Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kanı Bozuklar !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    " AK "
    otoyolda kamera yok mu ? maxi qirişini we çıkışını qösteren ? EDS' nin o bölqeye qeldiğini pek sanmıyorum ama yollarda kamera bazen mevcut...Yol durumu fln için...bir de bu alternatifi araştır bakalım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Arkadaşım geçmiş olsun. İşin peşini bırakma şikayetini hemen yap bu arada oto parklarıda sık sık dolaş inşallah sonuç alırsın.Benim bir yakınımın başına gelmişti biraz şans birazda azim makinayı buldu bu işi yapan şerefsizler şirket 20 ye yakın motor çalmışlar senin olayda böyle bişey olabilir. ALLAH'sabır versin moralini bozma inşallah bulunur.

Motosikleti
    Yamaha Virago 250
    Alıntı ibrahim16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım geçmiş olsun. İşin peşini bırakma şikayetini hemen yap bu arada oto parklarıda sık sık dolaş inşallah sonuç alırsın.Benim bir yakınımın başına gelmişti biraz şans birazda azim makinayı buldu bu işi yapan şerefsizler şirket 20 ye yakın motor çalmışlar senin olayda böyle bişey olabilir. ALLAH'sabır versin moralini bozma inşallah bulunur.
    teşekkür ederim allah razı olsn bulnur inşallah.saolun eksik olmayın
    2 Tekerlekli Huzur..

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mr_muzip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya nabıcam hiç bilemiyorum.dava açsam elimde hiç bi kanıt yok.bugün yönetmle görüştüm tekrar hiç bi şekilde ne benm girişim nede motorun çıkışı gözükmüyo kameralarda.yani benm oraya motorla gittiğim bile şüpeli onlara göre.elim kolum bağlandı hiç bi kanıtım yok.adam ya yalan sylüyosan ya motorla gelmedysen dio ban ayaa :@
    Şimdi şöyle bir durum var motosiklet çalınırken kör noktadaymış. Ama otoparka motosikletinle giriş yaptığın zamandamı kamera çekmemiş O zman sor bakalım otoparka motosikletimle geldim kamera kayıtlarında vardır diyeceksin yok kardeşim derlerse ya kamera kayıtlarını sildiler ya kamera kayıtlarını makasladılar yada kamera kayıt dışıydı yani o gün çalışmıyordu.
    Bence sen otoparka hangi saatte geldiysen o saatin kayıtlarına baktır Tabii otoparka girerkende ölü noktadan girmediysen
    Ayrıca otoparkın kaç çıkışı var ve bu çıkışların hepsinde kamera varmı varsa zaten çekmiştir .
    Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama otoparka girdiğin saatte ki kayıtları makaslama (SİLME) yapmış oabilirler eğer sana kamera kayıtlarını gösterirlerse
    bu işlerden anlayan birisiyle izle derim inşaallah motosikletin bulunur.
    Başkasının malını çalanı aslında bir daha yapmaması için ellerini kıracaksın
    akıllansın neyse arkadaşım geçmiş olsun.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    ayyyy yazıık yaaa içim acıdı Allah tepelerinden baksın inş. Alçaklaarrrr Çok geçmiş olsun ama her işte de bir hayır vardır dur bakalım çok yıpratma kendini zaten Allah kat kat çıkartır o 1000 ytl. yi onlardan merak etme

