin ama herşeyin farkında olan tek varlıktır.. İnsanlara böyle mucizeler yaşatır Hepimizi duysun hepimize acısın Tanrım ..Şu ara o kadar ihtiyacım var ki senin gibi bir mucizeye Senin adına çok sevindim ne mutlu sana Allah temiz kalplerin duasını kabul eder Herkesin hakkında hayırlısı, kısmet Herkesin gönlünde olanı versin inşAllah
    tşkler. umarım sende en kısa sürede hayallerini gerçekleştirebilrsin.

Alıntı CaBRioLeT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun..........

Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En kısa sirede kavuşman dileği ile
    tşkler arakdaslar

Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin adına sevindim hayırlı olsun bakalım motörünü bi tur verirmisin
    ayıpsın yaa, deposunu doldurup veririm .

Alıntı RECOKARAP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte inasının imanı ile nelerin yoluna gireceğine bir örnek daha

Hadi gözün aydın ne zaman alıosun hayabusayı
    hayabusa benim için hayal busa

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    bugünden itibaren 5 vakit namaza başlıyorum inş benimde bir R1'im felan olur
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Yer gök duayla duruyor hayatta herşeyin hayırlısı cena-bu ALLAH dua eden kullarını yarı yolda bırakmaz umarım en kısa sürede kavuşursun.

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Çok şeker yaa...! Umarım herşey istediğin gibi olur..
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    CBR 125R
    cbr , ybr , hyo , yama, kawa ........ hangi topiğe gideceğimden emin değilim , pcyi açtığımdan bu yana bu markaların sitelerini 40 defa gezdim. fiyatlara baktım. şule bilgiç'in tavsiye ettiği modellere baktım, napacağımı şaşırdım anlayacağın
    gözüne en çok dokunanı, sürerken keyif alacağın motoru al. gerisi detaydır...
    [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)