İlk Uzun Yol Maceram,Hem de İstanbul Trafiğine, E Yazdık,Okuyun Bari :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
denizin_kizi adlı üyeden alıntı
sonuna kadar okudum ve sanki senin yerinde ben vardım:( henüz kullanmayı öğrenece biri için korku dolu bir hikaye
)
ama atlatmış olmana sevindim arkadaşım. umarım araba kullanmak gibidir. alıştıktan sonra bu trafik canavarı dolu şehir bana çok normal gelir.
Katılıyorum kendimi biran kötü hissettim...
-
açıkçası ilk zamanlardan sonra insan gerçekten de alışıyor.Tehlikeli de olsa, aralara atlıyo, kendini tutamıyor.En azından bana olan buydu O yüzden sonumuz hayır olsun diyorum ya
-
Merhabalar;
İstanbul'da motor kullanmaya başlayacak biri için önemli ipuçları içeren güzel ve akıcı bir dille yazılmış bir yazı. Öncelikle teşekkürler...
Motora yeni başlayacak kişi olarakta alışırız zamanla herhalde... :-)
-
İstanbulda rodaj dönemi çok zor walla.. Ben pek rodaj kurallarına uyamadım açıkçası.. O trafikte yavaş gitmenin mumkunatı yok.. Ama istanbulda motor kullandığım için bi yerde şanslı hissediyorum kendimi. Çünkü istanbulda motosiklet kullanan her yerde rahat motosiklet kullanabilir bence
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
istanbul trafiğinde sağ şerit her zaman tehlike
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
valla senin için zor ve tam bir maceralı bi gün olmuş istanbul boyle naparsın motor yada arba kullanacaksna ya bogazı gececen yada bagdat trafigine girecen)
-
Mersin İl Temsilcisi
nişanlımla beni adana-mersin arasında hızı 80km. yi geçemeyen 125cc çin motorumla sıkıştıran ve bir başka kamyoncunun onun önünü kesmesiyle kurtulduğum anı hatırladım.
onlar insan evladı değil... xyz2fv1454g anlayan anlamıştır.
onların anaları belli babaları anonim... kesinlikle!!!!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Vallahi ben motor kullanmayı istanbulda öğrendiğim için trafik beni çok korkutmuyor çok da garip gelmiyor sonuçta doğma büyüme buralıyım ruhunu bilirim istanbulun ama dışardan gelenler için ne kadar karışık bir şehir olduğunu bilirim. Bende rodajdayım 60-70km gidiyorum. O yüzden mümkün mertebe aktif trafiğin içine çıkmamayı tercih ediyorum. Zaten hava güzelleşsin rodaj için gece yarısı çıkıp gezecem boş yollarda trafiğe girmeden. bitincede zaten bir sorun yok alışıgız
Rodajdan öğrendiğim birsey varsa her motorcu için gerekli birsey. ayna kullanma konusunda sizi bir usta yapıyor
herkese iyi yolculuklar
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
tamamını okuyamadım ama İSTANBUL trafiğine schumaer miydi neydi f1 pilotu o adamın bi lafı var istabulda araba kullanan heryerde kullanabilir ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
way be görmeyeli yazım hortlamış Sıkılmayıp okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Şu anki durumumu düşünecek olursak, o macera bana çok şey kattı açıkçası, artık istanbul da dahil olmak üzere, birçok yere sorunsuzca gidip geliyorum, her türlü trafikte rahatça kullanabiliyorum.Fakat bu da biraz kural bozukluklarına yol açıyor ne yazık ki :p
-
ilginç bi hikaye olmuş
-
bu anını bizimle paylaştığın için gerçekten çok teşekkürler.
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
way be görmeyeli yazım hortlamış
Sıkılmayıp okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Şu anki durumumu düşünecek olursak, o macera bana çok şey kattı açıkçası, artık istanbul da dahil olmak üzere, birçok yere sorunsuzca gidip geliyorum, her türlü trafikte rahatça kullanabiliyorum.Fakat bu da biraz kural bozukluklarına yol açıyor ne yazık ki :p
Alıştınmı artık trafiğe..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Alıştınmı artık trafiğe..
alışmak ne kelime, trafikte 5000km yi devirdikten sonra, motoru satıp,bu sevdaya bir süre ara bile verdim
-
01 Haziran 2009, 02:20
Baştan sonuna kadar okudum, güzel anlatım olmuş, gözümde canlandırdım her sahneyi. İstanbul trafiği zordur ama burada araç kullanan master'ını yapmış sayılır .
Kamyonun arkasında giden ufak motosikletler görüyorum hep merak ederdim neden diye, şimdi anlıyorum nedenini ))
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
01 Haziran 2009, 02:39
sen tarfiği bir gün çekememişsin biz hergün bu trafiğin içindeyiz...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
01 Haziran 2009, 02:55
Gecenin bu saatinde hiç uzun yazı okuyacak halim yoktu.
Ben resimlidir diye giriştim yazıyı okumaya ilk paragrafı okudum tamam dedim resim olmasada olur iyi gidiyoruz...ve sıkılmadan usanmadan bana bu saatte o güzel üslubunla adeta bir gerilim romanı havası içerisinde okuttun bu yazıyı öncelikle tebrik ediyorum...
Hemşeriyiz bende Bursalıyım...işimiz gereği sürekli geziyoruz Marmara Bölgesini ama İstanbul'a gelince ya kendimi yabancı hissediyorum yada şehir beni yabancılıyor.Adeta her aracın içerisine kızgın bir o kadarda kırgın bir bakış atıyorum acaba vatandaş mıyız dercesine...Sonra işimiz bittimi güzelim Yeşil Bursa'mı merakla bekliyorum..Sanırım nufus yoğunluğu az olduğu için stresde az oluyor burada ve biraz da merhamet duygusu artıyor kanımca.E buda doğal olarak trafik akışına yansıyor..Amacım her iki şehri kıyaslamak, kötülemek değil kişisel fikirlerimdir...Sonucta ikiside bizim şehirlerimiz ve bizim insanlarımız ama halk arasında kopukluk yada dayanışma mı desem bilmiyorum, bunlara pek rastlayamadım İstanbul'da umarım böyle değildir...
Sanıyorum bu konuda hemfikiriz : İstanbul'da yaşamak zor iş...
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
01 Haziran 2009, 04:04
süperr ya film seyreder kıtap okur gıbı oldu valla :D gecmıs olsun dıyelım balıkesırde böle sorunlar yok rahatız
-
01 Haziran 2009, 21:32
yorumlar için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler