ARKADAŞLAR SİZCE MOTOSİKLET SEWDALISI OLMANIN YAŞI WARMI?
ARKADAŞLAR SİZCE MOTOSİKLET SEWDALISI OLMANIN YAŞI WARMI?
Konuyu tam olarak açsan... Ayrıca forum da büyük harfle yazmak yasak.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
arkadaşlar o insnlara yinede saygımdan konuyu fazla açamıyorum sizce belli biyaşa kadar motosiklete aşık olamıyormuyuz bunun bi sınırı warmı ?
var .
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ben 14.5 yaşındayım..ve motor hastasıyım...bence kesinlikle yaşla alakası yok..tek aşkım supersport..
istediğin yaşta aşık olursun ama 17 yaşına gelince ehliyet alırsın
Yahuu makinaya sevdalanmayıda sen de duydum senin karşı cinsinmide sevdalanacaksın,aşık olacaksın,bağlanacaksın.Motosiklet bir hobidir,Motosiklet bir tutkudur.Motosiklet kışın soğukta binemediğin zaman gidip üstüne çıkıp biniyormuş gibi yapmaktır.vs.vs. Onunla Karşı cinsin gibi Gönül eğlendirip kenara atamazsın.Ama o attığı zaman tam atar
Saygılar.
ehliyet alma yaşı 18 yani kanunen ehliyetsiz araç kullanmak yassaktır
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Yakında motoruda yavuklun yaparsın
Hayır yok ben 8-10 yaşlarından beri motor tutkunuyum mobilet kullanıyoduk o yaşlarda
Bence sürmek ayrı sevmek çok çok çok ayrı ben 15 yaşındayım tanıdığımın 954rr ı war süremeyeceğime göre en azından arkada geziyorum sonra onu yıkıyorum.İkisinin arasında çok fark var bence
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
ben ilk 3 yasında komsunun kızına 4 yasında alt komsunun kızına ama ehliyetimi aldıktan sonra komsunun kızının motoruna aşık olmustum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
BEN ilkokula giderken bizim ilçeye yabancı motorcular gelırdi bizim orda tatil yapar gezerlerdi..
o zamanlar düşünürdüm benimde büyüyünce motorum olurmu acaba die..
Ama tam olarak 16 yasında motora aşık oldum bu site sayesinde...
Bence motor aşkı bişeyin onun nasıl bişey oldugunu size anlatmaya baslarsa o zaman o sevda baslar die düsünüyorum..
.. kardesim bu arada senn motor nasıl mekanik sorun falan cıkarıyomu başlangıç için iiimi sence..kimse motorunu kötülemez ama...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)