BU İŞE HERKES SESSİZMİ KALACAK..?
Reklamlar
-
türk milletini aptal sananlara sesleniyorum senelerce sattığınız motorlara sayın artık bitti bu millet akıllandı sırf marka diye o paraları vermez bir italyan markası kampanya yapmış baktı satamayacak eee ne yapsın kampanya yerse bu japonlar italyanlar daha çok kampanya yapacak gibi bir his var içimde
BRR bravo hislerime tercüman oldun...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar; çin malı motorların kalitesiz olduğu doğrudur.... asya mondial kanuni vb diye bir ayrım yapmıyorum. fakat fiyat=>mal orantısı kurulduğunda , fiyatın tam karşılığı alınıyor. eğerki çin malına boykot fikri oluşursa - ki bu zor; motora gerçekten binmek isteyenlerin bayaa bi beklemesi gerekir; suzukiye honda ya vb ne para yetiştirebilmek için... çin malı motorlarda ; servis ve parça sıkıntısı olmayan motoru alın derim..... ben aldım allaha şükür pişman değilim. gerçi ne kadar daha götürür bilemem ama halihazırda problem yok. haa sorarsanız ; paran olsa naparsın die - tabiiki suzuki burgman 650 yada gilera nexus 500 . herkes biliyor kalite farkı olduğunu...... "ne ka para o ka köfte"
-
-
hade beeeee yılın bombası bu işte kanka aşk olsun bana hiç sölememiştin
-
Arkadaşlar herkesin bildigi bir gerçek var,çin malı motorlar olmasaydı çogu motor sevdalısı arkadaş motosiklete binemiyecekti.Çin mallarının gelmesi bir bakıma iyi oldu fakat...
Fakat aldıgınız çin malı motorsikletin satış sonrası çok önemli.İnternette gördügü çin malı motoru ithal edip galericilikten yaptıgı zararı kurtarmaya çalışan bikaç arkadaş biliyorum.Kanuni,Mondial bu insanların yanında büyük firmalar,bunların motoru arıza yapsada sana yedek parçayı en kısa zamanda temin edebilir.Ama ya digerleri ? Bisan bile bu piyasa da rezil oldu burda gördük yakınan arkadaşları.Çinden motor getirmekle olmuo bu işler...
-
Çarpışma testi...
Selam millet... Merak ettim, otolarda olduğu gibi motorlarda da çarpışma testi yapılıyor mu? En iyisi bu kadar teraneye karşılık her marka aleti aynı hız ve viteste sabit bir yere tosslatalım, sonra duruma göre ya b.k atarız ya da göklere çıkarırız... Hyundai otolar ilk geldiğinde 1993 model sıfır bir araç almıştım, 2 sene tepe tepe kullandım. Sonra Marmaris'te bir otobüsün altında araç pert oldu ama ben ve kardeşim sapasağlam o araçtan sağ çıktık. Bu olay benim o markaya saygımı pekiştirdi. Bu sadece bir örnek.. Kıssadan hisse meselesi... Diyeceksinizki motor çarpsa sen zaten üstünden uçup gidiyorsun... Tamam ama alet sağlam kalırsa kalkıp yola devam edersin. Bunu kast ederek bir fikir attım ortaya... Sevgiler...
önce A2 sonra kask ve motor.... (sıralama önemli)
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
Sevgili Arkadaşlar,
Moto-Zeta marka 127 Rally motorları Türkiye'ye birden çok firma getiriyor. Fiyatlar da değişiklik gösteriyor. İtalyan markası olan Moto-zeta bu markayla İtalya'da satış yapıyor, ancak üretimi Çin'de Jonway Group fabrikalarında yapılıyor. Jonway fabrikalarında yapılan bu motorların aynısından Türkiye'ye Motoran firması ithalat yapıyor. Aynı fabrikadan ithalat yapan biri Isparta'da iki firma daha var. Motozeta markasını kullanmadan sadece Rally125 tanımıyla satış yapan firma sayısı ile onlarca...
Neden? Çünkü Çin'de bulunan yüzlerce fabrikada bu motorların aynısı üretiliyor. Yüzlerce derken abarttığımı sanmayın. Bu sene 15 günümü Çin'de geçirdim ve gözlerimle gördüm. Bizim otomobil fabrikaları büyüklüğünde motorsiklet fabrikaları var ve sadece motor değil bir sürü araç üretiyorlar.
Herhangi bir müteşebbis Türkiye çapında 7 adet servis bulup gerekli formaliteleri tamamlarsa bu motorlardan istediği isimle ithalat yapabilir... Varın işin ciddiyetini düşünün...
Sevgiler
-
http://www.motomax.com.tr/naked_motoguzzi_breva176.asp
Arkadaşlar bu motor için ne dersiniz fiyatıda 9.900YTL yanlız bir düşüş olacak kanaatindeyim. Bana daha ayakları yere basan bir model gibi geldi. Yanlız ikinci eli biraz zayıf nette araştırdığıma göre. Bir kaç alan var onlarda yere göğe sığdıramamış. Bu arada arıza konusunda en az sorun çıkartan markalar arasında geçiyor.
Farkettimki motomax te teknik özellikler yok
Bu linkten inceleyebilirsiniz. http://www.onyerbike.net/2004/motoguzzi/breva.htm
Bu linkte de tasarım aşamaları var. http://pexi.mediterrum.com/photos/br...gns/index.html
-
Uğur mondial ithalatına başlarken otoyaşam da yazmıstı nazillide yapacağı tesiste 2006 montaj 2007 de de mondiallerin birkısmını ( parca olarak ) türkiyede yapacaklardı .Açıklanan Plan bu idi tabii memlekette heran herşey olabiliyor değşip değişmeyeceğini bekleyip görecez :
-
Sevgili Cobalt,
Uğur'un başka firmalarla Çin'de görüştüğü bilgisi geldi. Seneye Mondial dışında bir markayla karşımıza çıkarsa şaşırmayın. Aynı durum Harput için de geçerli. Onlar da Muğla'da Yiying ile anlaşmalı olarak üretim yapacaklarını duyurmuşlardı. İthal motorlar bile bu sene getirilemedi. Ancak sanırım bu sorunu aştılar. Binaların hazır olduğu ve bir iki yıl içinde üretim bandından motorların çıkacağı ifade ediliyor.
Göreceğiz bakalım...
-
arkadaşlar kanuniye laf atanlara inanamıyorum,
1. siz bir adidas alırken tayvan olunca alman markası olmuyor mu?
2. siz sizin markanıza sahip çıkmaz iseniz bu marka nasıl gelişir nasıl gelişme gücü bulur?
3. size sizin yollarınızı bilen sizin sevdiklerinizi bilenden başka kim uygun motru yapabilir?
bence biraz daha kendimize dönelim herşey bir yerden başlar, bakarsınız günün birinde cbr600 için para biriktirenler çok daha az paraya bir TÜRK marka motoru alabilir. zaten motogp de geldi herşey değişiyor gelecek bizim olsun
-
BBRR...kardeş söylenmesi gerektiği gibi söylemişsin ağzına sağlık
....YÜKSEKLERDE YER TUTANLAR;AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR.....
-
12 Haziran 2006, 13:04
çin malı taklitteb öteye gitmedi.+
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler