Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aprilia Leonardo 150 'yi Nasıl Bilirsiniz ?

REKLAM ALANI
    kirpi48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostlar iyisiyle kötüsüyle bu motorsiklet hakkında fikri, deneyimi ve görüşü olanların yorumlarını buraya yazmalarını rica ediyorum.
    Forumda arattım ancak bu motor hakkında çok fazla veri bulamadım.
    Yakıt tüketimi nasıldır, uzun yolda şehir içinde nasıldır, çevikliği ,yokuştaki durumu, yol tutuşu, konforu, yedek parça ve servis desteği ...
    Kısacası bu motora dair herşey ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    iyi bi scooter dir ama en genci 2001 model olması lazım türkiyede parça bulma gibi bi olayı yok çok zor bulunmaz zaten apriliaya bi antipati var gibi tıpkı alfaromeo gibi ama en iyi 150cc lerdendi diyebilirim şimdikiler eline su dökemez alırsan son sahibi olursun büyük ihtimal forumdada kolay kolay kimse bilmediği için lafı geçmemiştir ondan bulamamışsındır antalyada bi kaç tane görmüştüm hatta 250cc lik olanı bile vardır
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

kirpi48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor ömrü ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Motosikleti
    Aprilia Leonardo
    150.000 KM yapanları var you tube da görebilirsin ,150 liklerin en iyisi diyebiliriz ancak anlayan bi ustan yoksa işin zor,yedek parça hepsininki birbirine oluyor piaggio ,sym,aprilia ,piston kalıpları ve silindir dizaynları aynı parça bulursun yeterki işten anlayan adamın olsun ,yağ müşürüm patlamıştı wolksvagen golfünkü birebir aynı uydu, basınç değerine kadar ,alınca son sahibi olma ihtimalin var ama en az 20 tane çini 1-2 tanede japonu cebinden çıkarır diyebilirim.

reddish7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    çok eski bi başlık olsada belki halen araştıran vardır.. aprilia nın yüz karasıdır. istisnasız tümünde krank sorunu vardır. yeni krank 800 euro dur.
    dünyadaki en iyi kasaya en kötü motoru takmışlar. ki zaten sadece bu modelde var aprilia bu matoru başka hiçbir scooterda kullanmamıştır. 150,000 yapar diyen arkadaşta emin olsun bu kilometreyi ancak garajda çürürken yapar. alan pişman almayan akıllı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler