geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
iyide hocam motor kaç para ? 2000 YTL ye tamamını değiştirmen lazım değil mi?
Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...
Bence sigorta ödeyeceği için öyle bir fatura çıkmış ortaya... Kendin yaptıracak olsan daha az olurdu emin ol...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
çok çok geçmiş olsun arkadaşım allah(c.c) bi daha göstermesin
bi kere babamın mondial scooter ıyla kaza yapmştım adam alkollüydü grenajda çatlak oldu adamdan 100 ytl istedim (vermeyeceğini umarak) adam 200 250 lira cvarı bi para verdi beni görmedin kaybol dedi bende motorun tüm eksiklerini yaptırdım
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
çok geçmiş olsun, sana bişey olmamış ya gerisi çok da önemli değil...
Aykan : kaza tespit tutanağını sigorta acentelerinden temin edebilirsin. yada www.trafiktescil.gov.tr
mterayes26 : çamurluğun fiyatını kaza esnasında arayıp sordum servise.
Arkadaşlar;
1.Olay:
Bu işleri başına gelen biliyor, o Transit'in MECBURİ TRAFİK MESULİYET SİGORTASI motosikletin tüm masrafını öder, ama, ödediği parayı da Transit'in sahibine-şoförüne RUC-U eder ( Türkçe meali, bağırta bağırta alır ).
2.Olay:
Servisler, "Para sigorta tarafından ödenecek diye" faturayı çok şişiriyorlar.
3.Olay:
Eğer karıştığınız kazada siz suçluysanız; sakın sigortalara para kaptırmayın, TUTANAk FALAN TUTMAYIN, çarptığınız arac -sahibini ikna ederek- direk tanıdığınız tamirciye götürün ve masrafı ödeyip hasarı giderin.
Yoksa 6-7 ay sonra size bir ruc-u yazısı geliyor, faturayı görünce fekleğiniz şaşar paşa paşa da ödersiniz.
Benim başıma geldi, hafif ve yaralanma dahi olmayan bir kazaya karıştım, aslında ikimiz de suçluyuz.
Ama, trafikçiler sağolsun, olayın nasıl geliştiğine değil sonuca bakıyorlar, tüm suçu bana bindirdiler.
Sanayiye gittim arabanın markasını söyleyip -"2 kapı sacı değişecek-boya, bir de arka tampon" dedim.400-YTL ile 600-YTL arası fiyat verdiler, ben de kulağımın üstüne yattım, "tazminat gelirse ne olur, 600-YTl öder geçerim en fazladan" dedim.
Kaza Ağustos ayında olmuştu, Ocak 2008 oldu haber yok, ben rahatım.Ocak ayı son haftasında ...... Sigorta'dan bir RUC-U YAZISI; 600-YTL masraf olmuş 2.600-YTL (İki milyar altı yüz TL)
Bir arkadaştan borç bulup parayı kuzu kuzu ödedim, yoksa eve icra gelecek, bir de Avukat bedeli, noter gideri, icra gideri, protosto bedeli ödeyeceğim.
Borcun günü geldi, nasıl ödeyeceğim?
2000 cc Japon arabam vardı (Kaza yaptığım), sattım, bocu ödedim, kalan parayla da 88 bir Şahin aldım.Attan inip uyuz eşşeğe bindim.
Siz siz olun, öncelikle kaza yapmamaya bakın, kaza yaparsanız da işi sigortayla değil kendi aranızda çözün (tabii siz suçluysanız)
Bir de fırsat buldunuz, elinize bir sigorta experi geçti (Kazalarda Faturayı onlar belirliyor) gerekeni yapın, esnafsanız kazıklayın, onlarda para bol.
2000 ytl masraf tutması demek o motorun perte çıkmış olması gerekiyo demek . o masraf yerine sigorta şirketinin o motoru alıp sana aynı modelde başka bi model vermesi gerekirdi .Ayrıca değişecek parçalar için verilen fiyat çok abartı geldi bana , bu kadar pahalımı yaw bu meretlerin parçaları
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Geçmiş olsun
sonuçta bir honda kullanıyorsun.yedek parçasının pahalı olduğunu her yerde bas bas bağırıyorlar.bunu düşünerek 37 ytl'yi asla almamalıydın.zatende almamışsın yaa.cbr 125 ön maşa 2500 ytl sadece gidon fln hariç.sen düşün yani
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hatalı U dönüşü yapan adamın sigorta şirketi, kapısına 2000ytl için dayandığı zaman ne düşünecek çok merak ediyorum. "keşke 37ytl ödeseydim!" diyecek o kesin =) ardından da "keşke oradan U yapmasaydım" veya "keşke etrafımdaki motosikletlilere daha çok dikkat etseydim" der umarım.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Geçmiş olsun CGlerin parçaları çok pahalı.Parçaları motordan daha pahalı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
saol verdiğin bilgiler için
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
her zaman resmi tutanak tutulması lazım,masraf ne olursa olsun..
facebook(Fazer Tutkunları)
Büyük geçmiş olsun.Allah başka kazalar göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)