Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Köprüden kaçak geçiş ile ilgili küçük bir bilgi.

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Şimdiye kadar hiç denemedim ama geçen küçük arabaların hizasından geçmek diye bir şey duymuştum da.Bu işin piri arkadaşlar bilgilendirirse tabi daha iyi olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    aynen öyle işte yanaş arabalara aynı anda geç, hatta sen geciyorsun o kalkana kadar yalnız motorlu kardeşlere yapmayalım ayıp kaçabilir. ben bazen teşekkür kornası bile çalarım arabalara
    Now the world is gone. Im just one.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ya abi orası öyle de bu 4teker sürücüleri bize kıl olmazlar mı?Mesela adamın zoruna gidip plamızı alıp da şikayet etse

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    yok be ugrasmaz hem farketmiyorlar dedigim gibi sen bi anda gecip gidiyorsun adamda gazlıyıp gidiyor arkandan o arada gazlarsan iyi olur tabi hani belli olmaz kötü niyetli adam çok bırak şikayet etmeyi gelir dokunur bile arabayla o yüzden yandan geç direk uza yaparsan bi gün
    Now the world is gone. Im just one.

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    yahu üstadım alın bi kgs çok zor değil 30 ytl lik alıyorson 3 ytl kart parası 27 ytl kredi yüklüyorlar daha bugün aldım kamyonete. üstelik istediğin araçtada kullanabiliyorsun. ama sınıfı aynı olması lazım 1-2-3-4-5- sanırsam 6. sınıfa kadar 30 ytl lik kags geçerli oluyor 7-8-9. sınıflar için farklı bir kart. ben bir kere zorda kalarak geçtim. bir kaç sürücüden rica ettim kullandırtmadılar.halbuki istediğin araçtakullanabilirsin dedi kartı alırken sınıfı aynı olmak şartıyla. bende bağladım havluyu geçtim. ben bekliyordum öylece bi yardımsever gelir diye. taxici bi adam dediki yaw kardeşim motorcu değilmisin sen. ne bekliyorsun bağla plakanı geç dedi. bi arkadaş daha vardı onla beraber son çare onu uyguladık.geçtiğim saatte gece 1 gibiydi.onun dışında sirkeciden motosiklet için ayrı sınıflandırma ve sıra bile yapmışlar sıranın her zaman en önündesin.üstelik ücrette normal arabanın yarısı.
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bende bir sefer kgs mi evde unutup kaçak geçtim sonra ceza ödemeye gittim cezanız gözükmüyo dediler ama ben geçtim dedim, neyse bulamadılar ama görevli kadın dediki kgs mi plakama kaydettirirsem aynı ogs deki gibi kaçakta geçsem sistem plakayı veritabanından bulup karttan otomatik kesiyor ceza gelmiyor dedi, sora kgs mi aldığım ziraat bankası şubesine gittim durumu anlattım, görevli adam dediki ben 8 aydır burda kgs satıyorum daha kimsenin plakasını almadık öle bişi yok dedi, ama dedim ruhsatı istiyosunuz alırken, o araç sınıfını yazmak için dedi, ben hala cezalımıyım neyim bilmiyorum..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)