Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Max. 12.000 Ytl ye naked ne olabilir ???

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Kesinlikle yamaha mt-03'e atlamadan bakın derim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Fazer tek gecerim diicektim ancak bunları yazdınız o zaman bence er6n daha mantıklı duruyor hem 2 silndirli daha az yakıt sarfiyatı ancak mt03üde unutmayın enduro ve naked karışımı bişi
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Mt 03 e gidip bakacak arkadaş bugün... hiç görmemiş şekline felan bi baksın belki test motoru felan varsa dener...

Bi de dün sahibinden.com a bakarken Suzuki SV650 bulmuş. 11.000 ytl ye veriyorlar..

Ancak motor hakkında hiçbir fikri yok , açıçası benimde yok...

İki silindirli olduğunu biliyorum sadece , bu motor hakkında fikri veya bilgisi olan var mı ?
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    Alıntı HAYALBUYSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt 03 e gidip bakacak arkadaş bugün... hiç görmemiş şekline felan bi baksın belki test motoru felan varsa dener...

Bi de dün sahibinden.com a bakarken Suzuki SV650 bulmuş. 11.000 ytl ye veriyorlar..

Ancak motor hakkında hiçbir fikri yok , açıçası benimde yok...

İki silindirli olduğunu biliyorum sadece , bu motor hakkında fikri veya bilgisi olan var mı ?
    SV650 bulduysa onu da tavsiye ederim. Hyosung GT650'ye esin kaynagi olan motordur. DL650'deki motorun aynisina sahip, yalniz tuning'leri biraz farkli. DL'deki enduro icin tune edilmis, top hizi biraz daha dusuk, dusuk devirde tork'u biraz daha yuksek. Amerika'da ve Avrupa'da yillardir kullanilan kendini ispatlamis bir motordur. Aluminyum sasesi Hyosung'a gore biraz daha hafiftir. Ilk nesil modelleri karburatorluydu ama ikinci nesil uzun suredir enjektorlu. Yanliz oyle cok acemi motoru da degildir yaani.

Modeli, km.si kac?
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Hyosung GT 650 Comet (Yer Uçağı) 12,500 YTL 80 Hp

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Şahsi fikrim bir kullanıcı olarak GSR 600 olurdu. Ama gücünün fazla olduğunu söylemişsiniz. (Kawa'da 70 küsür beygir onunda az olduğu söylenemez). Ben mt-03 ü çok beğeniyorum. Tek dezavantajı tek silindirli olması ama o da yakıtı olumlu etkiler heralde
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Er6 için 5 lt felan diyolar
    Bence yanlış diyorlar. Er6n çok ekonomik bir motosiklet, bende düşünmüyor değilim. MT 03 te güzel ama titreşimli ve 660cc...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ben bir kac oneride buluniyim o zaman bir naked sever olarak senelerdir

Kawasaki Z750 .Er6 daha iyi bir makina ve uzun sure insani doldurur.

Honda Hornet 900 . Surus konforu olan gercek bir yol makinasi

En son onerim ama sadece arkadasin boyle bir motora hazir ise derim

Suzuki GSX 1400 Japon Naked motorlarin Imparatoru. Bu fiyatlara bulmak mumkun.

Benim motoru onermiyorum cunku cidden tehlikeli bir makina
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir?..

Benden uzak dursun! Yakıtından tut, bakımına kadar para para para!!

---

Yerinde olsa 2 silindirli bir naked düşünürdüm! Ve benim favorim FZ6-N!!
    FZ6-N iki silindir miydi,ben yıllardır 4 silindir bilirdim kendilerini ama...bu modeller böyle heralde hiç durmayın GSR 600 ya da FZ6/ FZ6 FAZER alın derim.CBF 250 den sonra olmuş veya olmamış hiç farketmez.Arkadaş kendine güveniyorsa sorun yok.diğerlerine bakarsanız ileride canı bunları çektiğinde sana bulur kabahati ben söyleyeyim de
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    600 cc 2 silindir en mantıklı makine er6n veya er6f dir arkadaşlar , bir çok testde bu sonuç çıkmıştır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Kawa ER 6 N almanı tavsiye ederim kullandım çılgın makine çokta az yakıyor.2 silindir 72 hp son derece yeterli gücü var benzin fiyatları zaten malum 4 lira olacak en mantıklısı kawa.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Beyler 4 silindirli makina ile 2 silindir arasindaki yakit sarfiyati silindir adedine gore degil cc gucune gore degisir.yanlis ekonomi hesaplari yapmayin. Sonuc olarak eger motor 0.600 lt hacime sahipse tek yada cift arasindaki sarfiyat farki azdir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    bende er6n var 100 km de 4,5 lt üstüne hiç çıkmadım,karma kullanımda, depo 15 lt, genelde 300 km üstünde bir yol yapıyorum...
    bana göre arkadaş da yeni geçicek ise er6n derim sürüşü rahat yol tutuşu gerçekten çok iyi, hız derseniz istediğiniz anda elinizin altında güzel bir güç var,
    çok rahat bir motor sürücü için yolcu için diyemiyeceğim ama...
    ben olsam er6n alırdım o fiyata abs lide bulabilirsin gibime geliyo kolay gelsin...

