Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Babanızı Nasıl Ikna Edersiniz Bakalım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MoNDİaL KH 100
    Alıntı GeNeRaL's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sıze test edıp onayladıgım bısey demek ıstıorum.kımınızın babası cok sınırlıdır ona karsı bı muhalefet olusturamassınız ıstedıgınız kadar yalwarın yıne hayır der yıne hayır der.
    ıste o zaman yapacagınız tek sey emın olun babanızın guvenını kazanmak eger gercekten motor surme konusunda kendınıze guvenıosanız bındırın arkanıza '''alma tamam yine alma ama bı kere bın deyın''' okadarınıda yapar heralde.gorsun surusunuzu ayar olur zmanla.
    ama bıde 2.yontem vardır bunuda uyguladım ama baya bı rısklı.babanızda annenızde sız 20 yasına gelsenızde sızı hala cocukmus gıbı goruolar.onlara en ıyı cevap hıc ummadıkları bı anda onlara gercekten buyudugunuzu gosterebılmektir (mesela bagırıp cagırıp evden cıkıp gıtmek uygundur ama uzaga gıtmeın hemen gıdın koseye oturun babanız sızı aramaya cıktıgında sızı gorsun sonra yanınıza gelecek ve sızınle hıc konusmadıgı bı sekılde cıddıyetle alttan alarak konusacak.bende bole olmustu )
    işte bole durumlarda cidden dumur olup kalıolar bızım oglan buyumus yaf dıolar kendı kendılerıne ve o saatten sonra sızın soyledıklerınızı cıddıye almaya baslıolar.ve yawas yawas kanına gırmeye baslayabılırsınız.
    benım babama 2.taktık etkı etmez dıosanız gercekten bende ole dıodum.ve kapıdan cıkarken dısarı adımını atarsan bı daha bu eve donemessın dıordu.ama yarım saat sonra kendısı cıktı aramaya.ne kadar kızsalarda onlar bızı sevıolar gercekten yaa ve uzuldugumuzu gormelerı hıc hoşlarına gıtmıor...
    evet şuan da ikinci aşamayı uygulamaktayım kendiniz istediniz ev aldınız ene istediniz 2001model arabanızı yenilediniz bana bi tane honda nx250
    http://www.sahibinden.com/1991_honda...XQQdisplayitembaşlangıç olarak böle bi enduro istiyorum(başlangıç derken 2500km artı bingitleri saymıyorum motor tecrübem var yani ilk defa o motora oturmuycam her neyse bana bi honda nx250yi çok görüyosunuz dedim şuan eylemdeyim ama acelede etmiyorum köyde bi tane otomatik şanzıman masai100cc motor var yaz boyu o motoru harcıcam ordabenzin paralarınıda tabiki babamdan alıcam(çok yakıyor 9-10kuruş artı çekiş yok geçen babamla giderken yokuşta çekmedi indirdim babamı çıktım o arkadan geldi mesleğim hazır inş 5yıl sonra komiser oldummuydu inş nasip olursa hiç sorgusuz sualsiz alıcam bi tane kafama göre vızıl vızıl binicem tabi full korumaevin önüne koydummuydu kimseden de gık çıkmıycak bastım parayı aldım isterseniz sizede alim dicem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    '09 CBF 150 Siyah '06 TransAlp Siyah
    valla ben gittim baba dedim alışim en azından bi today aldedim sağlam motor hem 50 yide geçmio süper işde söle böle felan sonra ok dedi sınawı kazan alcam ondan sonra sınawa az kala ZN dedim sonra oda baktı todaye cok benzio onada ok dedi ondan sonra sınava 2 gün kala UKH dedim onada ok dedi bakalım sonuçlar açıklanırsa söz verdi inşallah alcak :D :D deneyin güsel yöntem :D:D

alpercakmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eşek
    ben bir test yapmıstım babama...arkadasımın 600 rr ile gece saat 2 gıbı bınanın onune geldım gaz verıyorum ole bos bos babam cıktı hemen cama 2. kattan duyulmus ...kaskı cıkardım yenı aldım dedım hayırlı olsun dedı ama ılk baslarda arkadasların yazdıgı gıbı kendı paranı kendın kazanacaksın yoksa bırıktırmekle scooter bıle alınmaz ...adam ne dese haklı olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı GeNeRaL's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sıze test edıp onayladıgım bısey demek ıstıorum.kımınızın babası cok sınırlıdır ona karsı bı muhalefet olusturamassınız ıstedıgınız kadar yalwarın yıne hayır der yıne hayır der.
    ıste o zaman yapacagınız tek sey emın olun babanızın guvenını kazanmak eger gercekten motor surme konusunda kendınıze guvenıosanız bındırın arkanıza '''alma tamam yine alma ama bı kere bın deyın''' okadarınıda yapar heralde.gorsun surusunuzu ayar olur zmanla.
    ama bıde 2.yontem vardır bunuda uyguladım ama baya bı rısklı.babanızda annenızde sız 20 yasına gelsenızde sızı hala cocukmus gıbı goruolar.onlara en ıyı cevap hıc ummadıkları bı anda onlara gercekten buyudugunuzu gosterebılmektir (mesela bagırıp cagırıp evden cıkıp gıtmek uygundur ama uzaga gıtmeın hemen gıdın koseye oturun babanız sızı aramaya cıktıgında sızı gorsun sonra yanınıza gelecek ve sızınle hıc konusmadıgı bı sekılde cıddıyetle alttan alarak konusacak.bende bole olmustu )
    işte bole durumlarda cidden dumur olup kalıolar bızım oglan buyumus yaf dıolar kendı kendılerıne ve o saatten sonra sızın soyledıklerınızı cıddıye almaya baslıolar.ve yawas yawas kanına gırmeye baslayabılırsınız.
    benım babama 2.taktık etkı etmez dıosanız gercekten bende ole dıodum.ve kapıdan cıkarken dısarı adımını atarsan bı daha bu eve donemessın dıordu.ama yarım saat sonra kendısı cıktı aramaya.ne kadar kızsalarda onlar bızı sevıolar gercekten yaa ve uzuldugumuzu gormelerı hıc hoşlarına gıtmıor...

kapıyı çarpıp çıksam bir daha evime girememekten korkuyorum bende .doğru diyosun üzülmemizi istemiyorlar aslında ama bir yandan da evlatlarını düşünmek zorundalar. gelde çık işin içinden. onlarda iki arada kalıyor , bizde .

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    moruk süpersin yaaa
    Yok canımm o senin kendi süperliğinn
    Hasan..

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
    Alıntı scuba ömer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BABANIZ MOTORU HİÇ SEVMİYOO(GEÇMİZ OLAYLARDAN DOLAYI)AMA SİZ ÇOOK SEVİYORSUNUZ BABANIZI NASIL İKNA EDERSİNİZ.BİDE MOTORUN + VE -YÖNLERİNİ NASIL AÇIKLARSINIZ
    benimki en başta kesin rest çekti falan cok karsıydı ozellikle cerrrah oldugu icin acil vakaları cok goruyo tabi yazık kac tane motor kazası goruyodur her ay

ama aldım sonunda, kullandıgım yontemler olark:
    -kendi paramı biriktirip eğitime gittim, sertifikaları onune koydum
    -once bi kask sonrada deri tulum aldım, korumaya verdigim onemi anladı,
    -kitaplar aldım internetten yazılar indirdim okudum öğrendim

ve sonunda niyetimin bi motor alıp tshirtle binim millete hava atmak olmadıgını, isin sadece zevkinde kulturunde oldugumu anladı, ve bu kararlılıgıma bakıp, vaz gecmeyeceimi anlayıp destek oldu.

[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buyrun size dialog o zaman yurt disindan donmusum yas 30 kendi evim var

"Baba ben motor alacam ise gidip gelmek daha kolay" (Halbuki ilk defa almiyorum ama bu ilk deklarasyonum"
    "Ne gerek var araba al"
    "Araba var ya baba ,ama zor onunla"
    "Ne alacan"
    "Kucuk bir sey kuryelerinkinden bile kucuk aslinda , bisiklet gibi"
    "Hmm peki oyle olur"

Yanima gelir ziyarete ve....

"Bumu kucuk kocaman Suzuki yaziyor boya bak"
    "O kucuk motor da vardi , ama bu kampanyadaydi walla dayanamadim aldim yol tutusu daha saglam diye"
    "Kac basiyor bu"
    "Yok bu hizli modellerinden degil araba kadar bile gitmiyor"

Baska care yok.......
    Zeda gs 500 olayında o yalan işe yaramış olabilir ama aynı yalanı 900s için söylemeni tavsiye etmem. Pek inandırıcı olmayacaktır

Motosikleti
    JAWA
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapıyı çarpıp çıksam bir daha evime girememekten korkuyorum bende .doğru diyosun üzülmemizi istemiyorlar aslında ama bir yandan da evlatlarını düşünmek zorundalar. gelde çık işin içinden. onlarda iki arada kalıyor , bizde .

