Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

benzin fiyatları

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsani ve siyasi sebeblerden dolayı ben ikisinden de yıllardır benzin almıyorum zaten.
    siyasi sebebiyet ne hocam .. hadi calısanları insanı olabılır de

TOPİCİ AÇAN KARDEŞ İYİ GÜZEL AMA ADAMLAR SANA DAVA AÇARSA NE OLUR BİLİYORMUSUN

6. AYDAYIZ ; .... ISIMLI SAHISIN YAZMIS OLDUGU YAZI ÜLKE ÇAPINDA Kİ MÜŞTERİMİZİN SAYISINI VE DOĞAL OLARAK SATIŞ MIKTARIMIZIN DÜŞMESINE SEBEBİYET VERMISTIR . ZARARIMIZIN KARSILANMASINA KARŞILIK BU SAHISTAN DAVACIYIM ( AVUKAT BUNU DAHA İĞNELİ HALE GETİRİR ) ANLADIN MI BASKA YOLLAR DENEMEK LAZIM DIYECEM AMA İSTEDIGIN KADAR YOL DENE YA SEVE SEVE YA SIKA SIKA BU BENZİNİ ALACAZ . 20 YIL EVVEL BENZIN 2 DOLARA YAKLASCAK DENILINCE KIYAMETLER KOPMUSTU AMA BENZIN FIYATI YÜKLSELMİŞTİ . 2000 DE DEPO DOLDURDUGUMUZ PARAYA SIMDI 4 LT BENZIN ALIYORUZ

BENZİN KONUSUNDA BÜTÜN EMEĞİ GEÇENLERE TEBRİKLERİMİ GÖNDERİYORUM
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyasi sebebiyet ne hocam .. hadi calısanları insanı olabılır de

TOPİCİ AÇAN KARDEŞ İYİ GÜZEL AMA ADAMLAR SANA DAVA AÇARSA NE OLUR BİLİYORMUSUN
    bana karşı haksız rekabet davası açılmasını istemiyorum diyelim kısaca.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Birinden almadiginizda digerine yukleneceksiniz bu cozum degil. Cozum bence araclariniza binmemek ve toplu tasimalari israrla tercih etmek. Biraz o luksunuzden vazgecin. Cok luks duskunu olan taksiye binsin ama aracini garajda yatirsin. Bunu tum ulke bir hafta yapsa devletin vergi cesmesi sarsilir. Dubaide benzin 0.60 ykr/lt
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    olacak inşallah
    arkadaşlar bu konunun aynısını konuştuk zaten

http://www.motosiklet.net/forum/moto...rotestosu.html buyrun

gerçi herzaman olduğu gibi bi birliktelik yok yine okumayabilirsinizde
    [B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:

Motosikleti
    250cc Chopper
    açarlarsa açsınlar hatta bana yazsınlar açık adresimi belirteyim yeter beaa nereye kadar sus sus.kaderine boyun eyiyoruz diye tepemize çıktılar.hiç bir harekette bulunmayan arkadaşlar siz devam edin ama ben bu savaşı sonuna kadar sürdüreceğim.ilk baştan okuyupta yorum yazın bundan sonra sadece laf olsun diye en sonuncuyu okuyup yazmayın.

ben bir örnek verdim:ne olursa olsun bi ürünü tek başına satarsan istediğin fiyatı çekersin taaki yanına aynı ürünü satan bi rekabet gelene kadar.

ben bp veya shell veya po veya totalden almışım bi fark varmı hepsinde 3.50 değilmi fiyatı arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen ah ben katılsam ne olur katılmasam ne olur diye düşünürsen tabiiki bişey olmaz.bence burada negativ yorum yapanlar ya ana baba parası yiyor umurlarında değil yada gerçekten canları sıkılıyor sadece laf olsun diye yazıyorlar.bizim yapmaya çalıştığımız rekabeti uyandırmak başka bişey değil destek olacaksanız buyrun ama olmayacaksanız köstekte olmayın.

