Bir Motorcu ABiden Duydum
Reklamlar
-
16 Haziran 2008, 17:12
Motor Güvenliği ile ilgili
MotoSiklete Bi alet baglıyorlanıyomuş Motor kontak anahtarsız çalıstırılsa veya çalınırsa alet size uzaktan kumanda yardımı ile sinyal yolluyormuş 1 km mesafesi varmış düğmeye bastınızda alet lastikleri indiroyurmuş. Sizce Ne kadar sağlıklı ?
Reklamlar
-
16 Haziran 2008, 17:15
-
16 Haziran 2008, 17:16
valla ılk defa senden duydum motoru stop ettırenı bılıyorumda lastıgı ındırenı duymadım
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
16 Haziran 2008, 17:17
Gitti Gidiyorda Görmüş oda
-
16 Haziran 2008, 17:18
Böyle bir alet varsa gerçekten çok güzel olurdu
-
16 Haziran 2008, 17:19
Motor kontak anahtarsız çalıstırılsa veya çalınırsa alet size uzaktan kumanda yardımı ile sinyal yolluyormuş 1 km mesafesi varmış.
Bu kısım mantığa yakın hatta arabalarda GSM hattının takıldığı alet var arabayı bir sms le stop ettirebiliyorsun felan.
Ama lastik kısmı biraz sallama olmuş lastiği nasıl indirecek siboba hattaa dönen tekerlekteki siboba nasıl müdehale edebilir ki ?
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
-
16 Haziran 2008, 17:22
celıl ybr adlı üyeden alıntı
ilk defa duydum
aynen
-
16 Haziran 2008, 17:24
Süper Moderatör (BBRR)
bende motorcu bi abiden duydum . böle başlıkları kilitliyolarmış
Motosiklet bilgi ve birikim paylaşma portalı olan formumuz somut bilgi ve deneyimleri paylaşmak içindir. Bu ve buna benzer aslı astarı olmayan şehir efsanesi türünden . hiç bir temele dayanmayan atmasyon bilgiler için başlık açmayınız.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)