Adranalin diye buna derim ben , işte hayat bu
Adranalin diye buna derim ben , işte hayat bu
Selamlar dostum artık neler çektiiğimizi daha iyi anlıyorsundur. Ben her gün kaç kişinin 1. derece akrabalarıyla tanışıyorum trafik vesilesiyle bir bilsen
Ama istanbulu kazasız atlattın ya şimdi seni 007 James bile yakalayamaz
Kazasız sürüşler.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
sıkılmadan okudum ve itiraf edeyim biraz tırstım..
Paylasim icin tesekkürler...
Birkacta resim cekseydin bari..
istanbulda trafik bu.. Ben orada motor hic kullanmadim ama araba cok kullandim.
Yersen abi burasi istanbul. Ne kural ne saygi var orada..
çok güzel anlatmışsın ne kadar uzun olursa olsun hiç sıkılmadan okudum gerçektende neyse ki bi kaza bela olmadan dönmüşsün ona şükür .
Yazı anlatım çok iyi.. Ama bende mi bi terslik var bilmiyorum.. Ben izmit'te oturuyorum sık sık ta motorumla istanbula gidiyorum (sık derken ayda bir) ve istanbulda motor kullanmayı izmit'ten daha çok seviyorum.. Sağ şeridi pek kullanmam. 125lik motorum olmasına rağmen genelde orta şeritte ilerleyebiliyorum. Yeterli değil ama idare ediyor.. Gönül ister daha büyük bi makineyle ne zaman hangi şeridi istersem orayı kullanayım ama şimdilik bu kadar..
şimdi bende mi bi sorun var arkadaşlar istanbul trafiğini bizim buranın trafiğinden daha çok seviyorum.. Ve hatta izmit'in dört teker kullanıcıları biz motorcular için daha fazla tehlike arz ettiğini bile düşündüğüm oluyor.
mükemmel bole uüsluplu anlatılır xDİstanbuldan korkar hale geldik yaa xD
250 cc üstü motorum olmadan İstanbula gitmeyeceğim.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Hocam şu anda kalp atışlarım hızlandı ellerim titriyor.Sen bir kitap yazmalısın.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
yorum yapan herkese teşekkürler, beğenildiyse ne ala
Gecmis olsun guzel macera
bende ilk uzun yolumu 50km lik motor tecrubesinden sonra iatanbul sakarya arasi TEM de yaptim Ruzgar, viyaduk, TIR olaylari ayyynen , okurken bayagi tebessum ettim.
Bide TEM'de sagnak yagis hikayem var ki ....
İyiki istanbulda yaşamıyorum :D
valla koptum okurken gülsemmi aglasammı dıye düşünürken gülmek agır bastı anlatım tarzın güzeldi böyle maceraların olursa paylaş süper bi yazı tabi basına gelmiş olayların içinde gecmıs olsun ben görseydim seni korna calardım
Bursa İnsanı KAtiletilidir 13 Yıl Bursada Yaşadım Bursa / Nilüfür / Ataevler de
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
kazasız belasız tamamladığın için kutlarım...ayrıca cesaretin içinde... İstanbul'da motor kullanmak sanırım bu hayatta en son yapacağım şey....
kurtlar vadisine hoş geldın
valla cok guzel anlatmışsın tebrık ederim ama istanbulda artık bize doğal gelmeye başladı bunlar bana bütün araçlar pamuk şekeri gibi görünüyor sanki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)