Yalova Trafik Şubesi, Emniyet Müdürlüğünün önüne bildiri asmış.
KASK Hayat Standartınızdır. Ehliyet kurslarından A2 ehliyet alan herkese bir kask hediye
Yalova Trafik Şubesi, Emniyet Müdürlüğünün önüne bildiri asmış.
KASK Hayat Standartınızdır. Ehliyet kurslarından A2 ehliyet alan herkese bir kask hediye
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
bu sadece yalova da mı alucak yoksa heryerde mi ?? verecekleri kask bence çin malıdır...
vallaha güzel bi uygulama.kaşke heryerde uygulasalar. masraflarıda kask kullanmayanlardan karşılarlar artık
[QUOTE=by_moto;1140435]bu sadece yalova da mı alucak yoksa heryerde mi ?? verecekleri kask bence çin malıdır...[/QUOT]
ONUDA BULUP TAKAMAYANLAR VAR, kask alamayanlara duyurlur. Herhalde senin vardır.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Enesinde Kaskı var hemde odasının en guzel yerınde Dimi Enes
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
arkadaşlar dün yalovanın en işlek caddesinde yürürken ilk önce bu caddeye artık motorsikletlerin girmesi yasaktır yazısı canımı sıkmıştı.az ilerde bir yazı daha gördüm.okur okumaz içimden 'bak bu güzel haber işte' dedim.başka illerde de bu uygulama var mı bilmiyorum ama gerçekten çok güzel bir proje.bakalım insanlarımız ne kadar sağdık kalacak bu duruma
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Ne yazıyordu peki, onu da söyleseydin
Edit:Oldu şimdi.
senden önce davrandılar dostum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ik-subesi.html
önceden ben açacaktım ama iş-güçten anca şimdi fırsat buldum.engin abimizin topic'inde resim yok.topic birleştirilip bir topic olur artık..bu arada sitede yalovalı çok az diye kimse koymamıştır diye arama yapmadan direk konuyu açtım.bu yüzdenden sizlerden özür dilerim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
güzel bi haber inşallah kandırmıyorlardır. sahiyse bütün türkiyede uygulansun. biz motosikletçiler sevinelim.
Yalova Türkiye de yaşanacak iller arasında ilk 10 da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Helal .
uygulama güzelde o kaskı aldıktan sonra satan bile olur ben türkleri tanıyorsam
yaşanacak en güzel yer yalova evet. çakalaz benim yalovada akrabam var, orhangaziye giderken sağda total var, onun karşısında bir çiftlik.. biliyormusun orayı acaba, mehmetin çiftliği diye..
bu arada polisin vereceği hediye kask nolan filan değildir zaten, çin malı 15 liralık kasklar
Safebet miydi ne vardı ya onlardandır o kasklar
bende sandım 800 euroluk arai veriyolar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)