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun kardeş umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun.
    Ayrıca bu motosiklet hırsızlığını çok merak ediyorum nasıl oluyrda bu kadar rahat yapıyorlar. Siteden başka bir arkadaşın daha motoru çalınmıştı, hemde çok belli olacak bilinen bir motor yuvacıkta da görmüştü o motoru. Güpe gündüz çalmışlar onuda. Ama asıl merakım şu bu motorları çalanlar da bizlerde motor kullanıyoruz. Motosiklete binen insanlar adrenalini, rüzgarı ve doğayı seven aynı zamanda yardımsever insanlar diye tabir ediyoru dimi.? E peki şimdi bu motor çalanları ne diye tabir edicez? Aslında bu sorunun cevabını biliyorum ama durup dururken sitede ağzımı bozmayayım sadece özetle (Bu kadın o kadar çok çocuk yapmışki ortalıkta onun çocukları kol geziyor, motorların üzerine süren arabaları kullananlar, servis, minibüs ve halk otobüsü şoförleri, motor hırsızları, aynı zamanda motoru hırsızlık için kullananlar, gereksiz yere trafikte kötü kullanıp insanların bize bakışını değiştiren motorcular, kasksızlar uğursuzlar, şşerr.............) töbe töbeeee neyse daha fazla devam edemicem.
    Kardeş tekrar geçmiş olsun.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

attraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs250
    cok gecmişolsun arkadaşım.bencede peşini bırakma bu konuda bilgili yani ne bilim bi avukata filan sor neler yapabilirsinonu iyice bi ögren. inşallah hiç ummadıgın bi anda cıkar karşına ve bulunur.gercekten nasıl yapıyorlar ya sen o kadar calış didin onlar gelsin senin emeginin üzerine konsunlar ama acısı fazlasıyla cıkar kimsenin ahı kimsede kalmaz.
    .....

avukat zatten söyler kazanma olasılığımız var yada yok dava açalım derse açarsınız kazanamayız derse zatten açmazsınız en iyisi avukatın araştırması.

Kardeşim çok geçmiş olsun.. Canının ne kadar sıkıldığını tahmin etmek çokda zor değil.. Hemen hemen hergün aynı kaygılarla bi yerlere park ediyoruz..
    Ama olmuş artık..
    İnşallah kısa zamanda biyerlerden çıkar motorun..
    Genelde insanların çok hoşuna gitmez ama ben hep mutlu olurum polis çevirmelerine.. Bakarsın bi yerde trafik denetime takılır , gittiği gibi geri gelir senin motor..
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

Motosikleti
    YZF-R1!!!
    arkadasım benım kapımın onunden goturduler ama 4 yıl sonra bı ılcede buldum BALIKESİR havran da buldum hasattı ve 100 km yı o motor ıle geldım tık demedı ama dısı bıtmıstı

ınsallah bulursun kardesım

Motosikleti
    parasızlık + kararsızlık...
    Çok geçmiş olsun,bir avukatla görüşmen tahminimce en iyisi çünkü işleri gereği yasalar hakkında bilgileri bizlere göre çok yüksek düzeyde.
    Gelişmeleri takip edeceğim umarım iyi haberler verirsin burdan...
    Tekrar geçmiş olsun

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Çok geçmiş olsun...
    ALLAH kimsenin basına vermesin tamırde kaldıgı zaman bıle ınsan kafayı yiyor senın durumunu dusunmek bıle ıstemıyorum.
    Bu arada eger son resımlerı varsa yada ozellıklerı yazmanda fayda var bakarsın bırının gozune carpar!
    Ama ayrı bır forum ac bence son resımlerı ve yardım amaclı
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Geçmiş olsun. Bence Bi avukat ile eksilerini artılarını görüş bilgi al ondan sonra dava aç. Tabi davayı magaza guvenligi firmasının anlaşmasına bakarak aç... İnşallah bulursun.. Yada tatmin edici bir sonuc alırsın..
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Motosikleti
    Yamaha Virago 250
    Arkadaşlar motorum buydu.
    -en son halinde stickerler tamamen sökülmüştür.
    -orjinal hiç bir stticker yoktu.
    -kendi yapıştrdığım alev stickerleri ve stopların yanında kartal ve kaplan stickeri vardı.
    -motor boyanmıştr metalik siyaha.
    -egzoz abarttır.
    -jantlar çift renk şeritlidir( ön turuncu arka mavi)
    -basit bi ayrıntı ama arka jantta bi çukurda oluşan biraz yamukluk vardı

2 Tekerlekli Huzur..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)