Uzun boylular için hangi scooter
Reklamlar
-
04 Temmuz 2008, 12:39
Boyum 186, kilom 100. MS3 üzerinde gayet rahat ve mutluyum. Bacaklarımı ön bölmeye rahatça uzatabiliyorum.
Ama aynı fiyat seviyelerindeki Kymco daha kaliteli ve geniş gibi duruyor. En güzeli gidip oturup denemen. Kızıltoprak Istanbul motorda yukarıda yazdığın tüm modelleri bulup test edebilirsin.
Reklamlar
-
04 Temmuz 2008, 12:47
oturuş pozisyonu olarak en rahatı burgman sen yinede hepsine teker teker otur bak derim ben 1,74 lük kısa biri olarak diğerlerinde burgman kadar rehat olamamıştım....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
05 Temmuz 2008, 21:54
SYM GTS 250 yi bugün bayide gidip test ettim ve süperdi. (Yanındaki Suzuki Burgman 400 kadar değil ) Galiba SYM alacam Nerde Suzuki görsem yanında SYM de var. Türkiyeye SYM leri sanırım Suzuki getiriyor...
[COLOR="royalblue"][B]Live Free and Die Hard[/COLOR][/B]
-
05 Temmuz 2008, 21:59
Seçeneklerin içinde en yakışıklısı Gilera Nexus. Ama en mantıklı olanı Suzuki Burgman. Nexus 500'ü de tavsiye ederim. Tadına doyamazsın.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
05 Temmuz 2008, 22:03
Neymiş bu Nexus peynirli gözleme gibi anlatıyosunuz.. Yarın da ona bakacam
[COLOR="royalblue"][B]Live Free and Die Hard[/COLOR][/B]
-
05 Temmuz 2008, 22:07
ozgurkayaist adlı üyeden alıntı
Neymiş bu Nexus peynirli gözleme gibi anlatıyosunuz
.. Yarın da ona bakacam
Peynirli gözleme ne demek, domatesli kebap gibidir nexus. 250 liğini bilmem ama, ben 500 lüğü için konuşuyorum. Görünüş olarak aynı zaten.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
05 Temmuz 2008, 22:49
Ben 1.89 boyundayim ve burgman kullaniyorum, tamam cok rahat ama bacaklar uzun oldugu icin tam uzatamiyorsun, yere yakin oldugu icin de ayaklari her yere koyup kaldirdiginda zorluyor gittikce, en mantikli seceneklerden biri. Ancak; kymco excitingi denemeni tavsiye ederim, ben kullandim ve bizim boydakiler icin kesinlikle en iyisi bence, koltuk burgmandan yuksek oldugu icin dur kalk cok oldugunda asla rahatsiz, kullanimi da gercekten cok keyifli Mutlaka bakmani oneririm.
-
06 Temmuz 2008, 00:13
Pembişim Satılık!
.............................
(modlar silin lütfen kaza ile yazdım )
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler