Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Yazık Sana Yakışmıyor "TÜRKİYEM"

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Fazer S2 07 AIJ 06
    Evet arkadaşlar, yalaşık olarak 1,5 hafta önce satınaldığım ve parasını peşin olarak ödemiş olduğum Yamaha Fazer motorumu uzun bir bekleyiş sonucunda dün akşam teslim almaya gittim. Servis kontrollerini yapmış ve bana teslim etti. Çalıştırdım herşey normal 10 mt. gittim ruhsatı almayı unuttum kontağı kapatıp geri dönüp ruhsatı aldım. Sonra çalıştırmak için marş' a basıyorum ateşleme yapmıyor ??? İte, ite servise götürdüm ve çalışmadığını söyledim. Neyse baktılar sağına soluna vs. Aküsünu şarj etmemiz gerekiyor dediler bana !!! Nasıl yani dedim akü ? şarj ? siz bunu kontrol etmedinizmi kardeşim ? ya abi işte ettik vs vs. söktüler aküyü şarj' a bağladılar. Ben yıkıldım tabi atsan atılmaz, satsan satılmaz. Tüm hevesimi kırdılar diyebilirim. İçimden lanet olsun dedim, Türkiye' de birkez daha anlamış oldumki sorumsuzluk, iş ahlakı, yaptığı işe saygı, tecrube ne yazık' ki yok. Motorum' a ne oldu diye soracak olursanız halen serviste aküsü şarj ediliyor dün akşam 19:30' da şarj' a takıldı daha dolmamış Kısmetse başka bir numarası çıkmazsa 12:00' da teslim alacağım hadi bakalım hayırlısı daha neler göreceğiz. Firma ismi vermiyeyim' de bilenler bilir Antalyada YAMAHA' nın tek yetkili satıcısı kendileri, ve yetkili servisini bakan tek bir yervar. TÜRKİYEM SANA LAYIK OLAMAYANLARI BAĞIŞLA. ÇARE YOK !!!
    "Özgür Dünyada Yeni Yaşam"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

aldıgın motor abımde vardı hıc memnun kalmadı sonra kawasaki zx6 aldı sımdı cok memnuun

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı racing man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aldıgın motor abımde vardı hıc memnun kalmadı sonra kawasaki zx6 aldı sımdı cok memnuun
    memnuniyet elinizdeki üründen ne beklediğinize göre değişir

fazer kullananların çoğu memnun
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

pekı kac model fazer arkadastakı

Motosikleti
    Motordan yana bir şikayetim yok benim, satan firmalar ve sirvisinden yana sorunum var kardeş !!!

Biz aynı motoru america' da arkadaşımıza aldığımızda üstelik 6000$' a adamlar lastiklerini bile extra garantiye soktular 100$ karşılığında. Amaç ne müşteri memnuniyeti. Bizim daha çok fırın ekmek yememiz lasım çok.

pekı kac model fazer arkadastakı
    2008 dostum daha sıfır aldım ama bir türlü teslim alamıyorum

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    moralini bozma hocam biliyorum çok kötüdür ilk aldıgın dakikalarda böyle bişey çıkması bunlar önemli degil içini ferah tut e tabi biz Ab standartlarına gelmemiz bilmiyorum bana çok uzak gibi gözüküyor....
    Allah kazadan beladan korusunda gerisi yalan...
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

Motosikleti
    Alıntı omerdusmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    moralini bozma hocam biliyorum çok kötüdür ilk aldıgın dakikalarda böyle bişey çıkması bunlar önemli degil içini ferah tut e tabi biz Ab standartlarına gelmemiz bilmiyorum bana çok uzak gibi gözüküyor....
    Allah kazadan beladan korusunda gerisi yalan...
    Haklısın moralimizi bozmak yine bizi üzüyor başkalarının umrunda değil, daha başka sorun yaşamamak ümidi ile diyorum artık. Bu arada teşekkür ederim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun, uzak tutsun

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Antalyada iken o firmadan benimde cok dilim yandi ve ben isim veririm firmanin adi Nebiogullari. Malesefki firma tekel olmanin avantaji ile motorcu dostlara izdirap cektiriyor. Her seyi ile amator bir firma. Antalya cok daha ii bir servisi hak ediyor acikcasi
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Bu iste bir suru terslik var. Hangi birini once yazacagini bilemiyor insan.

