ben sesli motor isterim we atak bişe olacak mahallede kızlara hava fln atmak için :D
ben sesli motor isterim we atak bişe olacak mahallede kızlara hava fln atmak için :D
neden öle dedinki kaskım fln var benim hava atmakda en doğal hakkım
İkisinide kullanmak çok lezzetli..Herbirinin yeri ayrı...Hava atmak ta hoştur arkadaşlar..Bırakın gençler biraz hava atsın..
hukmetmek istiorsan,senın ıstedıklerını yapsın dıorsan emırlerı ben vereyım dıorsan tabikide VİTeSLi...
ben bole dusunuorum ve scooterın bısıkletten pek bı farkı yok bana gore...
benimde kanıma girdiler:)
NİNJA tu fifti aR:queen:
bana göre viteslinin verdiği zevki hiçbir scooterda alamazsınız onun yeri baska hele bide 1000lik bi motorun varsa anlatılmaz
Valla 2 yıllık skuter kullanıcısıyım kesınlıkle vitesli diyorum baska bısı demıyorum bazen denk gelıyo vıteslı bınıyorum agzım kulaklarıma varıyo
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Benim ilk Motorum Mondial Zat 150 idi Şimdiki ise racer200 Ben Kesinlikle Vitessiz motor kullana bilecegimi zannetmiyorum Vitesli Demek Gercek Demek Bence;)
Birçok sürücüye göre bacaklarının arasında motor olmaması yani boşluk olması
nedeniyle'' scooterlar da motor mu ki ''gibi tabirler sıkça kulanılmaktadır.
Kendi başına ayakta duramayan yani bizlerin kabiliyetiyle seyahate imkan veren bu makinaların otomatiği de düz viteslisi de hep jiroskopik etkiyle kullanılabilmektedir.
Günümüzün en sevilen araçları olan SUV,CROSSOVER ve 4 çekerlerin yüzde 80
gibi büyük bölümü ve işmakinalarının neredeyse tamamı hep otomatik viteslidir.BU yaklaşımla bunları seçenlerin hepsi vites özürlü mü demeli yoksa bunun bir kolaylık mı olduğunu tartışmamaız gerekmez mi...Hepimizin önünde
ekran ve net var işte size misal buyrun Aprillia MANA 850 makinayı inceleyin ve bir kez daha düşünün.........
Kahve ağzı ve tarzı söylemleri bırakıp, emniyetli ve korumalı giysilerimizle şakası olmayan ve 50 cc side 1150 cc side aynı riski taşıyan ve bizlere özgürlük,keyif ve heyecanı tattıran bu sporu layıkıyla yapmaya devam etmeliyiz...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
17 mdeyim işte ehliyet alıyom da motor alacam işte kararsızım kaskı war abimin onu kullanıcam
sende sağol koçum :D yaşasın motorcular
arkadasların dedikleri gibi ikisininde yeri ayrıdır..
ben scooter tutkunuyum 2 zamanlı motorum var beni şimdilik tatmin ediyor şehir içi çok pratik oluyor..
ama vitesli bambaşkaa her tarzdan her türden motosiklet kullandım vites değiştirmenin verdiği zevk çok güzel vites aralarında gazı uzatmak daha bi zevkli heleki bi yere yetişmek zorundasın kendini yarışıyomuş gibi gaza
getiriyorsan o zaman vitesli motorun zevki kat va kat artıyor..
şahsi görüşlerim bu kadar ben scootere biniyorum çünkü çok tembelim çok pratik 2 zamanlı motorum var oda beni tatmin ediyor..
motosiklet tutkunları kardeşlerime kazasız belasız bol km ler dilerim..
verdıhı haz ve zevk bakınımdan ben vıtesli motor taraftarıyım . belkı kullanımı bıraz daha zor ama ben vıteslı makına dıyorum . :cat:
valla altımda 250'lik bi scooter olsaydı fena olmazdı sıkar giderdim ama bi cbf150'de de 2'den 3'e atmanın zevki de yaşanmalıdır (şuana kadar bindiklerimden örnek verdim )
hiç bir şey vitesli motorun yerini tutmaz ne kuvveti nede yerle teması
vitesli motorla bir virajda ön tekerleğiniz kayarsa ayağınızla motora hitap edebilirsiniz fakat scoter tipi bir motora asla vitesli motorda freniniz tutmasada kopresörle durma yavaşlama şansınız çok vitesli motorda akü bitmiş sorunmu vurdura bilirsiniz ama scoterde asla scoter motorda hem kayış kaydırır hemde balata ama viteslide çok zorlanırsa sadece balata kaydırır bu yüzden vitesli motor her zaman kullanışlıdır ve motor dediğiniz zamanda bu işin bir numaralı ismi germany iki numaralı ismi british üç numaralı ismide japan dört italyan beş rus altı çek bu hep böyledir
arkadaşlar vitesli zevkli oromatik rahattır bu kadar basit
Now the world is gone. Im just one.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)