Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

bu kadar da olmazki

REKLAM ALANI
    buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    orta şeritte e-5 de gidiyorum 70-80km önümde bir araç seyrediyor arada 20m. mesafe var benim vizör açık gözümde güneş gözlüğü var. birden bire yüzüm ıslandı ve gözlerim yanmaya başladı ne olduğunu anlamaya çalışırken önümdeki arabanın camlarını yıkamaya çalıştığını anladım yarı kör halde ve panikle sağa kaçmak için motoru yatırmamla beraber hemen düzelttim çünkü aynaya bakamadım, düzeltmemle beraber sağımdan son sürat bana en fazla 30cm.den o modifiyeli gibi görünen araç geçince ucuz kurtulduğumu hissettim. önümdeki araç ise hala camlarını yıkamaya çalışıyordu kornayı köklediğim halde. hala kafası basmıyordu fiskiyelerden çıkan su cama değmeden su tabancası gibi arkadan gelen insanın yüzüne patlıyordu. işin kötüsü cam suyu katkısı acayip göz yakıyor. şeytan..... güneş gözlüğü varken nasıl gözüme girdi anlamadım. direk sağa kaçsaydım can havliyle belki bu yazıyı yazıyor olmayacaktım.

LÜTFEN CAM FİSKİYELERİMİZİ AYARLAYALIM...............
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Benim de başıma geliyor arada. Yanına gelip biber gazı sıkıyorum camdan içeri..
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    Kymco Agility
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de başıma geliyor arada. Yanına gelip biber gazı sıkıyorum camdan içeri..
    ciddimisin bilmiyorum ama ben bunu taksicinin birine yaptım!.. şeref yoksunu mahluk müşteri bulduğunu sanıp hart diye sinyalsiz minyalsiz sağa kırdı! az kalsın yatırıyodum makineyi.. korna falan çaldım! El kol yaptı!! Bende montun cebinden çıkardım, bastım spreyi... ders olmuştur!!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Geçmiş olsun arkadaş, atlatmışsın şükür. Bu tip basit ayrıntılar çok önemlidir, ikaz için teşekkürler

18 li yaşlarımızda doğan arabalar yeni çıkmıştı ve biz cam yıkama nozullarını öyle bir ayarlardık ki yolda yürüyen Kısları ıslatırdık
    hepsinden tekrar tekrar cahilliğimize verip bizi affetmelrini diliyorum
    Poturdak

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ciddimisin bilmiyorum ama ben bunu taksicinin birine yaptım!.. şeref yoksunu mahluk müşteri bulduğunu sanıp hart diye sinyalsiz minyalsiz sağa kırdı! az kalsın yatırıyodum makineyi.. korna falan çaldım! El kol yaptı!! Bende montun cebinden çıkardım, bastım spreyi... ders olmuştur!!
    Yok. Tabii ki gerçekten yapmadım böyle birşey, ama hayallerimi süslüyor. Yapabileceğimi sanmam ama...
    Üç boyoz bir kola

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaş, atlatmışsın şükür. Bu tip basit ayrıntılar çok önemlidir, ikaz için teşekkürler

18 li yaşlarımızda doğan arabalar yeni çıkmıştı ve biz cam yıkama nozullarını öyle bir ayarlardık ki yolda yürüyen Kısları ıslatırdık
    hepsinden tekrar tekrar cahilliğimize verip bizi affetmelrini diliyorum
    Onlar da biber gazı sıksın ödeşin

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onlar da biber gazı sıksın ödeşin
    hahahah super dedın
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    waLLa gülünecek durum mu ağLanacak mı ..

bu sprey olayı kafama yattı aslındaa.. tam benlikk..

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Enes sen ne yapcan olm spreyı?
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bundan sonra ben de montumun cebinde biber gazı taşicam. Çok iyi bir fikir yaa, çok hoşuma gitti.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enes sen ne yapcan olm spreyı?

babama vercem...olurda bi motorcu ona sıkarsa o da hemen karşılık versin

şaka şaka babamın hiç öyle hızlı gideyim diye bi takıntısı yoktur ama yolunu bulduğu zaman tutamazsın..ama şehir içinde melek ve motosikletlere bugune kadar en ufak bi zararı dokunmamıştır.. bu konuda garanti verebiLirim..

Motosikleti
    arabayı satayım zx 6 olacak
    aslında buradaki hemen herkesin babasının yada kendisinin arabası var hatta ben daha çok arabayla vakit geçirmek zorunda kalıyorum herkes eşini dostunu biraz dikkat için uyarsa çok rahat ederiz valla babamla giderken çoğu zaman motosikletli gençlerle problem oluyor babamdan yana olamıyorum

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Bu magandalarin yanında, trafik kilitlenmisken onca aracin arasinda cam silenler de var. Durduk yere yaz gunu camlari acik olan arabalari islatiyor bu magandalar. BEn daha ne diyeyim...

