Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Tırsıyorum!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco Agility
    Bugün sabah havalimanından eve dönerken sahil yolunda istemsiz bir şekilde kırmızıda geçtim. 20 metre ara ile 2 ışık vardı, nedense arkadakine şartlandığımdan öndekini es geçmişim! Zaten koca yolda benden başka tek araç dahi yoktu. Üstüne üstük kırmızıda geçtiğim yerde hemen solda bir polis aracı, ve o aracın önünden çıkarak benim yoluma girmeye çalışan polis çekicisi vardı. Ben kırmızıda geçtiğimi anlayınca özür dilerim anlamında elimi kaldırdım ve hemen sonraki ışıktan dönmek için yönlendim. Sabah saat 6.00 civarı oluyor bunlar bu arada. Şimdi merak ettiğim konu şu. Acaba EDS'den ceza yazılmış olabilirmi? Sabah 6'da??

Polislerin yazacağını düşünmüyorum keza, hiç sallamadılar beni. Eğer EDS cezası yazıldıysa internette ne zaman görünür olur?

İnşallah yazılmamıştır ya, çok utanıyorum zaten!!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün sabah havalimanından eve dönerken sahil yolunda istemsiz bir şekilde kırmızıda geçtim. 20 metre ara ile 2 ışık vardı, nedense arkadakine şartlandığımdan öndekini es geçmişim! Zaten koca yolda benden başka tek araç dahi yoktu. Üstüne üstük kırmızıda geçtiğim yerde hemen solda bir polis aracı, ve o aracın önünden çıkarak benim yoluma girmeye çalışan polis çekicisi vardı. Ben kırmızıda geçtiğimi anlayınca özür dilerim anlamında elimi kaldırdım ve hemen sonraki ışıktan dönmek için yönlendim. Sabah saat 6.00 civarı oluyor bunlar bu arada. Şimdi merak ettiğim konu şu. Acaba EDS'den ceza yazılmış olabilirmi? Sabah 6'da??

Polislerin yazacağını düşünmüyorum keza, hiç sallamadılar beni. Eğer EDS cezası yazıldıysa internette ne zaman görünür olur?

Sahil yolunda ki o kısmı biliyorum bende geçen sarı yanıyoken ha gayret geçtim dedim aralarında 20mt varmış ötekisinden mecburen kırmızıda geçtim ve şimdi oraya hep dikkat ediyorum yazmamışlardı bana ama seninkini akıbeti ne olur bilinmez... Geçmiş olsun
    Hasan..

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eds oldugundan emınmısın ısıklarda? her ısıkta varmı artık yahu bu :S
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Kymco Agility
    Ya kız arkadaşım vardı, tabelası vardı dedi ama ben kamera göremedim.
    İnşallah yoktur. :(

kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK

sen söyle hangi ışıklar olduğunu bugün belki geçeğim ordan bakarım kamera olup olmadığına. Kamera varsa eds affetmez valla sabahın 6'sı olsa bile

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    öyle yazmışsınki sanki hapis yicen arkadaşım olmuşa care varmı sıtres yapma ön kötüsü vericen cezayı olucak bitecek olmuş olmuştur utanıcak o kadar insan varki sen niye utanıyorsun
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    O bölgede eds varsa bir ay sonra motosikletin ruhsatındaki adrese iki adet motosikletle kırmızı ışıkta geçerken çekilmiş fotoğraflarla birlikte kesilmiş cezada geliyor, tabiki işleme aldılarsa internetten öğrenilmiyor ..Bana emniyet şeridi ihlalinden geldide oradan tecrübe edindik..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    dostum neden utanıyorsun ne gerek var bu geçeceğin ilk ışık değilki olabilir böyle şeyler

can sağlığı olsun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

pg13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    utanacak birşey yok bunda ya..
    hem el kaldırıp özür dilemişsin EDS kıyak çocuktur yazmaz ceza özür dilediysen..

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    20 metre arayla ışık olan tek ülke de bizim ülkemizdir herhalde...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P

offf naptın sen yaa hiç yakıştıramadım affedilicek bişi değil bu
    şimdi seni kesin asarlar bence bi süre evden çıkma hatta yurtdışına filan çık
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Tabelası varsa kesin vardır.
    Tek kurtaracagın sey dua et cızgıyı kırmızıdan once geçmiş olasın.
    Aynısı bende de oldu arkadamdakii arac hızlıydı ve duramazdım mecburen onun yuzunden gectım benimde tek duam plaka okunmamış olsun)

AMAN ARKADASLAR frenlere asılırken arkanızı kontrol edin !!!!

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf naptın sen yaa hiç yakıştıramadım affedilicek bişi değil bu
    şimdi seni kesin asarlar bence bi süre evden çıkma hatta yurtdışına filan çık
    Dur bi yaa
    Zaten üzüle büzüle yazıyor arkadas sende ara gazı verme
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    motoru parça parça sat kendini nehire at en kısa çözüm ben öyle yapacam..

Motosikleti
    Kymco Agility
    arkadaşlar naptınız..?!

ya utanıyorum dedim, keza alışık değilim böyle şeylere! Birde trafik polisinin önünde olunca olay, daha bir koydu bana!..

bu arada tecrübeli arkadaşlara paylaşımları için teşekkürler..

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    o utancı bende yaşamıştım.wallahide billahide farketmedim.ama polis utanmamı yeterli bulmadı bastı cezayı
    Orgazma Dudak Büktürür

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sunu da şöyleliyim eds sadece izleme ekıbı ceza yazma degıl cunku elınde makmuz olmada sen ceza parası ödıyemıyorsun
    örnegın kaza yaptın eds bakılır arac calındı eds yada kırmızdan gectı ordakı polıse senın plaka anos gecer senın durdururlar ve ehlıyeten numarasıyla sana ceza yazarlar herkes yanlış bılıyor bu eds yı ama otobanda emlıyet şerıdınde gecınce ozmn yazıldıgını bılıyorum
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    eğer kamera varsa gece de olsa arkandan güzel bir flaş patlatıyor ve cezayı yolluyor
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Bende birkaçkere geçtim hatta geçtiğim yerlerde fotoraf makinası resmi vardı tabelada 4 ay olacak ceza fln yok.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    çıkacak paran varsa bi yerden çıkar dostum. takma kafana canının sağlığı olsun bende de bazen oluyor etrafa bakarken yanışlıkla önümdeki araçlarla beraber geçiyorum ama ya eskişehir'de eds yok ya da bana ceza kesmiyorlar

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Utanman çok hoşuma gitti. Çok naif bir davranış. Sorumluluk sahibi birisi olduğunu gösteriyor. Olan olmuş. Sen zaten hassas bir insansın, o yüzden canını fazla sıkma..
    Üç boyoz bir kola

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler