Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

King'e Xenon,Angel ve Angel halka Far olur mu?(fotolu)

Motovento
    REKLAM ALANI
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    12 volt onlar
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha RX135
    ee Abi benim aküde 12W luk
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

6 volt rx tesisatları 12 değil
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Abi 12 W aku alsak o zaman onlar kucuk olur sonrada cakarların gırısını akuden versek olmaz mı?
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    not:xenon farda kararma gibi bi sans yoktur eger voltaj duserse omurunden yer bilginize ...ayni floresan lamba gibi dusunun bunu.

Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi 12 W aku alsak o zaman onlar kucuk olur sonrada cakarların gırısını akuden versek olmaz mı?
    Senin motorunda konjektör yok taş dirençle şarj ediyo kendini akü vede 6 voltluk tesisat var üzerinde
    12 volt akü koyarsan şarj olmaz hemde tesisatı yakarsın
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Yamaha RX135
    İi Abi o zaman dedıgın gıbı yapcaz ampulu boyarız

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    bır ampüle harcadınız makınayıbukadar takma bence ampul olayına 135bendede war kalıtelı bı ampül takıyorum önumu cam gıbı gösterıyor yok tesısatdı yok bılmem neydı boş yanı sadece dışardan görüntu ıstıyosan arkadaşın dediği gıbir ampülü boya senayrıca o makınayı senmı modladın dışını hiç yakışdıramadım orjınal hali gerçekden dahada süper onun yanında alınmazsın umarım sadece kendı görünüşüm
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    canım kardeşim okuyordum yazmadan geçemedim rx135 ler yanlış hatırlamıyorsam eski tip(yanlış hatırlamıyorsam) 6v 25w-25w yada 35w-35w kısa-uzun ampul kullanır yani halogen tip ampul duyu mevcut değil ve arkadaşların dediği gibi rx135 ön far drek platinden gücünü alır onun için aküden drek bi hat çekmen gerekir ve 6 v olduğu için xenon modifiyesi uğraş ister + olarak sana 8000k önermiyorum çünkü çok mavi 6000k kullandım çok ideal (frelosan beyazı) ayrıca far içi duy olayını h4 uyumlu bi duyla modifiye etmen gerekir tek far sistemi olduğu için uzun kısa problemin olcaktır ama bu uzun hikaye xenon tak kısalarla keyfine bak

sakıın ampulu boyama!! çok az bi beyazlaşma olur fakat aydınlatma azalır xenon yerini hiç birşey tutmaz
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    bu saatte ben ne arıyorum sitede ?
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    evde nescafe kalmamış ..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzelim king i bi xenon yüzünden moka batırmışsın yazık günah o motoru haketmiyosub bence sana bi çin motoru yeter istediğin gibi oyunlarını oyna....

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    rx in stikırları hiç olmamış dostum. xeseonoı olayı da 2 zamanlıda olmaz o senin yapmak istediklerin için 4 zamanlı bir motora ihtiyacın var. hiç uğraşma rx king seri 2 zamanlı güzel bir alet.orjinalinin benim gözümde değeri var
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250 SL
    Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok Abi benim motorda Akü var
    Kendim taktırmıstım
    Bu da benım motorda olan akunun benzerı guclerı aynı ama benım kının markası farklı
    arkadaşım bildiğim kadarıyla senin rx135 6v önce onu kontrolet sonrasında ilavelerine bak
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)