Not: bu bahsettiklerimin cogunlugu bayan. Usta sofor rolu yaparken bilmiyorlar ki ne de acemiler.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    spreyle uğreşmaya gerek yok gecerken bir tane monotolf kokteyl atın...kökten çözüm...
    [B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı buralpdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cam fıskiyelerinizi ayarlasanız bile ayarı sürekli kaçabilir.
    Yolda iki de bir durup ayar yapılamaz.
    Bunun dışında fıskiyeler ayarlansa bile havada uçuşan börtü-böceğin ayarı yoktur.

Bu gibi nedenlerden dolayı bizler, kaskımızın vizörünün süs için yapılmadığını hatırlayıp, sürekli kapalı tutarsak biber gazı ve şeltox taşımak zorunda kalmayız.
    (Biber gazı ayarsız sürücüler, şeltoks da ayarsız böcekler için)

Yukarıda yazdığım mevzudan daha önemli bir diğer konu ise şudur.
    Hiçbir cam fıskiyesi, araç takip mesafesinden daha uzağa su fışkırtamaz.

Yani ne yapıyoruz?
    1.Önümüzdeki araca takip mesafesinden daha fazla yaklaşmıyoruz.
    2.Kaskımızın vizörünü sürekli kapalı tutuyoruz.

Bu Dalin Bebe şampuanı gibi göz yakmayan formüldür...
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun dışında fıskiyeler ayarlansa bile havada uçuşan börtü-böceğin ayarı yoktur.

Bu gibi nedenlerden dolayı bizler, kaskımızın vizörünün süs için yapılmadığını hatırlayıp, sürekli kapalı tutarsak biber gazı ve şeltox taşımak zorunda kalmayız.

Yani ne yapıyoruz?

konusturdu biLgisini horoz abimm

molotof kokteyL olayına çok güLdm..cidden kökten çözümm..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    aman dikkat edin cam suyu içine camsil yada bulaşık deterjanı katıyorlar gözle temasından kacınmak için sürekli vizörünüzü kapalı tutun..

shi_bumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yani ne yapıyoruz?

Sonunda biri iğneyi kendine batırdı da mantıklı şeyler yazdı.

Arkadaşlar trafikte suçlunun her zaman motosiklet sürücüsü olduğu kuralını unutmuşa benziyoruz. Adam cam suyunu yüzüne fışkırtsa da, bir diğeri sen şerit değiştirirken üzerine çıksa da, taksi sürücüsü müşteri almak için aniden önüne kırsa da, dangoz bir sürücü senin şeridini ihlal etse de hep biz suçluyuz. Cam suyunun sana ulaşamayacağı bir takip mesafesinde gidecektin. Şerit değiştirirken dikkatli olacaktın. Taksi sürücüsünün gerizekalı bir hareket yapacağını tahmin edip önlemini alacaktın. Senin şeridini ihlal eden dangoz sürücüden kurtulmak için ya yavaşlayacaktın yada hızlanacaktın kendi etrafında bir güvenlik halesi oluşturacaktın.

Ha bunları yapmadın ve gurur yaparak "karşı taraf suçlu kardeşim" dedin. Eeeeee nolmuş karşı taraf suçluysa ? .Kafası gözü kırılan veya hayatını kaybeden sürücü suçsuz olan sen misin yoksa suçlu olan otomobil sürücüsü mü ?. Neye yaradı haklı olman ?

Motorlarınızı trafikte ruh hastası modunda sürün arkadaşlar. Herkes düşman ve sizi öldürmeye çalışıyor gibi.
    "I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    yaw walla az once benimde basıma geldi işe giderken motorla kaskımı camı acıktı gözlük oldugu halde yinede kactı ben anlamıorum bu fiskiyi nasıl bole ayarlıorlar sinir oldum gozumu yaktı bide sinir oldum adamın yanına gittim bi suru bagrdım adam neden bagırdıgımı bile bilmior sen ne diosun dior nese artık buna cok dikkat etmek lazım allah koprusun bi anlık dalgınlık cok sey getirebilir basımıza sofor arkadaslarda bu konuda biraz daha duyarlı olmaya dfavet ediyorum

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı buralpdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orta şeritte e-5 de gidiyorum 70-80km önümde bir araç seyrediyor arada 20m. mesafe var benim vizör açık gözümde güneş gözlüğü var. birden bire yüzüm ıslandı ve gözlerim yanmaya başladı ne olduğunu anlamaya çalışırken önümdeki arabanın camlarını yıkamaya çalıştığını anladım yarı kör halde ve panikle sağa kaçmak için motoru yatırmamla beraber hemen düzelttim çünkü aynaya bakamadım, düzeltmemle beraber sağımdan son sürat bana en fazla 30cm.den o modifiyeli gibi görünen araç geçince ucuz kurtulduğumu hissettim. önümdeki araç ise hala camlarını yıkamaya çalışıyordu kornayı köklediğim halde. hala kafası basmıyordu fiskiyelerden çıkan su cama değmeden su tabancası gibi arkadan gelen insanın yüzüne patlıyordu. işin kötüsü cam suyu katkısı acayip göz yakıyor. şeytan..... güneş gözlüğü varken nasıl gözüme girdi anlamadım. direk sağa kaçsaydım can havliyle belki bu yazıyı yazıyor olmayacaktım.

Geçmiş olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)