Motosikleti
    Hyo' GT650S
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler 4 silindirli makina ile 2 silindir arasindaki yakit sarfiyati silindir adedine gore degil cc gucune gore degisir.yanlis ekonomi hesaplari yapmayin. Sonuc olarak eger motor 0.600 lt hacime sahipse tek yada cift arasindaki sarfiyat farki azdir.
    Maalesef tam oyle degil. Ayni hacimde 2 silindir ile 4 silindir motor arasinda tuketim direk iki kat olmasa da farkediyor. 4 silindirliler belli bir devirden sonra likir likir iciyorlar, haliyle beygir gucleri de daha yuksek oluyor.
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mt 3 cebim de değil 12000 10000 ytl olsa dahi hemen gider gözüm kapalı bu motoru alırım .tek silindir (benzinden tasarruf ama hafif titreşim) enjeksiyon. yamaha oluşu ekstra bir avantaj . hondaya göre daha ucuz yedek parça .. daha çok servis. sıfırı 13000 ytl bence 12000 e 5000 km altı hatta aksesuarlı çok temiz bişiler bulunur.

şahsen ben transalpmi f650 gs mi derkn bu motora takıldım kaldım fiyatı mükemmel . muadillerinden % 30-40 daha ucuz ..

yamaha markalı ne kullandıysam yolda bırakmadı bws sinden tutunda v-road una kadar sağlamlığını ispat etmiş bir marka benim ilk tercihim bu motor . sebeplerinide yazdım .. cbf hem pahalı hem çok yakıyor (karburatörlü) ..kawasakininde çok güzel ve sağlam moorları olsada türkiye ayağı iyi değil . yedek parçada hep bekleme oluyor.

para senin zevk senin ben tercihimi nedenlerini açıklayarak anlattım kararda senin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    er6n alırdım... enjeksiyon 2 sılındır kaslı bır makına ve NAKED
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı scorpi0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SV650 bulduysa onu da tavsiye ederim. Hyosung GT650'ye esin kaynagi olan motordur. DL650'deki motorun aynisina sahip, yalniz tuning'leri biraz farkli. DL'deki enduro icin tune edilmis, top hizi biraz daha dusuk, dusuk devirde tork'u biraz daha yuksek. Amerika'da ve Avrupa'da yillardir kullanilan kendini ispatlamis bir motordur. Aluminyum sasesi Hyosung'a gore biraz daha hafiftir. Ilk nesil modelleri karburatorluydu ama ikinci nesil uzun suredir enjektorlu. Yanliz oyle cok acemi motoru da degildir yaani.

Modeli, km.si kac?
    2007 MODEL bulmuş bi tane... daha 200 km de felan mış neredeyse hiç kullanılmamış. sahibi 12.000 demiş te ciddiysen pazarlık ta yaparız bi şeyler demiş. Harris elcik leo vince egzost felan varmış makinada....

Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung GT 650 Comet (Yer Uçağı) 12,500 YTL 80 Hp
    Hok hocam , kanuni ye geçti ya hyo.... ağzınla kuş tutsa beni inandıramazlar daha...

Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şahsi fikrim bir kullanıcı olarak GSR 600 olurdu. Ama gücünün fazla olduğunu söylemişsiniz. (Kawa'da 70 küsür beygir onunda az olduğu söylenemez). Ben mt-03 ü çok beğeniyorum. Tek dezavantajı tek silindirli olması ama o da yakıtı olumlu etkiler heralde
    İşte benim tek korkum arkadaşın sadece 250 cc tecrübesi olması. Arada bi benim makinayı kullanıyo ufak tefek ancak kendiside diyor hakim olamıyorum çok güçlü alet diye... GSR da atak bi motor , tıpkı fazer gibi bu yüzden onları eledik bi kalemde....
    Mt 3 hiç aklımıza gelmemişti açıkçası iyi bi fikir oldu bu .....

Alıntı Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence yanlış diyorlar. Er6n çok ekonomik bir motosiklet, bende düşünmüyor değilim. MT 03 te güzel ama titreşimli ve 660cc...
    Vergi olayında ER 6 avantajlı sanırım...

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir kac oneride buluniyim o zaman bir naked sever olarak senelerdir

Kawasaki Z750 .Er6 daha iyi bir makina ve uzun sure insani doldurur.

Honda Hornet 900 . Surus konforu olan gercek bir yol makinasi

En son onerim ama sadece arkadasin boyle bir motora hazir ise derim

Suzuki GSX 1400 Japon Naked motorlarin Imparatoru. Bu fiyatlara bulmak mumkun.

Benim motoru onermiyorum cunku cidden tehlikeli bir makina
    Hocam dediğin motorlar güzel de pek ara geçiş motoru olarak uygun değil sanki... yine de sağol tavsiyelerin için...
    Senin motorun zaten bi naked efsanesidir benim için... ikinci motor imkanım olursa termignonni ili bi monster hayalim ( hele bi de gırmızı olursa tadundan yinmez valla... )

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt 3 cebim de değil 12000 10000 ytl olsa dahi hemen gider gözüm kapalı bu motoru alırım .tek silindir (benzinden tasarruf ama hafif titreşim) enjeksiyon. yamaha oluşu ekstra bir avantaj . hondaya göre daha ucuz yedek parça .. daha çok servis. sıfırı 13000 ytl bence 12000 e 5000 km altı hatta aksesuarlı çok temiz bişiler bulunur.

şahsen ben transalpmi f650 gs mi derkn bu motora takıldım kaldım fiyatı mükemmel . muadillerinden % 30-40 daha ucuz ..

yamaha markalı ne kullandıysam yolda bırakmadı bws sinden tutunda v-road una kadar sağlamlığını ispat etmiş bir marka benim ilk tercihim bu motor . sebeplerinide yazdım .. cbf hem pahalı hem çok yakıyor (karburatörlü) ..kawasakininde çok güzel ve sağlam moorları olsada türkiye ayağı iyi değil . yedek parçada hep bekleme oluyor.

para senin zevk senin ben tercihimi nedenlerini açıklayarak anlattım kararda senin
    Sağol abi.... MT-03 anlatılan ve yazılanlara göre iyi motor olarak gözüküyor. Tek dezavantajı anladığım kadarı ile ER 6 dan daha titreşimli olması ve vergi dezavantajı olarak gözüküyor.

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    er6n alırdım... enjeksiyon 2 sılındır kaslı bır makına ve NAKED
    Bir de bi şey soracam... Bu iki silindirlilerde motor sesi anlatılanlar kada kötümüdür. Valla benim makina gümbür gümbür ses veriyor , aynı şekilde de lıkır lıkır içiyor benzini..

Şimdi benim kanka nın hayalinde hep böyle sesli egzostlu bi makina var. çocuk bıktı twıster ın vızz vızzz motor sesinden...

Şimdi gider alır bi ER6 veya MT03 sonra vızz vızz gelmesin ona sesleri...

Bir de ER6 sına performans egzost taktıran var mı. ses ve performans olarak değişiklik oldu mu...

Ayrıca Z-moto da parça ve servis sorunu denildiği kadar fazla mı ?? Allah için bizim yamahaların servisleri maşallah saat gibi çalışyorlar....
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    benim motoru satayım sana (((: üstüne naked çıkmadı daha (((((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Kawasaki

Motosikleti
    Hyo' GT650S
    2007 MODEL bulmuş bi tane... daha 200 km de felan mış neredeyse hiç kullanılmamış. sahibi 12.000 demiş te ciddiysen pazarlık ta yaparız bi şeyler demiş. Harris elcik leo vince egzost felan varmış makinada....
    Hadi yaa?!? Nerdeymis bu? Olmazsa gidem ben alem ;)

Hocam daha once de yazdigim gibi SV650 gayet basarili bir motordur. Senin arkadasin icin dusundugunden biraz daha kuvvetlice gelebilir, ama alismasi cok zaman almaz. O fiyata oyle bir alet de cok iyi bence, kacirmasin derim...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)