walla test ettım gayette tuttu.sen bı de kızsın ımkansız bırakmazlar.sokagın kosesıne gıt otur pederı gorunce başla aglamaya tam damardan girersin emin ol...
    benimde kanıma girdiler:)
    NİNJA tu fifti aR:queen:

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    benimde babamı ikna etmeye ihtiyacım var burdan fikir alacağım

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı D3VIL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde babamı ikna etmeye ihtiyacım var burdan fikir alacağım
    hocam iyide zaten senin motorun yoqmu
    Orgazma Dudak Büktürür

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam iyide zaten senin motorun yoqmu
    evet var ama babamın haberi yok =)

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı D3VIL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet var, bende bu konuya yazıyordum baktım içimi baya döktüm başka bir konuda ben açtım benimki baya içleracısı bir durum http://www.motosiklet.net/forum/konu...yacim-var.html
    allah kolaylık versin

arkadaşlar bende ilk motorumu rest çekerek aldım (rest çekerken yanlız yusufla kanka oldum)

defol git karamanda bile durma gözüm görüp sinirlerim bari bozulmazsın demesi hala kulaklarımda çınlıyor

birazda ona inat gittim pazarlık yapıp biricik kt'mi aldım 1 hafta ablamlarda kaldım ewe dahi girmedim hısım akraba sordumu ewden kowdu diyordum neden sorousun cewabı bende hazır motor için dediğimde sebeb bumu ne olcak motordan sanki alsan ne olacak nasılsa almışın dediler daha sonra yine hısım akraba aradı yanına çağırdı olum git ewine diye ama bendeki inat nasıl kowduysa öle çağıracak dedim 1 hafta sonra amcamla haber geldi gelsin ewe yoksa bacaklarını kırarım diye

aradan epey süre geçti bi pazar günüydü bi yere gitmeyeceksen ver bakayim şu motorun anahtarını bi gezeyim benzini bitireyim dedi

aldı ve bi kaç saat dolaştı geldi güzelmiş motorun ama biraz ağır dedi o anki duygularımı anlatamam

bi süre sonra len senin motor kaç yapar çık yarışalım felan demey başladı (kendisinde 94 model broadway var hemide tüplü)

biraz uzun oldu ama kursura bakmayın
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    JAWA
    Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah kolaylık versin

arkadaşlar bende ilk motorumu rest çekerek aldım (rest çekerken yanlız yusufla kanka oldum)

defol git karamanda bile durma gözüm görüp sinirlerim bari bozulmazsın demesi hala kulaklarımda çınlıyor

birazda ona inat gittim pazarlık yapıp biricik kt'mi aldım 1 hafta ablamlarda kaldım ewe dahi girmedim hısım akraba sordumu ewden kowdu diyordum neden sorousun cewabı bende hazır motor için dediğimde sebeb bumu ne olcak motordan sanki alsan ne olacak nasılsa almışın dediler daha sonra yine hısım akraba aradı yanına çağırdı olum git ewine diye ama bendeki inat nasıl kowduysa öle çağıracak dedim 1 hafta sonra amcamla haber geldi gelsin ewe yoksa bacaklarını kırarım diye

aradan epey süre geçti bi pazar günüydü bi yere gitmeyeceksen ver bakayim şu motorun anahtarını bi gezeyim benzini bitireyim dedi

aldı ve bi kaç saat dolaştı geldi güzelmiş motorun ama biraz ağır dedi o anki duygularımı anlatamam

bi süre sonra len senin motor kaç yapar çık yarışalım felan demey başladı (kendisinde 94 model broadway var hemide tüplü)

biraz uzun oldu ama kursura bakmayın

babam kızar dıyen arkadaslara cok gusel bı cvp olmus.goruldugu gıbı mutlaka soylemek gerekıor bu tedırgınlık cok ama cok cok fazla.enınde sonunda orta yol bulunuo ve cvp olarak MOTOR SATILMIOOOO en iyisi soylemek arkadaslar kaçak kaçak bu işler olmuo...başınıza bi iş gelse allah korusun ilk arayacagınız kısı babanız bu sekılde duyması emın olun daha kotu olur ve emın olun o motor satılır...
    benimde kanıma girdiler:)
    NİNJA tu fifti aR:queen:

Motosikleti
    Yamaha Virago 250
    Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun süre beynini yiyeceksin. Bunun sonunda sana şöyle diyecek:
    - NE HALİN VARSA GÖR!!!
    Sizde bunu bir onay cümlesi olarak algılayıp motosikletinizi alacaksınız.
    Naaptı sen derse de sen geçengün ne halin varsa gör diyerek izin vermemiştin diye işi pişkinliğe vuracaksınız.
    Sonra aradan 10 yıl geçse çoluk çocuğa karışsa bile arada bir sat şu motoru artık lafların duyup duymamazlıktan geleceksiniz.
    Kendi paranızla almayıp babanıza aldırmak istiyosanız onun yolunu bende bilmiyorum.
    Yani öyle durumlar da oluyomuş ama ben hiç görmedim sadece duydum.
    Büyük ihtimalle şehir efsanesi, söylenti yani böyle şeyler.
    işte benim hikayemde aynen böyle oldu
    ama hala istemiyolar binmemi.geçen hafta motorum çalındı adamın umrunda değil üzülmedmki diyo içim rahat artık diyo..
    ama en yakın zzamandada yenisini alacağımıda biliyo :D
    2 Tekerlekli Huzur..

Motosikleti
    YAMAHA XVS 650 A DRAGSTAR
    Ailem bişey demedi hatta kardeşlerimin gazına gelsem CBR 600 RR üstünde olacaktım Ama iş arkadaşlarım,
    amirlerim falan hep baskı yaptılar; en çok gıcık olduğumsa kaça aldığımı öğrendikten sonra o paraya araba alırsın demeleri Bunlar arabaya para yetmediğinden motor aldığımızı zannediyorlar herhal

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    aynı şey benim başımdan geçti şuan bisiklete biniyorum
    ama bu sadece bir plandı önce bisiklet sonra motosiklet... ama şuan ikna etmiş durumdayım eğer istersen uzun uzun anlatayım
    ek:
    yanlız baktım da benim babam al dedi diyen kimse yok
    herkesin aştığı bi durum demekki.
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    kawasaki en 500
    ıkna etmem mumkun olmadı bende kafama koydugum seyı yaptım ıkı sefer söyledım motor alacagım dıye oda bana alırsan evden senı kovarım dedı bende aldım motoru ve su anda evın ustunde duruyor park yerımı bıle kendısı yaptı . izin almaya calısmayın kesınlıkle vermezler paranız varsa kendınız alın ve eve getırın en fazla kızar bagırır sonra mecburen kabullenırler

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    benim babam al dedi

hatta kendisi kamyoncu oldugu için antalya istanbul mersin bodrum............... falan her yere gidiyo bana motor arıyo kendisi

antalyada bulduk gibi bu hafta giderse ki gider konusup alıcaz
    benim babamın aslında mantıklı düşünülürse karsı cıkması lazım çünkü kendisi gençken 3 tane falan kırık çatlak kaskı var hala duruyo...
    YA BEN BABAMI ÇOK SEVİYORUM
    BİRAZ UZUN OLDU YA NEYSE ARTIK..

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    ben motor motor motor gezmıstım bı kac gun bole ot gıbı yasamaya basladım gulmuyodum fılan sonra almıstı dayanamayıp ama çin almıstı o yuzden cok dagıldı cok ugrastı onla sonra motor askı basladı babamda :D sımdı honda beati bana wermıyo resme bende cbr aldırcam ehlıyetımıd alıyorum ama sunu unutmada beraber motora bındıgınızde yawas gıt we bılınclı kullan tekkende ole yap ama babanla bınırsen sagdag yawas yawas :D:D

Motosikleti
    yokki
    ben daa motor aldiramadim
    2 sene önce motor alalim diodu sora bakti ehlietsiz polisler baya ceza yazio almayalim dedi bisiklet alalim dedi ama hemen dedim direk gittik en ii bisikleti sectim diskli filan aldi ii dedi aradan günler gecti bisikleti tamircie götürdüm orda r6 takvimi vardi basladim internetten arastirma yapmaa bu ne die harika gözüküo filan derken tutkum iyice artti ama yas daa 16 tıydı o aralar abimin arkadasi gt 650r aldi arkasina bi bindirdi kendimden gecmiştim iyice ruh gibi dolaniodum motor filan die babam baktı baska care yok ehliet al alcam dedi baktim 17 de ehliet alinabilio bi yıl bekledim simdi ehliet sınavina girdim ehlieti alisam alcak insallah ama belli olmas yinede bi ehlieti aliim ben saglama aliim
    okudunus icin tskkrler
    ..::cavit::..

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)