Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789

İlk Uzun Yol Maceram,Hem de İstanbul Trafiğine, E Yazdık,Okuyun Bari :)

REKLAM ALANI
    Ahalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1100 GS
    Genc arkadasim, guzel anlatmissin ama 70 le gitmeye calisarak hem kendini tehlikeye atmissin hem baskalarina sorun yaratmissin. Ozur dilerim ama bizim motorcu arkadaslar her zaman kendilerini hakli goruyorlar. Bazi sehirler de trafigin kendine gore bir hizi var. Adanadan sonra Izmire aracla geldigimde cok sasirmistim trafigin hizindan. Arabayla Izmire gidecek olan arkadaslarimi hep uyardim. Istanbulda da ara sokaktan araclar hemen yola cikiyor, ama dikkat ettim kimse ne sinirleniyor, ne kufrediyor. Herkes trafige alismis. Adanada birisi ara yoldan Istanbuldaki gibi aracin onune ciksa kesin kavga cikar. Ama Adanali bir sofor de Istanbula zor alisir. Kalabalik sehir. Hem gozunu acman lazim, hem cok dikkatli olman lazim, hem uyum saglaman lazim. Bizim trafigin sorunlari saymakla bitmaz tabi, saygisiz kurallara uymayan, serit degistiren, makas atan, asiri surat yapan, diye sayabilirsin ama kazalarin buyuk bir kismina da yavas,kararsiz, gidecegi yeri bilmeyen ve son anda ne yapacagina karar veren surucu kardeslerim sebep oluyor diye dusunuyorum. Gecmis olsun!Iyi macera olmus!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı Ahalteke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genc arkadasim, guzel anlatmissin ama 70 le gitmeye calisarak hem kendini tehlikeye atmissin hem baskalarina sorun yaratmissin. Ozur dilerim ama bizim motorcu arkadaslar her zaman kendilerini hakli goruyorlar. Bazi sehirler de trafigin kendine gore bir hizi var. Adanadan sonra Izmire aracla geldigimde cok sasirmistim trafigin hizindan. Arabayla Izmire gidecek olan arkadaslarimi hep uyardim. Istanbulda da ara sokaktan araclar hemen yola cikiyor, ama dikkat ettim kimse ne sinirleniyor, ne kufrediyor. Herkes trafige alismis. Adanada birisi ara yoldan Istanbuldaki gibi aracin onune ciksa kesin kavga cikar. Ama Adanali bir sofor de Istanbula zor alisir. Kalabalik sehir. Hem gozunu acman lazim, hem cok dikkatli olman lazim, hem uyum saglaman lazim. Bizim trafigin sorunlari saymakla bitmaz tabi, saygisiz kurallara uymayan, serit degistiren, makas atan, asiri surat yapan, diye sayabilirsin ama kazalarin buyuk bir kismina da yavas,kararsiz, gidecegi yeri bilmeyen ve son anda ne yapacagina karar veren surucu kardeslerim sebep oluyor diye dusunuyorum. Gecmis olsun!Iyi macera olmus!
    sizce normal hız nedir? kaçtır? şehir içi?

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    Alıntı Ahalteke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumunuza saygı duyarım, ancak şehirlerarası yolda hız sınırının motosikletler için 70km olduğu dönemde (ki şu an da 80km biliyorsunuz) benim şehir içerisinde 70le gitmeye çalışarak başkalarına sorun yarattığımı söylemek biraz abes olmuş. Her trafiğin kendi hızı var diye düşündüğümüzden zaten muz cumhuriyetinde yaşıyormuşuz gibi kimse kurallara uymuyor, bu kadar kaza yaşanıyor.

