Temiz 2.el temiz bi Honda Dylan En ii si Yada Sıfır Km Kymco Agility 125 Al derim....
Yamaha Cygnus Rs De Alabilirsin Şimdi Kampanya Var 2000 Ytl Hemde Sağlam Scooter...
Temiz 2.el temiz bi Honda Dylan En ii si Yada Sıfır Km Kymco Agility 125 Al derim....
Yamaha Cygnus Rs De Alabilirsin Şimdi Kampanya Var 2000 Ytl Hemde Sağlam Scooter...
Cygnus sağlam ama 4,5 Lt'de yakıyor
Kymco Agility 125 tavsiye edilir... 12 inç jantlar ve 125 de en performanslı scooter. Oldukçada sorunsuz olduğu söyleniyor.
selam bence dylan sadece beat den daha iyi . Kalite çıtası olarak orta-düşük arası. Yeni getirdikleri PS 150 i 'de marka bu eksikliği benim gibi düşünenler için iyileştirmiş..
Ne yani bir motorun enjeksiyonlusunu yaptıkları zaman bu motor orta-düşük arası olmaktan çıkıp sizin gibi insanların beklentilerine karşılık veren mükemmel bir makinaya mı dönüşüyor?Hiç de öyle bahsettiğin gibi orta-düşük arası değil.Bu bahsettiğin kategoriye belki kendini kalite yönünden ön plana çıkarmış çin malları artı kore ve taiwan malları girebilir ama sen Japon bir motoru ki bu Dylan gibi bir binenin bir daha binmeden edemediği bir efsaneyi sokamazsın.Hele hele Dylan ile beat'i aynı sınıfa sokman -profilinde Motosikleti: CBR 600 F yazmış olsan bile- senin tüm bildiklerini gözler önüne seriyor....
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.Arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim
merhabalar herkese ben vespa lx150 arıyorum arkadaşlar temiz varmı bildiğiniz tavsiyeniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)