mükemmel bi yazı, çok hoş ama bir okadarda tehlikeli bi gezi olmuş. çok geçmiş olsun ancak okuduğum yorumlardan ikisine değinmeden geçemiyeceğim.
bi arkadaşımız ki sanırım ankaradan dı kendisi, demiş ki; aynaları kontrol edersen zaten görürdün sorunda olmazdı.
bigün buyrun misafirim olun, henüz motor sürücüsü değilim ama otomobille bi gezintiye çıkalım
aynalar tabiki önemli ama istanbul trafiğinde otoban diye tabir edilen yolda bile tüm şeritler max. 80km hızda kilitlendiği olur
bunun sebebi hız-şerit kombinasyonunu kurmayan, kurmak istemeyen arkadaşlarımız neyazıkki. sebebide solda kalırsam solumda bariyer olur ben sadece sağı kontrol ederim ortada olursan iki yanımdanda araç geçer kaza yaparım diyen kişilerdir. hem çevreyle hem tecrübeyle sabittir bu söylediklerim.
işim gereği levent yeşilköy arasını yeri geliyo 12 dk gibi kısa sürelerde almam gerekiyo dolayısıyla 80km/h benim için çoook düşük bi sürat dolayısıyla olay istemsiz olarak makasa dönüşüyo
he ama hayatımda hiç sinyal vermeden şerit değiştirmedim (buda bi not yanlış anlaşılmak istemem)
yani hocam burası istanbul ayna mayna hakgetire göz açıp kapayıncaya kadar çook şeyler değişiyo
büyü gibi
bir diğeride shumacher__ yazmış bursada 34 plakanın aracı sağından geçtiğini.
hocam şerit ihlali, diğer insanların haklarına tecavüz tabiki hata orda ancak çok şeritli yollarda aracın sağından da geçebilirsiniz bunda bi hata yok.
saygılar