çinliler kalitesizmi ?Acaba bizdede bişeyler yokmu ?
Reklamlar
-
30 Haziran 2008, 13:24
piyasada 100.000 km'yi geçen kymco gördüm , buna hak verebilirim [/QUOTE]
kymco çin değilllllllll!!!!!!!!!!
Reklamlar
-
30 Haziran 2008, 14:54
HACKER_MuNcHeR adlı üyeden alıntı
kymco çinmiki usta fıstık gibi motor kymco ki onların bide kampanyası wardı ya 2 yıl yada 100.000 km garantili çok iyi bi üçkağıt düzenlemişler motorların üzerinde yazıyor 100.000 km garantili ama satıcıya sorduğunuzda 2 yıl geçince garanti biteer dio yılda bi yanlışım warsa özür we bu yazımdan polamik çıkartmayın Allah aşkına burda kötüleme fln yok kymco sağlam mal 100.000 olayıda tamamen satıış arttırmak için müşteri çekmek için ayrıca taywan mıydı
Mercedes, Porsche, Ferrari de "5 yıl ya da 100.000 km" diye garanti veriyor. Onlar da mı çakal
Otomotivde racon budur
-
30 Haziran 2008, 22:22
SmirnouF adlı üyeden alıntı
lenn keko , ben çin mallarınıs avunmuyom,sadece coğumuzun kullanma stilinde hata var ve bu hataların motorun ömrünü kısalttığı bi gerçek . kapiş ??
ey esfeli safilin eşrafından smirnoviç. 7 sene daha motor binsen ve de 17 sene daha forum okusan evveliyatında kaleme aldığım mesajın anafikrinin anca yanından geçersin belki.
bir nesil, ecdadının lugatından bihaber olursa böyle yazdığını tersten anlar da tereciye tere satar işte.
siz de haklısınız, lakin yaşınız pek güççük; tanzimat döneminden bir biz kaldık, bir deniczimuzaffer abimiz
-
30 Haziran 2008, 22:34
nankör adlı üyeden alıntı
ben de sana gülüyorum.........
aferin kymco yu da çin li yaptın ya ....
helal olsun sana diyorum....
ve bu tespitinden sonra sana daha çok gülüyorum....
sen anca gulersın zaten topıc karıstırıcı ınsan
arkadaslar size bir soru kanuni seyhanınmı parcası erken gelırybr 125 ın mı bu konu daha onemlı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
30 Haziran 2008, 22:42
ya arkadaşlar benim motor tamircisi arkadaş öle demiyo kapına bilem sokma diyoyani yalan demes o bana 20 yıllık tamirci bu yanem
depo delici h yosung ve regal arasında kaldım terci yapamıyorum ne dersin
-
30 Haziran 2008, 22:50
mterayes26 adlı üyeden alıntı
sen anca gulersın zaten topıc karıstırıcı ınsan
arkadaslar size bir soru kanuni seyhanınmı parcası erken gelırybr 125 ın mı bu konu daha onemlı
Kanuni seyhanın parçası heralde daha erken gelir. Ama ybr pek arıza yapmayacağı için parça gelmesine de gerek yoktur.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
30 Haziran 2008, 23:59
by_moto adlı üyeden alıntı
güzel kullanırsan japondan iyi... kullanıcıya bağlı diyorum..
heh
iyi iyi :D japonun lafımı olur
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
-
01 Temmuz 2008, 01:09
madbatur adlı üyeden alıntı
heh
iyi iyi :D japonun lafımı olur
güzel kullanırsan sana japonun yarısı kadar ömrü olur ... japonunda sonuna kadar ömrünü kullanmazsın satarsın ... çinli motosiklet ucuzdur da ... japonun yarı ömrünü kullanıp satacağına çinlinin bütün ömrünü kullan ... diye düşünmüştüm ben ama kararımı da değiştirdim zaten sonradan
-
01 Temmuz 2008, 01:24
Tabikide kalitesiz.. SmirnouF sen kullanıcıyada bağlı demişsin ama pizzacılardaki aktivalarda cok hor kullanılıyo.. Onlarda aynı koşullarda kullanılıyo.. Ama ben bi kere çinliler gibi bi arıza cıkaranı görmedim, hatta grenajların yarısı kırık olmasına ragmen motor tıkır tıkır gidiyo.. Ama ayni şey çinliler icin söz konusu bile olamaz.. Kısacası Çinliler kalitesiz !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)