- Madem sifir aldin, aku niye sarj ediliyor ki? Belki de aku olmustur. Yenisini takmak zorundalar!
    - Ayrica sifir motorun akusu neden biter anlamak mumkun degil. Belki de elektrik tesisatinda bir ariza var?

Bence biraz alttan almissin dostum
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Öncelikle geçmiş olsun.Satıcının motoru teslim etmeden önce tüm aksamlarını kontrol edip teslim etmesi lazımdı. Akünün boş olması onların suçu.ordan hemen dolu bir akü takıp göndermesi gerekir.sonuçta aküde motor numarası yazmıyor şase numarası yazmıyor.Akü basit bir donanım kullan at.
    Malının değerini sahibinden başkası bilmez bilemez.Ben kendi motorumu teslim aldığımda ilave olarak touring cam,orta sehba ve motor koruma aparatları taktırmıştım.Honda nın motosiklet üzerine Ankara daki tek yetkili servisi Honda EFE .Adamlar camı takmasını bilmiyor.Orta sehbayı takmasını bilmiyor.O ona soruyor o ona soruyor.Üç kalem iş için sabah 8.00 da gittim.motoru 13.00 da teslim aldım.Koruma demirlerini takarken anahtarı kaçırdı demiri çizmezmi bir de pişkin pişkin abi bişey olmaz rutuş çekeriz demezmi tabi benim kayış attı.Hondayı ayağa kaldırdım.Önce satışçıları sonra servis müdürünü hepsini haşladım.Ruhsat plaka çıkmasa bırakıp gidecektim motoru.Sonra özür dilediler beni sakinleştirdiler çay kahve derken motoru aldım gittim.Biraz uzattım kusura bakmayın ama hakkınızı aramaz iseniz umurlarında değil.En büyük avantajları bulundukları ilde tek olmaları 2-3 tane aynı markadan yer olacak bak o zaman nasıl adam gibi çalışıyorlar.Saygılar.

Motosikleti
    Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu iste bir suru terslik var. Hangi birini once yazacagini bilemiyor insan.

- Madem sifir aldin, aku niye sarj ediliyor ki? Belki de aku olmustur. Yenisini takmak zorundalar!
    - Ayrica sifir motorun akusu neden biter anlamak mumkun degil. Belki de elektrik tesisatinda bir ariza var?

Bence biraz alttan almissin dostum
    Bende aynını sordum bana söylenen şu akü suyunu koymuşlar ama uzun süre çalıştırmadıları için akü bu sorunu yaratmış. Bende yeni bir akü takın o zaman dedim, ellerinde akü yokmuş başka motordan' da sökemezlermiş çünki o zaman benim aküme su koydukları için aküsünü aldıkları motora takamazlarmış. Ara sıra akünün bitmemesi için çalıştırmaları gerekiyor o zaman. O zaman benim otorumun aküsüne neden daha önce su koydunuz dedim senin için hazırladık dediler. Vururmusun, öldürürmüsün ne söyleyeceğimi bilemedim. Sinirlerime zor hakim oldum. Laçkalıkda 10 numaralar yani. Birde bana pişkin pişkin abi anahtar dönmüyor bunun diyor ( Aklı sıra ilk motor yeni motor ya bahşiş istiyor) kıssadan hisse arkadaşlar firma adıda verildi dikkat edin diyorum başkada birşey demiyorum. Allahlarından bulsunlar.

Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun.Satıcının motoru teslim etmeden önce tüm aksamlarını kontrol edip teslim etmesi lazımdı. Akünün boş olması onların suçu.ordan hemen dolu bir akü takıp göndermesi gerekir.sonuçta aküde motor numarası yazmıyor şase numarası yazmıyor.Akü basit bir donanım kullan at.
    Malının değerini sahibinden başkası bilmez bilemez.Ben kendi motorumu teslim aldığımda ilave olarak touring cam,orta sehba ve motor koruma aparatları taktırmıştım.Honda nın motosiklet üzerine Ankara daki tek yetkili servisi Honda EFE .Adamlar camı takmasını bilmiyor.Orta sehbayı takmasını bilmiyor.O ona soruyor o ona soruyor.Üç kalem iş için sabah 8.00 da gittim.motoru 13.00 da teslim aldım.Koruma demirlerini takarken anahtarı kaçırdı demiri çizmezmi bir de pişkin pişkin abi bişey olmaz rutuş çekeriz demezmi tabi benim kayış attı.Hondayı ayağa kaldırdım.Önce satışçıları sonra servis müdürünü hepsini haşladım.Ruhsat plaka çıkmasa bırakıp gidecektim motoru.Sonra özür dilediler beni sakinleştirdiler çay kahve derken motoru aldım gittim.Biraz uzattım kusura bakmayın ama hakkınızı aramaz iseniz umurlarında değil.En büyük avantajları bulundukları ilde tek olmaları 2-3 tane aynı markadan yer olacak bak o zaman nasıl adam gibi çalışıyorlar.Saygılar.

Teşekür ederim. Hesapda kontrol edildi ve bana öyle teslim edildi. Bu kadar kontrol edilmiş demek' ki. Motora ekstra birşey alırsam' da kesinlikle götürüp onlarda taktırmam asla. Garanti dışı kalsın gerekirse ama bunlar yapacaklarsa hiç yaptırmamak daha iyi. Bunlar daha sıfır motoru sorunsuz teslim edemiyor.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    fazer dan racing agresfliği beklerse taby memnun kalmaz.
    Orgazma Dudak Büktürür

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    abi şunu farkettim Türkiye de çoğu insan güveninden dolayı vurdumduymaz.Adam diyo yok ben müslümanım zaten cennete girecem yapacağını yapar, çalar çırpar camiye gider.Resmen hristiyanlığa çevirdiler olayı.Ama bi hristiyana bakarsın adam ne çalar ne çırpar çok acayip bi olay..
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi şunu farkettim Türkiye de çoğu insan güveninden dolayı vurdumduymaz.Adam diyo yok ben müslümanım zaten cennete girecem yapacağını yapar, çalar çırpar camiye gider.Resmen hristiyanlığa çevirdiler olayı.Ama bi hristiyana bakarsın adam ne çalar ne çırpar çok acayip bi olay..
    Bu yazıyı birkaç kez arka, arkaya okudum ama halen ne anlatmak istediğini anlamadım desem ayıp olurmu kardeş ?

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    arkadasım bence hiç uzulme belki ileride seni cok memnun edicek diğer fazerlerden daha uzun sure kullanıcan hiç bir sorun cıkartmıcak hiç belli olmaz. içini ferah tut uzulmene değmez sonucta yamaha ve 0 km motor alıyorsun. ilerleyen gunlerdede goruslerini bildirmeyi unutma tekerin düz bassın

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı LooM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazıyı birkaç kez arka, arkaya okudum ama halen ne anlatmak istediğini anlamadım desem ayıp olurmu kardeş ?

Yanı dıyorkı lafa gelınce bız muslumanız bız cennetı hak edıyoruz bıze gore hrıstıyanlar ( Allah bılır sadece ) cehennemlik dıyor ama onlar her ısını dogru yapıyor calmıyor cıprmıyor haram yemıyor bızden daha cok durust işler yapıyorlar demek ıstıyor...

Olsun sıkma canını ama tatsız bı olay adamın keyfını kacırır sıfır almıssın mutlu mesut servısten cıkıyorsun pat sorun ıte ıte servıse getır Neyse gec olsun guc olmasın kazasız belasız ins..
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Keske beldeyama onlardan yamaha bayiligini geri alsa. Zil takip oynarim kesin.

