Sadece motosiklet için dua ettiğinden çok şanslı olmalısın...Keşke benimde derdim sadece motosiklet olsa Umarım en kısa zamanda istediğin motosiklete kavuşursun.
Sadece motosiklet için dua ettiğinden çok şanslı olmalısın...Keşke benimde derdim sadece motosiklet olsa Umarım en kısa zamanda istediğin motosiklete kavuşursun.
Bir dahaki sefere motor + 1 Milyon USD dile bence
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.
Eftelya kardeşim ehliyetini al koruyucu ekipmanlarını al sonrada motosikletini de al.
Allah da ağız tadıyla binmeyi nasib etsin sana.
vallahi çok güzel bir durum : ))
motorun adı da regaip olsun artık ne dersin? : ))
Okurken yüzümde bir tebessüm belirdi. En kısa sürede Ehliyetine ve Motosikletine kavuşman dileklerimle.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yandık desenize şimdi bu bi topak daha açararkadaşlar 3-4 bin ytl param var.ss ler çok havalı gözüküo.ama ruhumda endurocu gibi.ben uzun yolu severim nakedlerde aklımı çelio.cruiserler karizma.pufff ben ne alsam arkadaşlar
Orgazma Dudak Büktürür
Çok sevindim.Allah kaza bela vermesin.Benimki gibi bisikletten hallice motorunla
Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Samimi bir dua,içten bir yakarış mutlaka karşılık bulur. (hayırlısı ile istemek çok önemli)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hadi hayırlı olsun bakalım ..
sorma ya ,yağ gibi aktı yazı , hiç farkına varmadım bu kadar uzun olduğunun bi bu kadar da resim koyarım artık.
tşkler
bu kadar hızlısını bende beklemiyordum .tşkler
puahaha koptum , süper
tşkler
hepsi güzel ya
tşkler. umarım sende en kısa sürede derlerine bi çare bulursun.
bir dahaki zaman çok şey isteyeceğim sanırım , yüz buldum ya artık cılkını çıkarırım. Allahım bana bi villa miamide olsun , kapısına kırmızı bir ferrari mümkünse üstü açık olsun şaka bi yana herseyden önce Allah sağlık versin hepimize , hepsi olur.
amin. çok tşkler . babam robocop gibi yapar beni zaten. 125 ccnin üstünde motogp'ciler gibi durmak çok komik olacak sanırım .
hahahaha süper yaa , harika fikir tşkler
tşkler
yok yok her ne kadar motosikletim olmasa da o konuları okuya okuya kendi yolumuzu az çok bulur hale geldik .ama yinede belli olmaz
tşkler. ya zaten şu bisikletten hallice motor olayına bitiyorum o nası bişe aceba ...
amin.tşkler
tşkler
arkadaşlar topikte bi türbe havası oluştu sanki dimi . siz nasılsınız bilmiyorum ama kendimi ermişler gibi hissetmeye başladım ben
Hayırlısı olsun.Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Hayırlı olsun.İnşallah en kısa zamanda motoruna ve ehliyetine kavuşursun
madem yaradan dualarını kabul ediyor bu kadar bencil olduğun için seni kınıyorum.
İnsan dünyadaki açları ve sömürülen milyonları düşünmezde 125cc lik motorumu düşünür.
Şaka bir yana hayırlı olsun motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...
senin adına çok sevindim , inşallah model seçimindede sana en uygun olanı seçersin . senin kalbin temiz demek , benim içinde bişey istesene , ben çok şansızım bu konularda
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hayırlı olsun bisikletten hallice moturunlAllah kaza bela vrmesn
DoN'T StoP!-Be STouT!
Kalpten dua her zaman kabul olur .Şimdiden Hayırlı olsun yeni Düldülün...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hayırlısı olsun ,allah gönlündekini versin ve lütfen korumalı kıyafetleri ihmal etme
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
hayırlı olsun allah her zaman gönlüne göre versin yaradanımın dua kapıları her zaman acıktır ama istemek ve zaman
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
senin adına çok sevindim. Birde önemli olan hayırlısını istemektir. Hayırsız sa eğer olmasın daha iyidir. Seninde umarım hakkında yaradan hayırlısını yazar. Aslında Allahu teala dünyadaki hiç bir kulunun duasını geri çevirmez. Merhametlilerin en merhametlisi kabul edilmediğini zannetiğimiz duları öbür dünya için hazırlar. Tabi ona layık bir kul isek. Armut düş ağzıma düş değil yani. Hepimiz inanıyoruz ama kaçımız ona layık bir kul olabiliyoruz.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)