şu an anladım ki bana usta olmayı öğrettizincir gevşemiş ayarını yaptımhala inanmıyorum kendime
şu an anladım ki bana usta olmayı öğrettizincir gevşemiş ayarını yaptımhala inanmıyorum kendime
Orgazma Dudak Büktürür
para biriktirmenin ne kadar zor olduğunu
ayrıca ailene karşı gelebilmeyi
bir de kendini ifade etmeyi
bunlar daha almadan öğrettiği şeyler
gerçekten insanları motosikletin tehlikeli bişey olmadığını ispatlayabilmek için kendini çok iyi ifade etmen gerekiyor ve yaptım da
facebook.com/kaskafa
Motosikletten, motosiklet kültüründen anlamayan insanlara karşı söyleyecek şeyler öğretti.Ve uğrunda para biriktirilecek en önemli şeylerden birininin motosiklet olduğunu öğretti.Ve diğer üye arkadaşlarımın yazdıkları güzel şeyleri öğretti.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Hayata karşı daha küstah da olabileceğimi öğretti
baha
Vasco, sen motoru sattın, kilo verirsin artık...
Ben motor üüzerinde kilo verenlerdenim...
Motosiklet ve Motosiklet.net sayesinde çok iyi arkadaşlar, dostlar edindim...
Öğrendiklerim hep hayata dair şeylerdi... Arkadaşımı kaybettiğimde bile ölümün hayata dönük yüzünü öğrendim...
Seni Özledik KambErhan, bugün doğum günün...
...Sergerdan...
fazla red line a girersen krank kırcağını
direksiyon amortisörü olmadan tekere kalkılmıcağını
trafikteki herkesin insan olmadığını
karşındakini herzaman acemi olarak görürsen hayatta kalabilceğini...
2 T-K-R SAYGI
facebook.com/kaskafa
Çok güzel bir konu açılmış benzin istasyonlarından nefret etmeyi öğrendim :D 50 TL bedava yakıt haberlerine balıklama dalmayı öğrendim :D
motosiklet.neti öğretti
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Motorsuzda yaşamdan zevk alırdım ama motor bana yaşamdan daha fazla zevk alınabileceğini öğretti.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
bana da küfür etmeyi öğretti, kafam kaskın içindeyken saydırıyorum etraftaki 4 tekerlilere!
Fight till the end!!!
Valla diğerlerini bilmem ama GS plakalı bir fenerli arkadaşımla asla dalga geçmem makara yapmam, ancak üzüntüsüne ortak olurum )
- Motor kullanmanın bana öğrettiği en ilginç şeylerden biri de, motosiklet olmadan da sadece bir motorcu ceketiyle kızların ilgisinin çekilebildiği oldu.
yahu bunu bilseydim 5000 euro masraf yapıp ninja mı almazdım )))
(kesinlikle şaka, motorumu hiçbir demeyelim ama biri hariç hiç bir kıza değişmem ;)
Her insanın bir arka bahçesi vardır ve bu bahçenin elbet sınırları.Onca huzur ve özgürlük arayışında motosikletin bizim için sınırsız bir arka bahçe olduğunu öğretti.
En iyi psikoloğun marş sesi,
En iyi psikiyatırın slalom olduğunu öğretti.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
gönül işi olduğunu, gerçekten zorlamayla olmayacağını.
sıradanlığı sevmediğimi öğretti bana da.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)