Arkadaşlar,
Son yapılan motosiklet fuarından aldığım ve kedileri uzak tutma konusunda çok memnun kaldığım Kedisavar adlı ürünü tekrar almak istiyorum.Ancak, üretici - satıcı bilgisine ulaşamıyorum.
Konu ile ilgili yardım rica ediyorum
Arkadaşlar,
Son yapılan motosiklet fuarından aldığım ve kedileri uzak tutma konusunda çok memnun kaldığım Kedisavar adlı ürünü tekrar almak istiyorum.Ancak, üretici - satıcı bilgisine ulaşamıyorum.
Konu ile ilgili yardım rica ediyorum
nedir bu kedisavar? yani isimden bişeyler anlıyorum gibi de hani biraz açarsanız sevinirim
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
nasıl bırsey kı bu Tam olarak nasıl bırsey ve ne ıse yarıyor motor park halındeyken ustune cıkmasınımı engellıyor yoksa yolda gıderken onune cıkan kedılerımı kacırıyor
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
37.50 ytl mi?!?
Daha once forumda cesitli basliklar altinda tartisilmisti, sahsen ben cok daha ekonomik cozumler olan naftalin/ernet veya bildigin bocek ilaci (shelltox vs.) kullanmani tavsiye ederim. Ayni isi goruyor.
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
böcek ilacı, naftalin, karabiberi denedim. sonuç alamadım. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu spreyi bir kere sıktım bir hafta kedi yaklaşmadı. sonuçtan memnun kaldığım için, (normalde denemeden bu parayı vermem)paraya kıyıp, bir adet aldım. fakat korlasta satılan minik spreylerden değil. büyük boy bir sprey. şu anda yanımda olmadığı için markasını yazamıyorum. bunu evinde kedi köpek besleyenler, hayvanların üzerine çıkmasını istemediği şeyler için üretmişler sanırım. out door kullanımı olduğu içinde kokusu günlerce sürüyor. ha bu arada kokusuda gayet güzel.
sabah motorun brandasını kaldırıyorsun ve şanslıysa sadece kıl ve afedersiniz kedi çişiyle karşılaşıyorsunuz. şanssızsanız, tırnakları seleye geçirmiş olarakta bulabilirsiniz. bu spreyin yararı, kedinin rahatsız olduğu bir koku içeriyor. kedi motorunuza ilişmiyor.
sizin kedi azimli cikmis o zaman deger
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
Güzel bi aletmıs o zaman fıyatıda uygun İstanbul'a gelıcem nasılsa Temmuz'da alırım o zaman bundan bir tane
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Yardımlarınız için teşekkürler
Ben kokusuz Raid spreyden aldım, 4,75 ytl. sanırım. Otoparkta sürekli üstüne çıkıyolardı. Şimdi onu bi sıkıyorum, 2-3 gün kedi yanaşamıyor bile.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
ne istiyosunuz kedilerden yaa bırakın yatsın hayvancıklar pist dersiniz gider veya branda çekersiniz motora
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
O senin bahsettiğin hayvancık denen mendaburlar senin seleye de pislesinler, yırtsınlar, dilediğince üzerini mekan edinip çiftleşsinler,kokudan motora bineme seni de görürüz Celiciğim
Önce motora ilişen kediler tespit edilip bellenir. Bu kedilerle mahallede karşılaşıldığında pis pis nefretle bakılır. "Pissst" şeklindeki kovalama usulleri sadece çocuklar içindir, zaten motorcuya da yakışmaz. Daha sonra bir sabah motosikleti bıraqktığınız yere kedilerin görüş alanına girmeden sessizce yaklaşılır. Kedi ile gözgöze geldiğinizde tecrübeyle sabittir ki selenin üstünde oturmaya inatla devam edecektir. Pis pis bakmaya devam etmeyi ihmal etmeden montun cebinden bibergazı spreyi çıkarılır. Ani bir hareketle kediye püskürtülür. Hapşıra hapşıra pıyan O kedi bir daha asla o motorun 5 metre yakınına gelmez. Diğer kediler için de aynı metod haftanın diğer günlerinde gerçekleştirilir.
Kedileri besleyen teyze bulunup, artık duruma göre kibarca uyarılır veya psikopat motorcu bakışıyla kedileri onun besleyip beslemediği sorulur. Teyze bir daha kedi olayına sıcak bakmayacaktır.
Üç boyoz bir kola
Üstlerine banci lastiği, hatt ahtapot attım, sadece arsız arsız bakıyorlar. Kaşarlanmış bunlar yaw...
Onlarla anladıkları dilden konuşmak lazım...
Üç boyoz bir kola
bilen bilir bizim Kadıköy2ün Pisilerini
Ben motorun yanına gidiyorum, seleden bana uyuşuk uyuşuk bakıyor, şöyle göz ucuyla ''He abi sen mi geldin..'' gibi. Hamile oluyorlar bu zamanlarda ve Sakin sakin konuşuyorum onularla, kızım git bak motor bana lazım falan gibi. İlk başlarda koltuk altı bagajının kilitini Çıt diye açınca kaçarlardı, şimdi koltuğu tamamen kaldırınca yere düşene kadar gitmiyorlar İşin ilginci yere düştüklerinde de ne zaman gideceksin abiyy der gibi bakıyorlar
Benim Kedilerle ilgili bir sorunum yok gerçekten, heleki onlara zehir sıkacak, tekmeleyecek, canlarına ot tıkayacak bir Haleti Ruhuyede değilim hiç, iyiki de olmadım
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)