son derece gereksiz ve forumu geren bir başlık bu.
boş bu konu hakkn da konuşuyosuuzz
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
canım kardeşim, takma artık ya... kötü söz sahibine aittir, o da o acı ile yazmış işte... yoksa adanaya geldiğimde rakıları tokuşturup fotosunu koyalım buraya, görsün millet bağnazı
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
bak buna yok demem iştee
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
rakı balık,rakı balık
balıkçı ayhan"da süper olur
buarada millet aydede misali özlü sözleri patlatmış
kimi mevladan kimi yunus emreden bu topigin nden açıldıgını kimse anlamamış yada anlayan saptırma eylimine girmiş ve başarmş!!
burdaki olay şu aynı 2 konuya aynı kişiler tarafından yapılan farklı yorumlar!!!
buna artık eyyamcılık mı denir,provakosyon mu denir bilmem...
ama ben nabza göre şerbet diorum!!!
böle tavırlarıda şiddetle kınıyorum
(insanı kınamak yakışmaz!!!davranışı kınıyorum!!!)
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Kişisel anlaşmazlıkları forum ortamına taşımayın diye beylik bir sebeple kapatıp gitmek var konuyu ama, uzun uzun okumamama rağmen konunun nereden gelip nereye gideceği de belli aşağı yukarı.
Kişinin kendi fikirleri kendini bağlayacağı gibi, iki kişi arasındaki laflaşmalar, sataşmaların da daha geniş kitlelere yayılması, taraftar toplanması, kalabalık gruplarca diğer kişiye yüklenilmesi fikri de kışkırtıcıdır.
Her ne kadar amaç bu olmasa da iki kişinin fikirlerini tartışacakları bu ortamda bu durum gerçekleşecektir, ve gerçekleşmektedir de.
Bunu da asla kişiyi hedef alarak yazmadım, ama herkesin bir pay çıkarması gerektiğini düşünüyorum.
Kişilerin yargılanacakları özellikleri görecelidir ve herkesin her fikri bir diğerininkiyle örtüşmeyebilir. Bunun masaya yatırılacağı yer de burası değildir.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)