urfada okusfort (oxford) vardı da biz mi okumadık hesabı olmuş herkes çok güzel açıklamış olası durumları... yürekçe ye de katılıyorum eğer şehirler arası kullanılacaksa 250 lik üzeri şart abi..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
abi 650 lık dragstar alacam kafaya koydum . racıng dusunuyordum sevdiğim kızı ben racinc motora bındırmem uzerınde oldugun surece frıkık verıyor. milleti tatmınden baska bır sey yapmıyoruz heehhhh kendım bınersem ayrı bır konu bugun serefsızın bırı yol verdıgım halde bankete attı ölümden döndüm bundan sonra yol vermek yok kımseye nerden gıderse gıtsın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bende maddi imkansızlıklardan dolayı 50 50 büyütüyorum.şurda 1000 cc almama ne kaldıki
Orgazma Dudak Büktürür
oturda haline şükret , benim ehliyetim dahi yok bak
Konu güzel.
Daha öncelerdede konuşulmuştu ama yinede güncel tutmakta fayda var.
250 cc gerçektende yeterli. 250cc altı bütün motorları kullandım. Hepside işimi gördü. Şu an gv250 kullanıyorum her nekadar yetmez deselerde otobanda yeterli zaten
motor pahalı,kullanım maliyetleri pahalı,benzin pahalı,parça pahalı,herşey pahalı.ama zevk işin içine girince şartları sonuna kadar zorluyoruz bikaç ay heves için.motosiklet sen nelere kadirsin
.............................................(
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Hesap basıt yaz kıs bınıyorum ve gunde 70-75 km x 30 = 2100 km ayda ))
125 lık bana yeter artar bıle sence???
Haaa ılerde bir benzinciye ortak olursam 250 lik alabılırım
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
İçimi kararttınız ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Maddi imkanım elvermesine rağmen sadece sehiriçinde kullanacağım için 125 veya 250cc almayı düşünüyorum.Eğer uzun yol için kullanlımayacaksa ve de İstanbul gibi yogun trafiği olan bir yerde oturulmuyorsa büyük cc çok da gerekli değil bana göre.
Satılık Asya125t-Spidi mont
benzin fiyatları böyle artmaya devam ettikçe yakında herkes 50 cc ye biner
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
walla bu konuya daha 5 dk onceki yasadığım şeyi söylemek istiyorum, biraz once transalple geldim (küçük sayılmaz fakat normalde st1300 kullanıyorum) trafikte o kadar rahat o kadar kıvrak geldiki, size trafikte yaşadığım rahatlığı kelimelerle anlatamam. Kim bilir 250cc lik bir makinede bu rahat ne kadar fazladır...
Arkadaşlar büyük cc' ye sahip motorlar hakkında pozitif bir yorum yapan olmamış Ben daha 1 hafta önce 600CC bir Yamaha FazerS2 satın aldım Gerçi daha teslim almadım trafik, plaka işlemleri tamamlanmadığı için ama benim özeleştirim ise şöyle olacak; Bu bir tutku işidir ve herkese göre farklı duygular yaşatabilir. Bunu 50cc' de yaşayabilirsin 500cc' de yaşayabilirsin ve veya daha yüksek cc' lerdeki motorlardada ama arada bir güç bir adrenalin farkı doğuyor. Tabikide herkes kendi bütçesine uygun cihazları tercih edecektir. Ama bu büyük cc motor almayı planlayan arkadaşlarımızı etkilememeli öyle değilmi. Ben 600CC motoru alıp 220 230 km hız yaparım düşüncesi ile almadım onu kullanmak ona sahip olmak benim için bir tutku oldu bu nedenle aldım. Bunun hakkını vermek Allah ne verdiyse gazlamaksa eğer' ki bu bana göre tamamen kişiye göre bir düşünce ben katılmıyorum yanlış olur.
"Özgür Dünyada Yeni Yaşam"
bu arada bence kendimize sormamız gereken en büyük sorulardan biri de neden ihtiyacımız olan motoru kullanmıyoruz ??? Yine büyük motorlar görünce soruyorum niye bunu tercih ettiniz diye malesef büyük bir kısmı uzun yol yapmamış yapmayı da düşünmeyen kişiler. Gösterişde önemli tabi ama sırf gösteriş ustune motor da alınmamalı...
ben param olmadığı için geçemiyo olabilir miyim acaba ..
gönül ister bi ds650 ama nerdee..
abi sen iyisin valla biz daha ehliyet alacak yaşa gelemedik sen 1300 den şikayetçisin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)