İlk Uzun Yol Maceram,Hem de İstanbul Trafiğine, E Yazdık,Okuyun Bari :)
Reklamlar
-
29 Haziran 2008, 20:31
Diğer arkadaşların dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Okurken sanki yaşadım. Harika bir ablatım tarzın var. Bence de kitap yazmaya başlamalısın. Kusura bakma ama öyle güzel anlatımla yazmışsın ki bazı yerlerinde gülmeden kırıldım. Ama hepsi kabus gibi gerçek malesef.Gaziantep trafiğinin gözünü seveyim. Otoban gibi çok şeritli Papatya geçitli yollar fazla yok. İstanbul trafiğinin gerçekten el atılması gereken bir problem. Bununla geçmiş olsun. Bir daha motorla istanbula gitmezsin sanırım. Büyük motorun olmazsa tabii.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Reklamlar
-
29 Haziran 2008, 20:44
1Karış sözünün çok kullanıldığı,anlatımın müthiş olduğu bu yazın için sana çok teşekkürler.2010 Kültür kenti İstanbul'a hoşgeldin,yine bekleriz .Arabaları geçerken kornaya uzuun uzun basmayı ihmal etme.
-
29 Haziran 2008, 21:02
İstanbul trafiğinde her gün motosiklet kullanmama rağmen senden daha az korkmuyorum. Çünkü senin de dile getirdiğin gibi tam bir macera. Burada kimseye saygı gösterilmez, yol verilmez, affedilmez. İstanbul trafiğinde zihinsel kapasitesi normal olan insanların korku duyması normaldir. "İstanbul Başkent!, Magandaya Özgürlük!" sloganı bu şehirdeki hayatı güzel özetliyor. İyi sürüşler.
-
29 Haziran 2008, 21:25
Bundan güzel anlatılamaz herhalde.Aynen yaşamış gibi oldum.Geçmiş olsun arkadaşım
Isparta'da yollar bozuk falan diye şikayet ediyordum ama yazdıklarını okuyunca şükrettim.Anlaşılan en az 250 cc lik bi motor almadan İstanbul'a gelmek pek akıl karı değil
-
29 Haziran 2008, 21:31
bu olayları sürekli yaşıyorum artık duygusal düşünmüyorum arkama bile bakmıyorum her fırsatta gazlıyorum gittiği yere kadar çok şükür daha kaza yapmadım.
-
29 Haziran 2008, 21:35
necati05104 adlı üyeden alıntı
üslübun gerçekten güzel okurken kendimi o olayları yaşar gibi hissettim şu an hissediyorum ki terlemişim
bence kitap yazmalısın
bencede kitap yazmalısın yok satacağından eminim baba merak içinde okudum hele birisi beni durdursun demişsin koptum ya ee istanbul normaldir ama kazasız belasız bitirdiğinize sevindim tecrübe bunlar
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
29 Haziran 2008, 21:55
vay benim hemşerim.senin bu sölediklerini biz hergün heran yaşıyoruz.kısacası birazda alıştık.bende motorumu ilk aldığım zaman baya tedirgin olmuştum bu trafikten.Fakat belirli kurallarım var mesela benim.her motorcunun kendine has kuralları olduğu gibi.onları uyguluyorum.istanbul trafiğinde yaşadığımız her tecrübe bizim hayatta kalabilmemiz için bir deneyim ve öğreti oluyor.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
-
29 Haziran 2008, 22:00
okurken çok eglendim ya .klavyene saglık .tekerin daima düz bassın.(gerçi aglanacak halimize gülüyorum ya neyse)
-
29 Haziran 2008, 22:57
-
29 Haziran 2008, 22:57
Neler çektiğimizi görün işte. Nelerle cebelleşiyoruz İstanbul'da. Düşük cc lerle yol almak gerçekten zor. Çünkü trafik genelde hızlı akıyor. Siz bu hıza tepki veremeyip yavaş kalırsanız malesef zorlanıyorsunuz. Diyorum kendi kendime, yavaş kullanıcam artık bu mereti diye. Ama yavaş kullanınca da daha riskli oluyor işte. Yerine göre gitmek lazım. Ama mümkün olduğunca yavaş. Çok geçmiş olsun. Neyseki sorunsuz şekilde gidip gelmişsiniz. Yine bekleriz.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
30 Haziran 2008, 11:37
yazıyı sonuna kadar okudum. okurkende acayip heyecanlandım acaba ne olacak diye. ki şükürler olsun sağ salim dönmüşsün evine.
bide acayip tırstım ağustosta bende uzun bi yolzuluk düşünüyorum inşallah anadolu yollarıda öyle değildir.
