Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Skyjet 150-23

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..

Şu aralar aklıma bu motor takıldı.. ben aslında cbr almak istiyorum ne zaman alacagımıda bilmıyorum..

bu motoru ben bizim burda bi iki kişide gördüm cbr 125 in aynısı (herşeyiyle) bence...

söylemek istediğim şu: bu motoru alıp 2 sene binmekmi daha mantıklı YOKSA cbr 125 alıp 2 sene binip satmakmı..

bunlarıda göz önünde bulunduralum lütfen: maddi durum malum orta derecede..
    işte sizden yardım bu kardesinize biraz akıl verin..

Motor alamadığım için kafam böyle ilginç garip seylere yoruyorum bi akıl verin motor alacam gibi ama ne...

http://www.sahibinden.com/skyjet_te_...keyword=SKYJET bu linkte motorun fiyatı falan var..
    kullananlardan yardım cbr cilerdende yardım istiyorum

herkese saygılarımla...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    aha benim motordan:d.........
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    huceyn abi nasıl bu motor 2 sene idare edermi ne yakar ne kadar gider biraz açsan be abi.. bkliyorumm

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    benim 3. seneyi bitiren arkadaşım var.kardeşim şu konuyu iyi anlamalıyız.bu motoru alacaksan eğer bunun bakımlarını serviste yaptırmıcaksın.adam gibi bi ustada adam gibi bakım yaptırcaksın.benm tek problemim titreme oldu.ön dişliyi 10 ytl ye bi diş büyüttüm oda kalmadı.cbr kullanan arkadaşlar bilir tatlı bi titremesi vardır cbrnn.cbr yi de 1 sene kullandığım için bu kadar rahat konuşabiliyorum.onun dışında bende problem olmadı.temiz 140 görüyo motor.tabi eğim falan olursa değişiyor bu hız.zaten bu motor türkiyede olmayan cbr 150 nin kopyası.cbr 125 in değil.o yüzden biraz daha yüksek cbr den.aklına takılan bi soru olursa sor.yardımcı olurum...
    Orgazma Dudak Büktürür

al bak ; güzel motosiklet beygir gücü de 25 bg ye kadarmış
    yersen tabiiiiii......................................... .................
    düz de 140 km /saat gören bu motosiklet egimli yolda da 180 km / saat hız görür artık.
    İzmir de de arkadaşın biri bu motosikletleri turbolu yamaha lisanslı 30 bg diye kakalamaya çalışıyordu saflara..........................yuh artık ....

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Dostum benm motorumdu 1 hafta önce sattım.. Alırsan düzgün kullanırsan binersin... ama satmak için alırsan hiç alma ; ben 1200 e verdim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

espri kutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsr600 gitti :'( er6n geldi :D
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum benm motorumdu 1 hafta önce sattım.. Alırsan düzgün kullanırsan binersin... ama satmak için alırsan hiç alma ; ben 1200 e verdim
    o kadar ucuz mu bu motor...? internette bakıyorum(sahibinden.com da) 2.750 ytl fiyat çeken bile var, senin motor çok ucuza gitmiş, o fiyata senin motordan varsa ben hemen alıcıyım...
    yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok ucuza vermişsin ya.Kaç km'deydi durumu ne bilmiyorum ama dandik scooter'ları bile 1000-1200'e veriyorlardı yanılmıyorsam

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Ben 2,5 yıla yakın süredir kullanıyorum, genel olarak memnunum...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)