Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

trafik sigortası

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    merhaba arkdaslar
    1haziran tarihinde bir kaza gecirdim ve yeni uygulamaya gore aramızda tutanak tuttuk herkez gorusunu yazdı.ve 2 hazirnda honda servisine giderek expertiz raporu aldım.experde hemen geldi ve 4500 ytl lik bi hasar cıkarmıs exper yanlız bunun tahmini bi rakam olduunu ve tramer sonucu geldiind tekrardan kontrol ediceni soyledi.
    tramer sonucu geldi ve %100 karsı taraf kusurlu bulundu.experi durumu bildirdiiğimde genel merkezi aradıını ve durumun net olmadıını soyledi.sigortanın genel merkezini aradım ve adamlar tramer sonucunu kabul etmediklerini tramerin sadece bir yazılım olduğu soylediler bana.tekrardan komissyon kurulup değerlendirilicekmiş.
    boyle bişi nasıl olabilir???tramer sonuclarında her iki sigortanında tutanağı kabul ettikleri yazıyor nasıl olurda buna itiraz edebilirler.ve genel müdürlükle gorusmemde adamlar bana sen %100 haksızsın diyorlar.elimde karar var diyorum o bizi bağlamaz diye bir yanıt geliyor karsıma.
    alehimde cıkıcak yeni bi karara bende itiraz edicem ozman.bunu nasıl yapabilirim ve nereye muracat edebilirim.mahkemeyemi cıkmam gerekiiyor.bunların yaptıkları etikmi sizce yada bu işler boylemi yürüyor.??

konuyla iligili arkdasların yorumları benim için cok değerli olucaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Zorunlu sigorta var.Bunun geçerliliği işlemden sonraki yılın işlem tarihine kadardır.

Bu gün başıma gelen bu yüzden di 7 haziranda geçen zorunlu sigortayı yatırmadığımız dan motoru bağlıyorlardı.Hızlıca gün içinde yatırdım ve bağlamadan aldım.
    Sakata gelmeyin.

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    benim konuyla ilgisini anlayamadım

Spwnem konu ile ilgili bilgim yok açıkcası. Yalnız hangi firma bu, özel firmamı? Söylersen en azından biz onlardan uzak durmuş oluruz.
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

böle bi olay bizimde başımıza gelmişti ve en sonunda kabul etmediler ve bizde şirketteki 10 arabayı o sigorta şirketinden çıkartıp başka bir sigorta ya kaydettik. ama o kaza sonucu bize 1,500 ytl ye patladı. parayı alamadık. sana allah kolaylık versin işin zor ama peşini bırakma biz bıraktık, iş güç zman kalmıyodu ve sinir kırizleri geçirmeye başlamıştım artık.
    motor aşkı bana büyükdedemden kalma...
    1949 650cc 6T Triumph Thunderbird

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş,

Öncelikle geçmiş olsun. Sigorta şirketlerinin sözleşmelerinde muhakkak dayandıkları bir şey vardır ona güvenerek bu açıklamayı yapmışlardır. Benim tavsiyem iyi bir avukat arkadaşınla görüş ve derhal firmayı arasın işin aslını öğrensin. TRAMER neye karar verirse versin senin ya da karşı tarafın sigortasından biri bu kaza bedelini ödeyecektir. Anlamaya çalışıyorum ki: 2 sigorta şirketi aralarında bir anlaşmaya mı gidiyorlar ne ?? Bir başka yol olarak; Kendi acenteni de ara, karşı tarafın böyle bir işlem yapmakta olduğunu anlat en iyi cevabı onlar verebilirler sanırım.

Ben de merak ettim şimdi, umarım pozitif sonuç alır bizi de bilgilendirirsin
    Poturdak

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş,

Öncelikle geçmiş olsun. Sigorta şirketlerinin sözleşmelerinde muhakkak dayandıkları bir şey vardır ona güvenerek bu açıklamayı yapmışlardır. Benim tavsiyem iyi bir avukat arkadaşınla görüş ve derhal firmayı arasın işin aslını öğrensin. TRAMER neye karar verirse versin senin ya da karşı tarafın sigortasından biri bu kaza bedelini ödeyecektir. Anlamaya çalışıyorum ki: 2 sigorta şirketi aralarında bir anlaşmaya mı gidiyorlar ne ?? Bir başka yol olarak; Kendi acenteni de ara, karşı tarafın böyle bir işlem yapmakta olduğunu anlat en iyi cevabı onlar verebilirler sanırım.

Ben de merak ettim şimdi, umarım pozitif sonuç alır bizi de bilgilendirirsin
    konuyu buraya tasımamdaki amcta birazda burada avukat sigortacı veya buna benzer bi olay basına gelmiş arkdaslardan akıl almaktı.cunku avukat bi arkasım yok.Tabiki sigorta illaki bi tarafa odeme yapıcak ama bunu en ucuz yolla yapmayı denicekler.cunku bende 2000ytl karsı tarafta hiç bir hasar yok anca tamponum cizildi diyebilir.
    evet muzaffer abi iki sigorta bi komisyon olusturuyorlar ve kendi aralarında bi karar veriyorlar.ilk alınan kararda benim haklı olduum gozukuyor 2.alınan karar nekadar doğru olur yasalmı onu anlayamıyorum.sigorta acentemde benim gibi 2.kararı bekliyor.bakalım işallah benim için hayırlısı olur.

Alıntı tipitipim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Spwnem konu ile ilgili bilgim yok açıkcası. Yalnız hangi firma bu, özel firmamı? Söylersen en azından biz onlardan uzak durmuş oluruz.
    sigorta şirketini soylemek istemiyorum şimdi admin abiler kızabilirler.cok buyuk dunya markası bir sigorta şirketi olduğunu soyleyebilirim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)