-
30 Haziran 2008, 12:18
yazı gayet hoş olmuş, anlatım çok hoş.
ama ne yazık ki öyle katıla katıla gülemedim, istanbul trafiğinden bir motosikletli olarak. tebessümün düğümlenir kalır dudağının kenarında bu trafiğe verdiğin dostlar geldikçe aklına .......
-
30 Haziran 2008, 12:21
-
30 Haziran 2008, 13:07
Biraz stresli bir yolculuk olmuş anlaşılan. Ancak tarafsız bir gözle okuduğum için, şöyle bir yorum yapmak istiyorum izninizle; yazınızın birçok yerinde "aniden solumdan şu geçti, birden sağımdan bu geçti" lafları geçiyor. Bu durum sizi daha çok strese sokmuş haliyle. Ancak bunun sebebi sadece sizsiniz. Eğer aynaları daha etkin ve sürekli kullansaydınız, yanınızdan "aniden" kimse geçmezdi, herkesin geldiğini zaten önceden görürdünüz.
Aynaların bize sağladığı avantajlar çok fazla. Uygun biçimde, önümüzdeki trafikle ilgili konsantrsasyonu kaybetmeden, aynalara sürekli bakıp durum bilgisini sürekli beynimizin bir köşesinde bulundurmalı, ona göre hareket etmeliyiz.
Kazasız ve dikkatli sürüşler diliyorum.
-
30 Haziran 2008, 13:40
İstanbul trafiğinin en pis taraflarından biriside trafiğin aniden durması ve aniden hızlanması.80-90 basıp gidiyorsun bir bakmışsın geri durmuşsun.Abs siz araçların arkasından yakın takip etmemek gerekli.
-
30 Haziran 2008, 14:24
Yol hikayen okundu, bayağı akıcı, daha çok larını yaşayacaksınız.
Özcan Erduran
İnşaat Mühendisi
-
30 Haziran 2008, 14:37
Süper Moderatör (BBRR)
İstanbulda altımda hep 250 ve üstü motorlar kullandım .. yani rahatça 130-140 yapabilen aletlerdi .. son sürati 100 km olan bir alet için bencede istanbul trafiği ciddi bir hendikap.
selam olayına gelince istanbulda 10 000 lerce motorcu var. sen kaskı kapatamadım korkudan demişsin .. selam nasıl vercen
Bu selam olayına oldu olası karşıyım brakın millet dikkatini yola versin .. kamyoncu değilizki biz veya şehirlerarası otobüs şöförü illa selam verelim birbirimize
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
30 Haziran 2008, 15:04
Süpersin hocam eline sağlık harika anlatmışsın bende düşük cc vardı böyle bir kaç kerede ben problem yaşadım şimdi 250 cc motosikletim var 145 i rahat görüyor arbalar sıkıştırınca gazı köklüyor ve kurtuluyorum.En azından bazı arabalardan ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
30 Haziran 2008, 15:11
helal olsun valla heyecanla merakla ve zevkle okudum yazınızı, muhteşem bir anlatım sanki kendim yaşamış gibi oldum bence istanbul trafiği sadece motosiklet için değil diğer araçlar içinde büyük tehlike aslında, sizinde kazasız belasız dönmenize sevindim.
-
30 Haziran 2008, 16:00
Yasadıklarını Cok güzel bir dille anlatmışsın gerçekten.Yazı akıp gitmiş,Tebrikler....Ama maalesef ki burası İstanbul.Kimsenin birbirine saygısı ve tahammülü yok...Sakarya Bursa gibi sakin yerlerde araç kullanmak da bence büyük avantaj.O yüzden haline şükret.Bir de bogazdan geçememene cok üzüldüm,eger sürekli gelip gidiyorsan ogs ni alıp mutlaka geçmeni tavsiye ederim..
Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...[COLOR="Red"][B]:bounce:[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler