Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Honda Titan'la kaza yaptım. Masraf 2000 ytl (ibretli yazı)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    geçmiş olsun Allah beterinden korusun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    iyide hocam motor kaç para ? 2000 YTL ye tamamını değiştirmen lazım değil mi?

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...

Bence sigorta ödeyeceği için öyle bir fatura çıkmış ortaya... Kendin yaptıracak olsan daha az olurdu emin ol...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

arzum_1907
    Misafir
    çok çok geçmiş olsun arkadaşım allah(c.c) bi daha göstermesin

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    bi kere babamın mondial scooter ıyla kaza yapmştım adam alkollüydü grenajda çatlak oldu adamdan 100 ytl istedim (vermeyeceğini umarak) adam 200 250 lira cvarı bi para verdi beni görmedin kaybol dedi bende motorun tüm eksiklerini yaptırdım
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    çok geçmiş olsun, sana bişey olmamış ya gerisi çok da önemli değil...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, 1 hafta önce 2006 model honda cg125 motorumla kaza yaptım. ford transit yolcu minibüsüne yan sürgülü kapısından, takriben 60 km/h hızla giderken frenleyerek çarptım.
    Bu sözde vatandaş U dönüşünün yasak olduğu yerden döndüğü için ve yolu bodoslama kestiği için kaçacak hiçbir yer yoktu, motoruda durduramadım ve çarptım. sonra durup rapor tutarken, ben uğraşamam dedi o adam, baktım çamurluk kırılmış hafif çatlak var, "37 ytl ver git" dedim, para mara vermem dedi kendisi. sonra rapor tutup ayrıldık oradan.

Sonra motora bindim şirkete gittim, baktım motor gayet iyi gidiyor, sorun yok sadece jant yamuk ve gidon eğilmiş, önemli değil deyip şirkete gittim. Gerekli evraklarla motoru konşuk motora bıraktık geldik. Motor şu an konşuk motorda yatıyor, servisi arayıp masrafını sordum 1800 ytl + kdv dedi, oradaki kişi aynen böyle dedi

jant değişecek

çamurluk değişecek

gidon değişecek

depo boyanacak(Hafif bir ezik var ama çok yakından bakınca, ama çizik yok)

aynalar (sağlamdı¿) değişecek

Ön amörtisör alt+üsr komple değişecek ( o çelik borular nasıl yamulur yaw)

Bunları söyledi ve 1800 ytl+kdv (2000ytl) tuttuğunu söyleyince çok rahatladım, eğer adam 37 ytl yi verip gitseydi ben mahfolurdum çünkü bütün bu masrafı karşı tarafın sigorta şirketi ödeyecek. bu bizlere ders olsun.

heralde kaza psıkolojısı be kardesım camurlugunu alamazsın 37ytl ye
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Aykan : kaza tespit tutanağını sigorta acentelerinden temin edebilirsin. yada www.trafiktescil.gov.tr

mterayes26 : çamurluğun fiyatını kaza esnasında arayıp sordum servise.

giotine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R/PD
    Aykan : kaza tespit tutanağını sigorta acentelerinden temin edebilirsin. yada www.trafiktescil.gov.tr

mterayes26 : çamurluğun fiyatını kaza esnasında arayıp sordum servise.
    Benim anlamadığım nokta saydığın parçaların en fazla 400-500 YTL tutması lazım. 1800+kdv çok fazla.
    Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Arkadaşlar;

1.Olay:

Bu işleri başına gelen biliyor, o Transit'in MECBURİ TRAFİK MESULİYET SİGORTASI motosikletin tüm masrafını öder, ama, ödediği parayı da Transit'in sahibine-şoförüne RUC-U eder ( Türkçe meali, bağırta bağırta alır ).

2.Olay:

Servisler, "Para sigorta tarafından ödenecek diye" faturayı çok şişiriyorlar.

3.Olay:

Eğer karıştığınız kazada siz suçluysanız; sakın sigortalara para kaptırmayın, TUTANAk FALAN TUTMAYIN, çarptığınız arac -sahibini ikna ederek- direk tanıdığınız tamirciye götürün ve masrafı ödeyip hasarı giderin.
    Yoksa 6-7 ay sonra size bir ruc-u yazısı geliyor, faturayı görünce fekleğiniz şaşar paşa paşa da ödersiniz.

Benim başıma geldi, hafif ve yaralanma dahi olmayan bir kazaya karıştım, aslında ikimiz de suçluyuz.
    Ama, trafikçiler sağolsun, olayın nasıl geliştiğine değil sonuca bakıyorlar, tüm suçu bana bindirdiler.

Sanayiye gittim arabanın markasını söyleyip -"2 kapı sacı değişecek-boya, bir de arka tampon" dedim.400-YTL ile 600-YTL arası fiyat verdiler, ben de kulağımın üstüne yattım, "tazminat gelirse ne olur, 600-YTl öder geçerim en fazladan" dedim.
    Kaza Ağustos ayında olmuştu, Ocak 2008 oldu haber yok, ben rahatım.Ocak ayı son haftasında ...... Sigorta'dan bir RUC-U YAZISI; 600-YTL masraf olmuş 2.600-YTL (İki milyar altı yüz TL)
    Bir arkadaştan borç bulup parayı kuzu kuzu ödedim, yoksa eve icra gelecek, bir de Avukat bedeli, noter gideri, icra gideri, protosto bedeli ödeyeceğim.

