Columbia Pictures bir Marvel çizgi roman kahramanı olan "Ghost Rider"
ı sinemaya uyarlıyor. 2006 yazında sinemalarda.
Detaylar ve fotolar:
http://www.harleyci.net/modules/news...php?storyid=47
kesinlikle topluca katılmalıyız bu filmi izlemeye
Columbia Pictures bir Marvel çizgi roman kahramanı olan "Ghost Rider"
ı sinemaya uyarlıyor. 2006 yazında sinemalarda.
Detaylar ve fotolar:
http://www.harleyci.net/modules/news...php?storyid=47
kesinlikle topluca katılmalıyız bu filmi izlemeye
Nicolas Cage'i ne hale getirmişler ya...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Peril, sende tam racing ci oldun valla bu arada hep de racing kullananlar iyi choppercilar kotu olur. silmek gerek bu imaji yaw. bu arada bende racingci olmak istiyorum
yok yok kötü siye bişey yok..hepimi biriz..Ben sadece yakışanı söylüyorum yahuu
Baron,yapalım sana da bi 600f,iyi gider valla
Peril, yapacam da ben bu iste iddali olucam. onun icin simdilik er-5 ile alisma evresine ihtiyacim var. er-5 elimde bisiklete dondugu zaman alicam bi racing. ama ninjaaaaa larin onden gorunusu daha guzel
bu arada benim tek hayalim racingle on frenle oldugu yerde tam ters yone donup sonra freni birakip ucup gidiliyo ya. iste bunu yapmak. hani matrikis te yapiyodu ikinci bolumunde
işte buna thank derim..,
benim hayalimde ,racing makina ile son hızda boğaz köprüsünden uçarken,sırtımdan paraşütümün açılması
Ref : Torgue
Peril, oy oy oy. naptin oyle be. ucar gidersin kimsede yakalayamaz valla bu arada bir motoru hic edicen yani bu is icin i:
Peril, ama benimki birgun olacak insallah
benim ki neden olmasın anlamadım ,ama köprüde durduğum an inthar ediyo diye yaklaşırlar ayrı mesele
SADECE ADRENALİN ve MACERASI yüksek bende ,e bide imkan gerek tabi..
Peril, bide 10 milyar kadar. bu arada durucakmisin? hani son gaz giderken aciliyodu parasut. koprunun tellerine takilirsin mazallah. gel sen vazgec bu hayelden sana daha guzel bisi bulalim bizim bi kawasakici bir abimiz var. carrefourda onumusde neler yapiyo o yavas yavas ogretir bize bu racig olayini
Motora kıyamadın dimiiiiiiii köprüde durup atlıyosun şimdiPeril adlı üyeden alıntı
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
O hızda paraşüt açılırsa zaten vücudunda sağlam kemik kalmaz Daha az tehlikeli fanteziler bulunabilirPeril adlı üyeden alıntı
e ben gördüm ama filmdi tabi ,sonra beynime işlemiş hep yamk istemişimdir.
Motoman,köprüden atladığım yok,hatta durmak yok..e tabi bide atlarken tel,mel olayı olmıcak.organize olmak lazı dimi??
Peril, gel vazgec bu iste. daha guzel birsey bulalim sana. sen gene helikopterden falan atlarsin parasutle. vallaha yazik olacak kiza
Baroncum düşüncene tşke derim.maa hayal işte ,bırak gitsin kafamda..
Bu arada resimlerdeki latikten ateş fışkırma olayı da süper dimi
Peril, yaw o chopper nasi bir makina oyle. oyle bir makinam olsa daha ne isterim
Abi bu ne güzel bir resim bunun filmi nerede :(
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)