dostum çok güzel bir anlatım yapmışsın kazasız belasız evine kavuştuğun içinde ayrıca çok sevindim. bu olay senin içinde bir gelişim olmuştur enazından bazı şeyleri yaşamadan öğrenemeyiz zorlu şartlarda nelerle karşılaşacağımız asla belli olmuyor
dostum çok güzel bir anlatım yapmışsın kazasız belasız evine kavuştuğun içinde ayrıca çok sevindim. bu olay senin içinde bir gelişim olmuştur enazından bazı şeyleri yaşamadan öğrenemeyiz zorlu şartlarda nelerle karşılaşacağımız asla belli olmuyor
hocam sen motoru bırak hikaye yaz yazma sitilin çokkkkkk güzel
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Artık sende İstanbullu oldun hayırlı olsun
hortla hortla hortla hortla
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
Hikayeyi güzel yazmışsın, bir çırpıda okuyuverdim ve kendimi görür gibi oldum. Aynen bende yaşadım ve azda olsa halen yaşamaya devam ediyorum.
Kitap yazmak niyetin varsa bence 50 cc lik bir motorla istanbula ikinci bir ziyaret yap. Köprü, otoban motoban derken epey anı çıkar.
İstanbula gelecekler hele temden gelecekler sağ şeritten gitmeyi aklınızdan çıkartın. Efeler gibi orta şeritten gidin, çünkü tırlar otobüsler zaten 120 ile gittiklerinden sizi sağdan rahatça geçsinler. Orta şeritten gelen araçlarında korna ve sellektörlerine aldırış etmeyin, biraz mızmızlandıktan sonra adam gibi sol şeritten sollarlar. Gerçekten rahat olun ama tedbiri elden bırakmayın. Size kızacaklar sövecekler. Siz kibarlığınızı bozmayın haraket yapan olursa kibar kibar sizde haraket yapın. Gülümseyin, sık sık tavuk kanadı haraketini tekrarlayın ki gerginliğiniz azalsın, şarkı söyleyin ve gülümseyin gülümsemek önemli. Bir insanla konuşurken gülümserseniz o kişi sesinizdeki mutluluğu hissedecektir. "SİNYAL VERSENE ..HEDELÜ HEBÜLÜ" sırıtın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------
Haydaaa yine horta kurban ben oldum.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
İyi yapmışsınız hortlatmakla.Çok güzel bir yazı ve anlatım.Acil yardım,motoruma su kaçtı,zırt pırt gibi başlıklardan sonra bu iyi geldi
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
hakikaten değişik bir konu görmek güzel geldi...
üslupta on numara olmuş...
geçmiş olsun =) dostum sen istanbulu boşver bak orda adamlar iyi araba kullanyıor silme geçerler senin nereye kıracağınıda tahmin ederler uyanıktır. sen gel birde gölcükte motor kullan bak istanbulu nasıl mumla arıyorsun =) burda 7 den 70 e araç kullanılıyor ve 10 kişiden 8 i araba kullanmayı bilmiyor sinyal veren yok aynaya bakan yok yayaları bile uzaylı gibi insanın yüzüne bakarak önüne atlıyorlar sürekli ters yönden geliyorlar ve en ilginç olan sıyırmıyorlar vuruyorlar =) park halindeki araçlara çarpıyorlar sürekli ama 2 motorumada park halindeyken çarptılar gözümün önünde hemde biri daha sıfırdı plaklası çıkmadan. hey gidi hey giresun dan tutun iskendurandan zonguldağından birçok yerde trafikte dolandım ama gölcük gibisi hayatımda görmedim =) belki de depremin etkisi suçlamamak lazım ama terör buralarda motosiklet kullanmak =)
Evet iyi ki hortlatmışsınız çok güzel anlatım olmuş, ALLAHIM SANA GELİYORUM...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Aaaaaaaaabi gına geldi yaaaaa, bu ne, motor alcam şunu mu alayım bunu mu alayım, kask öneriniz nedir,motorumun bilmemneresine bilmemne oldu ne yapsam iyi gelir,şu kadar param var ne tavsiye edersiniz, aynasız-kasksız fotoğraflar,hayatımızda çay içmemişiz gibi kır gezisine gitmiş yarısı içilmiş çay bardağı fotoğrafları, dağın tekini çekmiş ne olduğu-neresi olduğu belli değil, gölet bulmuş onu çekmiş, bilmemne şehrine veya ilçesine gitmiş üstte ismi altında rakım yazan fotoğraflar,erken yattım uykum gelmedi iyi bir masal bilen var mı muhabbetleri, abidik gubidik mesajlar, forumda yeniyim ama bir tane güzel konu varsa bin tane saçma sapan şeyler var
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
aradan geçen o kadar zamana rağmen konunun yeniden hortlaması ilginç olmuş, heyy gidi günler dedim ben de okuyunca )
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
Yüzük sahibini arıyor Gandalf.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Konu 2008'den kalma ama mükemmel anlatmışsınİstanbul'da hiçbir şey değişmedi.İnan hepimiz "Allah'ım sana geliyorum" edasıyla sürüyoruz Bu arada yazdıklarını bir mizah dergisine göndersen emin ol yayınlarlarBu arada imzamı okursanız İstanbul trafiğiyle ilgili düşüncelerimi öğrenebilirsiniz
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
bu yaşadıgınız macera tam bir türkiye klasiği çünkü motorları trafikte araç yerine koymuyorlar.sağ salim geldiğine senin adına sevindim. geçmiş olsun.
Valla biz niye gitmiyoruz dibimizdeki istanbula motorla.Bırak motoru arabayla bile gitmem.Bursa'dan atlarım feribota metroyla tabanwayla gezerim istanbul'u.
Çok güzel anlatmışsın.Korku filmi gibi olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)