Motorumu bakima goturdugumde vidalarini kaybettiler , yetmedi , benzin muslugu catlattilar, ve bir gram sorumluluk kabul etmediler. Sonra suzuki aldim dunya varmis dedim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Alıntı Dogan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım bence hiç uzulme belki ileride seni cok memnun edicek diğer fazerlerden daha uzun sure kullanıcan hiç bir sorun cıkartmıcak hiç belli olmaz. içini ferah tut uzulmene değmez sonucta yamaha ve 0 km motor alıyorsun. ilerleyen gunlerdede goruslerini bildirmeyi unutma tekerin düz bassın
    Evet üzülmenin bize bir faydası olmayacak nasılsa, olan oldu artık önümüze bakacağız. Teşekkür ederim destekleriniz için arkadaşlar sağolun.

Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanı dıyorkı lafa gelınce bız muslumanız bız cennetı hak edıyoruz bıze gore hrıstıyanlar ( Allah bılır sadece ) cehennemlik dıyor ama onlar her ısını dogru yapıyor calmıyor cıprmıyor haram yemıyor bızden daha cok durust işler yapıyorlar demek ıstıyor...

Olsun sıkma canını ama tatsız bı olay adamın keyfını kacırır sıfır almıssın mutlu mesut servısten cıkıyorsun pat sorun ıte ıte servıse getır Neyse gec olsun guc olmasın kazasız belasız ins..
    Hımmm şimdi oldu Teşekkürler, evet güç olsu güç olmasın sanırım artık daha başka sorun yaşamam inşallah tabi büyük knuşmamak gerek.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    aki şarj edildikten sonra problem ortadan kalkacaksa nedir sorun ?
    1 gün fazla beklemek mi yoksa laf ola beri gele mi ?

"yolda gidiyordum baktım taş var sağından geçtim"
    herkes servislerle ilgili problem yaşayabilir/yaşar. Sana yapılan olayda artniyet mi var ? sırf kıllık olsun diye mi yapmışlar ? Hayatında herşeyi 4/4 lük mü yaparsın ? insan evladının hata yapma lüksü yok mudur ? nihayetinde motorunu yağsız vermemişler, bir şekilde iki taraf da zarar görmeden çözülecek bir problem.
    bir de niyeyse hep şıracı çıkıyor bu alemde ......
    her kusuru görmeyin .....

Motosikleti
    Alıntı meharis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aki şarj edildikten sonra problem ortadan kalkacaksa nedir sorun ?
    1 gün fazla beklemek mi yoksa laf ola beri gele mi ?

"yolda gidiyordum baktım taş var sağından geçtim"
    herkes servislerle ilgili problem yaşayabilir/yaşar. Sana yapılan olayda artniyet mi var ? sırf kıllık olsun diye mi yapmışlar ? Hayatında herşeyi 4/4 lük mü yaparsın ? insan evladının hata yapma lüksü yok mudur ? nihayetinde motorunu yağsız vermemişler, bir şekilde iki taraf da zarar görmeden çözülecek bir problem.
    bir de niyeyse hep şıracı çıkıyor bu alemde ......
    her kusuru görmeyin .....
    Arkadaşım farkında olmadan senin bir yaranamı bastım yada bastık yorumcu arkadaşlarla, yoksa senin bir akrabalığın mı var firma ile yada servis çalışanlarıyla ? Bizler tüketiciyiz sonuna kadar' da haklıyız. Bizlerde senin kadar ince düşünebilecek niteliklerde insanlarız hepimiz kör cahil insanlar değiliz. Üniversite okumuş iş güç sahibi, kişilik sahibi insanlarız. Bizim buradaki bu yapmış olduğumuz beyin fırtınası genel olarak değerlendirilen bir gündem konusu oluşturdu. Anlayamadım yalnız ben bu agrasif tavrınızı ? Kurusu bakma ama uzakdan davulun sesi hoş gelir, yaşamak görmek gerekiyor böyle şeyler. Anladın sen onu. Neyse kalp kırmaya gerek yok sende insansın.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)