http://www.kymco.com/us/showroom/mot...p?intInfoID=31
bu adresten modellerıne bakabilirsiniz
ybr nin kopyasını 2350 ye satıyorlarmıs bugunku hürriyet te ilanı vardı
bu motorlar hakkında bilgisi veya kullanmışlığı olan var mı ?
http://www.kymco.com/us/showroom/mot...p?intInfoID=31
bu adresten modellerıne bakabilirsiniz
ybr nin kopyasını 2350 ye satıyorlarmıs bugunku hürriyet te ilanı vardı
bu motorlar hakkında bilgisi veya kullanmışlığı olan var mı ?
cobalt,
kymco iyi motordur diye duydum..
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
güney kore malı şu an japonyada motor üretilmediğini varsayarsak uzak doğuda en kaliteli motorlardan biri kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ama benim çevremdekiler memnun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben kymco movie 125 scooter kullanıyorum ve inan cok memnunum motordan! sadece scooterları degil diger tum modellerini kullananlarda memnun (serviste yaptıgım muhabbetlerden..) bu arada servis olayı da gayet iyi..
www.kymcotr.com dan model ve fıyat bilgisi alınabilir srtryker modeli çok şık duruyor ,hem 125 hem 150 cc seçenekleri de var ama firmayla telefon görüşmesi neticesinde bu modelin çok satılmadığı için artık ithal listesinden çıkarıldığını söylediler ama fiyatlar biraz pahalı gibi gendi bana ne dersiniz?
İnternet dışında bir bilgim yok yalnız geçende Xciting 500 modelini inceledim altından üstünden yandan baktım işçilik ve detaylarına,iyiye benziyor.Ben tayvan malı diye biliyordum.
Herkes hakettiğini yaşar.
arkadaşlarımda ck 125 kullanan ve movie 125 kullanlar war, motorları kendimde gördüm movie de bindim, motorların işçilik kalitesi gerçekten çok iyi , motor açısından da sağlam motorlara sahipler.aslından motor kullanıcıları tarafından göz ardı edilmemesi gerekiyor
Uzakdoğu motorları içerisinde en iyilerden diye biliyorum.Bildiğim kadarı ile Amerika ve Avrupa'da kendi markası ile satılıyor.50cc lik modelinden alacaktık ama çok pahalı geldi(Honda'dan bile pahalı)
BBRR, abi Kore değil Taiwan malı bende de Movie xL 125 var ve çok memnunum 6000 km. yaptım 4 ayda ve tık demedi. Ama senin Ybr benzeri dediğin Pulsar biraz dökülüyormuş hiç kullanmadım ama öyle duydum. Tabii çok daha atak ve güçlü bir motormuş Ybr ile kıyaslanınca ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
teknik özellikleri
PULSAR 125/CK 125
Ölçüler :1958x742x1064
Ağırlık (kg) : 131
Motor Tipi :4 zamanlı OHV
Soğutma :Hava
Şanzuman :5 Vites
Motor Hacmi : (cm³) 124.1
Max. Güç :(Hp/d/d) 12 HP
Max. Tork :(Nm/d/d) 9.5 / 7500
Frenler Ön / Arka :Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön : 2.75 - 18 43P
Tekerlek Ölçüsü Arka: 3.00 - 17 45P
yamaha ybr 125
Motor tipi 4 zamanlı, tek silindirli, SOHC
Silindir hacmi 124 cc.
Çap X Strok 54 x 54 mm.
Kompresyon oranı 10.0 : 1
Maks. gücü 12.5 PS / 8.000 devirde
Maks. Tork 1.19 kg-m / 6.500 devirde
Yağlama Islak karter
Ateşleme CDI
İlk çalıştırma Elektrikli + Ayak marşlı
Benzin Deposu 12 litre
Yağ Deposu 1.2 litre
Şanzıman 5 vites
Şase
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Arka süspansiyon Oynar maşa
Ön fren Disk
Arka fren Tambur
Ön lastik 2.75-18 42P
Arka lastik 90/90-18 57P
Boyutlar (UxGxY) 1.970 x 745 x 1.050 mm.
Sele yüksekliği 780 mm.
İki teker arası mesafe 1.290 mm.
Yerden yükseklik 160 mm.
Ağırlık 107 kg.
valla arkadaslar bence yamaha biraz daha iyi gibi hem yenı baslayacak biri için 24 kg fark onemli herhalde ve pulsar da benzin ve vites bosta gostergesi yok sanki otomobilden alışkanlık aranıyo bunlarda
İzma da ne olaki?
Arkadaşlar, ben Kymco Venox 250 cc kullanıyorum. Gerçi ilk motorum ama 4 ay oldu çok memnunum. Bana hiç sorun çıkarmadı. Fiyatı uzak doğu motorlarına göre tabi ki biraz pahalı ama kalitesi de öyle zaten. V2, var mı ötesi? Ben tavsiye ediyorum. 250 cc cruiser almak isteyenler için birebir. Hem de çok iyi gidiyor.
Merhaba Arkadaşlar;llbefine adlı üyeden alıntı
Regal'mi, Tiger'mi, ölüsüde olsa Virago'mu derken birde bu canavar çıktı karşımıza.
Birkaç ay önce Sirkecide görmüştüm bu motoru gayet şık ve kaliteli bir duruşu vardı. Harley'in su soğutmalı (İsmi ve kaçıncı yıl için yapıldığı aklımda değil, hangi modeli kasetdiğimi anlamışsınızdır umarım )modelinide andırmıyor değil hani.
Regal ve Tiger ile ilgili forumlarda G.W.Shark ve Just Life dostlarımız deneyimleri ile beni gerçekten aydınlattılar, acaba bu motoru kullanan arkadaşlarda aynı çerçeve içerisinde tecrübelerini bizlerle paylaşabilirler mi?
Saygılar
Özgür
CHOPPER "V" OLMALI
Venox güsel motor ama fiyatı 9.000 YTL civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.Kymco taiwan malı iyi bir firma ama Yamaha,Honda ile aynı fiyatta mal satıyor,bazı yerlerde servis sorunlarıda var
silkar dış tic. a.ş.
www.kymcotr.com
Herkes hakettiğini yaşar.
arkadaşlar öncelikle herkese selam bende aktiv 110 var ve ben pulsar125 düşünüyorum bilen varmı o matorları ne kadar hıza ulaşa biliyo lütfen beni aydınlatın arkadşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)