Borcun günü geldi, nasıl ödeyeceğim?
    2000 cc Japon arabam vardı (Kaza yaptığım), sattım, bocu ödedim, kalan parayla da 88 bir Şahin aldım.Attan inip uyuz eşşeğe bindim.

Siz siz olun, öncelikle kaza yapmamaya bakın, kaza yaparsanız da işi sigortayla değil kendi aranızda çözün (tabii siz suçluysanız)

Bir de fırsat buldunuz, elinize bir sigorta experi geçti (Kazalarda Faturayı onlar belirliyor) gerekeni yapın, esnafsanız kazıklayın, onlarda para bol.

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    2000 ytl masraf tutması demek o motorun perte çıkmış olması gerekiyo demek . o masraf yerine sigorta şirketinin o motoru alıp sana aynı modelde başka bi model vermesi gerekirdi .Ayrıca değişecek parçalar için verilen fiyat çok abartı geldi bana , bu kadar pahalımı yaw bu meretlerin parçaları
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar;

1.Olay:

Bu işleri başına gelen biliyor, o Transit'in MECBURİ TRAFİK MESULİYET SİGORTASI motosikletin tüm masrafını öder, ama, ödediği parayı da Transit'in sahibine-şoförüne RUC-U eder ( Türkçe meali, bağırta bağırta alır ).

2.Olay:

Servisler, "Para sigorta tarafından ödenecek diye" faturayı çok şişiriyorlar.

3.Olay:

Eğer karıştığınız kazada siz suçluysanız; sakın sigortalara para kaptırmayın, TUTANAk FALAN TUTMAYIN, çarptığınız arac -sahibini ikna ederek- direk tanıdığınız tamirciye götürün ve masrafı ödeyip hasarı giderin.
    Yoksa 6-7 ay sonra size bir ruc-u yazısı geliyor, faturayı görünce fekleğiniz şaşar paşa paşa da ödersiniz.

Benim başıma geldi, hafif ve yaralanma dahi olmayan bir kazaya karıştım, aslında ikimiz de suçluyuz.
    Ama, trafikçiler sağolsun, olayın nasıl geliştiğine değil sonuca bakıyorlar, tüm suçu bana bindirdiler.

Sanayiye gittim arabanın markasını söyleyip -"2 kapı sacı değişecek-boya, bir de arka tampon" dedim.400-YTL ile 600-YTL arası fiyat verdiler, ben de kulağımın üstüne yattım, "tazminat gelirse ne olur, 600-YTl öder geçerim en fazladan" dedim.
    Kaza Ağustos ayında olmuştu, Ocak 2008 oldu haber yok, ben rahatım.Ocak ayı son haftasında ...... Sigorta'dan bir RUC-U YAZISI; 600-YTL masraf olmuş 2.600-YTL (İki milyar altı yüz TL)
    Bir arkadaştan borç bulup parayı kuzu kuzu ödedim, yoksa eve icra gelecek, bir de Avukat bedeli, noter gideri, icra gideri, protosto bedeli ödeyeceğim.

Borcun günü geldi, nasıl ödeyeceğim?
    2000 cc Japon arabam vardı (Kaza yaptığım), sattım, bocu ödedim, kalan parayla da 88 bir Şahin aldım.Attan inip uyuz eşşeğe bindim.

Siz siz olun, öncelikle kaza yapmamaya bakın, kaza yaparsanız da işi sigortayla değil kendi aranızda çözün (tabii siz suçluysanız)

Bir de fırsat buldunuz, elinize bir sigorta experi geçti (Kazalarda Faturayı onlar belirliyor) gerekeni yapın, esnafsanız kazıklayın, onlarda para bol.
    Şimdi ben anlamadım.Bu trafik sigortasına para ödüyoruz.Kaza anında diyelim ben birine çarptım.Bunlar masrafları ödemiyorlar mı?Madem ödemiyorlar bu neyin sigortası oluyor ki ben adamın masrafını fazlasıylaaaa ödedikten sonra?

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Geçmiş olsun

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    sonuçta bir honda kullanıyorsun.yedek parçasının pahalı olduğunu her yerde bas bas bağırıyorlar.bunu düşünerek 37 ytl'yi asla almamalıydın.zatende almamışsın yaa.cbr 125 ön maşa 2500 ytl sadece gidon fln hariç.sen düşün yani
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    hatalı U dönüşü yapan adamın sigorta şirketi, kapısına 2000ytl için dayandığı zaman ne düşünecek çok merak ediyorum. "keşke 37ytl ödeseydim!" diyecek o kesin =) ardından da "keşke oradan U yapmasaydım" veya "keşke etrafımdaki motosikletlilere daha çok dikkat etseydim" der umarım.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    cg125 en son 2006 da satılıyordu. sıfır km fiyatı plaka dahil 4050 ytl idi. şimdi piyasa fiyatı 1500-2000 civarı.

Bu arada sağ el bileğim, sol ayak bileğim ve diz kapaklarımın altında eziklik ve burkulmalar oluştu, keşke hastaneye gidip oradan da rapor alsaymışım. sizede ibret olsun yani. mutlaka hastaneye gidin
    hastaneden alınan rapor neyi değiştirecekti? Önemli mi bu tip durumlarda rapor almak??

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Geçmiş olsun CGlerin parçaları çok pahalı.Parçaları motordan daha pahalı
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    GT650R
    saol verdiğin bilgiler için
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    her zaman resmi tutanak tutulması lazım,masraf ne olursa olsun..
    facebook(Fazer Tutkunları)

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Büyük geçmiş olsun.Allah başka kazalar göstermesin.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)