merhaba arkdaslar
1haziran tarihinde bir kaza gecirdim ve yeni uygulamaya gore aramızda tutanak tuttuk herkez gorusunu yazdı.ve 2 hazirnda honda servisine giderek expertiz raporu aldım.experde hemen geldi ve 4500 ytl lik bi hasar cıkarmıs exper yanlız bunun tahmini bi rakam olduunu ve tramer sonucu geldiind tekrardan kontrol ediceni soyledi.
tramer sonucu geldi ve %100 karsı taraf kusurlu bulundu.experi durumu bildirdiiğimde genel merkezi aradıını ve durumun net olmadıını soyledi.sigortanın genel merkezini aradım ve adamlar tramer sonucunu kabul etmediklerini tramerin sadece bir yazılım olduğu soylediler bana.tekrardan komissyon kurulup değerlendirilicekmiş.
boyle bişi nasıl olabilir???tramer sonuclarında her iki sigortanında tutanağı kabul ettikleri yazıyor nasıl olurda buna itiraz edebilirler.ve genel müdürlükle gorusmemde adamlar bana sen %100 haksızsın diyorlar.elimde karar var diyorum o bizi bağlamaz diye bir yanıt geliyor karsıma.
alehimde cıkıcak yeni bi karara bende itiraz edicem ozman.bunu nasıl yapabilirim ve nereye muracat edebilirim.mahkemeyemi cıkmam gerekiiyor.bunların yaptıkları etikmi sizce yada bu işler boylemi yürüyor.??
konuyla iligili arkdasların yorumları benim için cok değerli olucaktır.