Motosikleti
    Artık 4 teker..
    ve beklenen an geldi, yollara tekrar Regal Raptor Daytona ile dönüş yaptım, iyi dileklerinizi bekliyorum
    OokareenoO ve rumelian bunu beğendiler.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    [IMG][/IMG]

dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ve beklenen an geldi, yollara tekrar Regal Raptor Daytona ile dönüş yaptım, iyi dileklerinizi bekliyorum
    Hocam Hayırlı olsun yeni motorunuz. Umarım tez zamanda bir geziye çıkar, ve bol fotoğraflı bir gezi yazısı hazırlarsınız Anlatım tarzınız süper ;)
    Bir garip yolcu...

ilkervirlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (2012)
    Yollara tekrar hoşgeldin.
    --> ectuna "wellcome to real world" çok iyi olmuş, güldüm valla

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Keyifli üslubunuz için sizi tebrik ederim Anlattıklarınızın hepsi abartısız ve doğal Bu sorunlar aslında İstanbul un gerçeği ve motorumu yüksek bir cc de seçmemin en temel sebebi olmuştu zira arabaların hızında seyretmediğiniz ve ürkek olduğunuz zaman hemen organizma (İstanbul trafiği) sizi ihraç etmeye çalışıyor. Bu motor olsun, araba olsun hiç fark etmiyor. Geçen Gebze'ye giderken nerdeyse yarım depo benzin gitti, 150 den aşağı inemedim, kamyonu ayrı gider motoru ayrı yanımdan bi ara bir BMW gs enduro geçti, arkada ki artçının bi kahvesi eksikti, ben yardırıyorum adam resmen 200 le gidiyo hiçççç banamasın demiyordu )) neyse tekrar geçmiş olsun. Ağzınıza sağlık.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    istanbula hoşgeldin )

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    konu hortlamış ayrıca extrem bir macera değil ama bu durumlardan sıkılmamak için çift silindir 600 üzeri motorlarla uzun yola çıkıyoruz.ama harika yorumlamışsın aynı şeyleri ilk 2011 de ybr 125 ile 289 km bodrum-manisa yolculuğumda yaşamıştım o gün aklıma geldi. 80-90-100 . kocaman kamyonlar, kural tanımaz saygısız sürücüler, rüzgar ama inanılmaz zevkli bir yolculuktu güzel bir anı olarak hatırlar birdahada motordan kopmazsın umarım.

zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    Küçük bir yerleşim yerinde yaşadığıma şükrettim gene bu hikaye sayesinde :D
    Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.

Motosikleti
    Artık 4 teker..
    Yıllar ardından gelen son edit:

Artık ben de bir İstanbul'luyum ve artık maceraya NC750X ile devam ediyorum. Gençlik zamanlarının keyfi/heyecanı ise bambaşkaymış
    GB79 bunu beğendi.

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yıllar ardından gelen son edit:

Artık ben de bir İstanbul'luyum ve artık maceraya NC750X ile devam ediyorum. Gençlik zamanlarının keyfi/heyecanı ise bambaşkaymış
    Bugün mecidiyeköyde beyaz gördüm yanımdan geçerken of beee dedim adam döndü bana baktı gülümsedi Yoksa o senmiyidn.
    Hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

dalangıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial xtreme max 200
    Geçen yaz Antalya'dan aldım motorumu yaz bitti hadi eve dönelim dedim, yalovaya kadar herşey güzel rahat oh mis feribottan indim caddede birinci ön camdan girme denemem başarısız oldu, ilerlemeye devam ettim kandillide ikinci deneme yine başarısız oldum o sıkıntı ile motoru bir ay yatırdım otobüs minibüs derken havalar güzelleşti hadi yine deneyelim dedim belli ön camdan giremicem bari yan tarafta patlayım içimde kalmasın dedim beylerbeyinde taksici abimiz şanslı kurban çok alakasız bi yerden kafayı çıkarınca dedim ben buna girerim sonra ne olduysa cross refleksi torku kullan dedi içimdeki güç motoru sahladirip taksicinin kaputa ön tekeri attım durduk vs ben motoru indirdim bende yada motorda bisey yok ama abi korktu gel çay ısmarlayım dedi kırmadım kendisini yine beylerbeyi tarafında denk gelince iki dütleşiyoruz selam al ver. Sıkışık trafikde işimi sağlama alıyorum cama tıklayıp şuradan geçeceğim izniniz olursa diyorum gayet medeni izin veriyorlar küçük manevralarla sağolsunlar :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı dalangıç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen yaz Antalya'dan aldım motorumu yaz bitti hadi eve dönelim dedim, yalovaya kadar herşey güzel rahat oh mis feribottan indim caddede birinci ön camdan girme denemem başarısız oldu, ilerlemeye devam ettim kandillide ikinci deneme yine başarısız oldum o sıkıntı ile motoru bir ay yatırdım otobüs minibüs derken havalar güzelleşti hadi yine deneyelim dedim belli ön camdan giremicem bari yan tarafta patlayım içimde kalmasın dedim beylerbeyinde taksici abimiz şanslı kurban çok alakasız bi yerden kafayı çıkarınca dedim ben buna girerim sonra ne olduysa cross refleksi torku kullan dedi içimdeki güç motoru sahladirip taksicinin kaputa ön tekeri attım durduk vs ben motoru indirdim bende yada motorda bisey yok ama abi korktu gel çay ısmarlayım dedi kırmadım kendisini yine beylerbeyi tarafında denk gelince iki dütleşiyoruz selam al ver. Sıkışık trafikde işimi sağlama alıyorum cama tıklayıp şuradan geçeceğim izniniz olursa diyorum gayet medeni izin veriyorlar küçük manevralarla sağolsunlar :/
    Huhuu tarihe bakmadan daldım ya konuya kefal yaptım resmen :/ neyse sağlık olsun :]

Valla Akşama Kadar Kurye Olarak İstanbul Trafiğindeyim.Güzel Birşey Değil Ama Arabalar Beni Sıkıştırmıyor,Genelde Ben Sıkıştırıyorum.Geçen Biri Önüme Kırdı Bende Sövdüm Kornaya Bastı Sinirlendim Sola Çektim,Küfürleştikten Sonra Devam Ettim Gaza Bastı Önüme Geçti,Aracın Arkasıyla Motoruma Vurdu.Senmisin Öyle Yapan Dedim Motordada Koruma Demiri Var Hızımı Arttırdım Adamın Arka Tampona Sağlam Geçirdim,Hızlanarak Adamdan Uzaklaştım.İstanbul Trafiği İnsanı Çıldırtıyor.Tabi Bunları Yaparken Hep Kaçış Rotam Oluyor.Canımı Tehlikeye Atmadan YapıorumBeni Taşlıyabilir Bazı Arkadaşlar

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Alıntı MetinK. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla Akşama Kadar Kurye Olarak İstanbul Trafiğindeyim.Güzel Birşey Değil Ama Arabalar Beni Sıkıştırmıyor,Genelde Ben Sıkıştırıyorum.Geçen Biri Önüme Kırdı Bende Sövdüm Kornaya Bastı Sinirlendim Sola Çektim,Küfürleştikten Sonra Devam Ettim Gaza Bastı Önüme Geçti,Aracın Arkasıyla Motoruma Vurdu.Senmisin Öyle Yapan Dedim Motordada Koruma Demiri Var Hızımı Arttırdım Adamın Arka Tampona Sağlam Geçirdim,Hızlanarak Adamdan Uzaklaştım.İstanbul Trafiği İnsanı Çıldırtıyor.Tabi Bunları Yaparken Hep Kaçış Rotam Oluyor.Canımı Tehlikeye Atmadan YapıorumBeni Taşlıyabilir Bazı Arkadaşlar
    Geç saate denk geldin yoksaaa

Valla ALLAH yardımcınız olsun bazen okmeydanına gidip geliyorum çileden çıkartıyorlar.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Canım ANKARAM :D

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    istanbula hoşgeldiniz ) biz alıştığımız için artık çok normal geliyor. yıllar önce daha ehliyetimi alırken babam demiştiki istanbulda araba kullanan dünyanın heryerinde kullanab,lir :D çok doğru bir laf :D gerçi ingilterede kullanamadım ben ters trafik ve sağdan direksiyon çok garip gelmişti :D

9. sayfa BirinciBirinci ... 789

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler