Babanızı Nasıl Ikna Edersiniz Bakalım
Reklamlar
-
24 Haziran 2008, 17:17
barrokas adlı üyeden alıntı
en basit ve garantili yol kimseye söylemeden alıp getireceksin parasını verdim devrinide üstüme aldım diyeceksin:1-2 gün söylenirler sonra biter
İyi yöntem değil bu sonra geri götürmeyede kalkarlar birkaç arkadaşımın başına gelmişti bu olay
En iyisi biraz baskı yapıp sonra ikna etmek..
İkna olmazsa istesende istemesende alıyorum motoru diyceksin sonra alıcaksın getirceksin arkadaşının motorunu baktın gördün geri götürmeye çalışmadılar kendi motorunu alacaksın
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Reklamlar
-
24 Haziran 2008, 17:28
Çok kütü bir durum bence sen şimdilik bu aşkı içine göm hayatını kendin yönlendirmeye başlayınca kafana göre birtane al
-
24 Haziran 2008, 17:34
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
24 Haziran 2008, 17:43
-
24 Haziran 2008, 18:05
-
24 Haziran 2008, 18:11
ben 29 haziranda 18 olcam bu senede babamla konuştum oğlum ünüversite kazan arabamı satar sana motor alırım gerekirse dedi saolsun öss bitti benim puanım iyi gelcek ve ilk olarak ehliyet ve eğitimle başladı babam tabi motorda bakıyorum gt 250 r
-
24 Haziran 2008, 18:14
-
24 Haziran 2008, 18:18
Enes babanı ıkna et sana bı motor alalım MT'ce
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
24 Haziran 2008, 18:34
eftelya adlı üyeden alıntı
birde şöyle bişe var, ne zaman babamla yanyana olsak, birlikte bişeler yapsak mutlaka motosikletle ilgili kötü bişe oluyor. mesela 2 gün önce babamla çarşıda alışveriş yaparken babamın bir arkadaşıyla karşılaştık,kolu alçıdaydı. noldu falan dedi babam. adam motordan düştüm dedi. babamda direk bana dönüp gözümün içine baktı. dün de birlike film izliyoduk. bir ara kanalı değiştirdik. bir kaza haberi denk geldi. motosikletle araba çarpışmış, motosikleti süren arkadaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş arabayı sürene bişe olmamış vs vs vs . gelde ikna et kolaysa
Aslına bakarsanız ben de motor alırkan babamı ikna ettim sayılmaz. Babam gecliginde yıllarca motor kullandı Vardiye sistemli b iişde calıştıgı için işe gitti geldi yaz kış kullandı yani. Emekli olunca motoru agabime bıraktı. Agabimde bir iki kaza dan sonra sattı. Sonra tekrar aldı. Agabim 10' yakın motor degiştirdi. Ama hiç birinde babama sormadı. Tabi babam da her defasında araba alsaydın ya diye soylendi...
Sıra bana geldiginde ise Baba ben motor alcam dedim.. Tabi yaş 28 olmuş evlenmiş yuvamı kurmuşum.. Yinede soruyorum yani... Alma dedi. bana da araba alalım dedi. Kendisi de istiyordu araba almayı ama bir turlu icraat yoktu. Ben de bir tarafdan araba arıyordum bir tarafdan motor... Tabi her fırsatda da motorun daha iyi olacagını söyleyip duruyordum.. Yok daha az yakar Sıfır alırsın başın agrımaz, saga sola giderken kolaylık olur, trafik sorunun olmaz vs vs... Sonunda uygun bir fiyata araba pazarlıgını bitirdik. Ertesi gunu de arabanın darbeli oldugunu ögrenip vazgectik.. İki gun sonra ögleden önce ben motoru aldım. Ögleden sonra babam aradı Arabadan vazgectim bilen birisi olmassa biz araba almayız. Neresi boyalı neresi darbeli enlamayız kandırılırız dedi... Ben de --iyi zaten ben de motor aldım dedim.... Bişi demedi ama ses tonu degişti kızmışdı yani ama şimdilerde alıştı her alo demesinde basıp gidiyorum yanına... Babam Dizinden amaliyat oldugu için benim motora binemiyor ayagını kaldıramıyor ama ilk fırsatta kendine scootur almayı düşünüyor... EEEE nede olsa eksi motorcu.. Bu arada babamın ilk ve tek motoru Motori Minarelli di. 3 vitesli.. vay beee ne yazdım amaaa...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
24 Haziran 2008, 18:57
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Buyrun size dialog o zaman yurt disindan donmusum yas 30 kendi evim var
"Bumu kucuk kocaman Suzuki yaziyor boya bak"
"O kucuk motor da vardi , ama bu kampanyadaydi walla dayanamadim aldim yol tutusu daha saglam diye"
"Kac basiyor bu"
"Yok bu hizli modellerinden degil araba kadar bile gitmiyor"
Baska care yok.......
Valla dostum ben senin yolu deneyenlerdenim.ilk on beş gün evde hiç kimse motorumu görmediği için bişi sölemedi.annem bi gördü motoru başladı olum sat bu motoru.ben her akşam senimi düşünücem.babam duydu sora büyük olduğunu.ben ne kadar daha CıBıR desemde yediremedim.Böle sürüncemede biniyom şimdilik.hatta satılık ilanı verdim dedim satmaya çalışıyorum.bi ayda böle biersem ikna olurlar herhalde.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
-
24 Haziran 2008, 19:10
kardeş hedefini yüksek tut devamlı baskı yap babana misal araba iste ilk başta bir iki defa sert çıkış sonra hedefi yavaş yavaş düşür ama istediğin motora kadar sakın düşürme çünkü alcak olursa biraz daha iyisini alırsın almazsa "ŞUNU AL BARİ" felan de o zaman olabilir sana bi taktik daha bi kask al evin içinde kaskla dolaş
sonra alakasız şeylerden motor meselesini aç misal kola içerken konuyu ne yap getir motora bağla bunun gibi yani
oda mı olmadı babanıtahrik et kavgaya zorla kavga başladığı an bayılma numarası yap bak o zaman işin bayağı ras gider ama bunu bence en son yap
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
24 Haziran 2008, 21:46
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
-
24 Haziran 2008, 23:11
-
24 Haziran 2008, 23:13
ben hiç kasmadım
motorun sözü bile edilmezken bi anda kapıda motorla gördüler.
naptın ne ettin dediler. canım istedi dedim
hiç arıza yapmadılar..
-
24 Haziran 2008, 23:18
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
ben hiç kasmadım
hiç arıza yapmadılar..
işte budur işini gücünü edindinmi alacan kimseninde sesi çıkmayacak zaten motorcu adam ne olsa biner o motora
-
24 Haziran 2008, 23:21
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
ben hiç kasmadım
hiç arıza yapmadılar..
helal sana.ayni seyi bende yapcam agustosda.hic lafini bile ettigim yok motorun.alip koyacam bende
-
25 Haziran 2008, 02:07
ya arkadaşlar benim annemde feci derecede bu motora karşı,öylesine muhabbet diye açardım motor konusunu şakasına falan söylerdim bende motor alcam diye çok kızardı asla olmaz seni motor üzerinde görmek istemiyorum motor alırsan hakkımı helal etmem anca ben öldüğüm zaman motor alırsın falan diyor ve bu durum açıkçası beni çok üzüyor,diyorum ona korunmasız çıkcak değilim diyorum kask takcam dizlik takcam bunlarsız ben çıkmam asla diyorum ama nafile acaip karşı çıkıyor.Bir tek annem değil ailede herkes karşı.Açıkçası ne yapcağımı bilmiyorum.
Burdaki yorumları okuduğuma göre en güzel yol kendim almak ama tek başıma ehliyet parası ve motor parasını nasıl verebilirim doğrusu bilmiyorum daha 17 yaşımdayım
-
25 Haziran 2008, 02:27
peki ya babanızı motordan nasıl sogutursunuz yani bıraksada birazda size kalsa gbi bi durumda :D
-
25 Haziran 2008, 02:34
benim ailem hiç karşı çıkmadı diyebilirim.hatta annemin babası motosiklet kazasında vefat etmesine rağmen karşı çıkmadı.ama ne annem nede babam motora yaklaşmazlar.ama babam araçlar hakkında usta olduğu için (kendisi oto teknisyeni askere gidenler bilir) bana eski bi harley bul bozuk olsada farketmez ben sana o motoru istediğin gibi yapayım diyo.Allaha şükür aile yönünden çook şanslıyım
-
25 Haziran 2008, 03:12
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)