arkadaşım sana tamamen katılıyorum en mantıklısı yaya yada bisikletle gitmek ama sen gel hergün 100km yolu al.olmaz işte maalesef mecburuz araçlarımıza.toplu taşım araçlarıda çözüm değil onlarda benzinle hareket ediyor.keşke imkanımız olsa bütün araçlar 1 ay kontak kapatıp protesto edebilsek ama buda mümkün değil maalesef.
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

Motosikleti
    olacak inşallah
    bunun adı haksız erkabet değil arkadaşlar, bunun adı serbest piyasa
    ben bundan almayı tercih ediyorum kimene bundan

bukonuyu bende bikez açmıştım ama hep aynı tepkiler vardı

arkadaşlar bu iki firma benzin fiyatlarında oynama yaptırabilecek kadar büyük firmalar ve bunlar fiyatları aşağıya çekene kadar ben bu firmalardan almıyorum.

he çekerlerse ne olur
    ozaman çekmeyenden almam bukadar basit

herkezin tabiki paşa gönlü bilir ama biraz daha önemseyelim şu memleketi
    [B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı kaaneski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun adı haksız erkabet değil arkadaşlar, bunun adı serbest piyasa
    ben bundan almayı tercih ediyorum kimene bundan

bukonuyu bende bikez açmıştım ama hep aynı tepkiler vardı

arkadaşlar bu iki firma benzin fiyatlarında oynama yaptırabilecek kadar büyük firmalar ve bunlar fiyatları aşağıya çekene kadar ben bu firmalardan almıyorum.

he çekerlerse ne olur
    ozaman çekmeyenden almam bukadar basit

herkezin tabiki paşa gönlü bilir ama biraz daha önemseyelim şu memleketi
    seni canı gönülden kutlar ve tebrik ederim kardeşim keşke herkez senin benim gibi düşünsede bu ülkede bazı haksızlık ve yolsuzlukların önüne daha rahat geçebilsek ama maalesef birlik beraberlik kocaamaan bi 0
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

Motosikleti
    olacak inşallah
    henüz zamanı değil demekki
    bekleyip görücez

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Benzin aldığımız firmayı değil de başımızdakileri değiştirsek sorun kökten çözülecek sanırım.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    -
    bende Bp alıyorum zaten

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende Bp alıyorum zaten
    keşke o baştakileri değiştirme imkanımız olsa.ama kim geldiyse başa hep üzülen ve yokluk çeken bizler olmadıkmı açıkcası kime güvenilir ki bundan sonra??
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    Yaya
    ben şahsen PO kullanıyorum. Ama bu mailin içeriğinde bahsedilen shell ve totalin konu ile ne alakası olduğunu bilmiyorum.

Bence bu mail bir takım çıkar çevrelerinin insanıları dolduruşa getirme planlarının bir parçası olabilir.

Çünkü benzinin pahalılanmasının asıl sebebi hükümetin vergi politikasından kaynaklanmaktadır.

Türkiye bazında Shelin veya totalin konuya müdehale etmesi gibi bir olay olduğunu sanmıyorum, ha dünya kapsamında olayın boyutu değişiyor.

Kaldı ki üye olduğum diğer forumlarda bu konu tartışılmakta ama kimse adım atmıyor. bence bu iş için bir tarih atalım ve o tarihe motive olarak eylemlerimizi gerçekleştirelim yoksa sadece konuşmaktan ileri gidemiyoruz.
    Counter Strike'cilar buraya
    www(dot)dostsunucu(dot)com

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı kazurat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben şahsen PO kullanıyorum. Ama bu mailin içeriğinde bahsedilen shell ve totalin konu ile ne alakası olduğunu bilmiyorum.

Bence bu mail bir takım çıkar çevrelerinin insanıları dolduruşa getirme planlarının bir parçası olabilir.

Çünkü benzinin pahalılanmasının asıl sebebi hükümetin vergi politikasından kaynaklanmaktadır.

Türkiye bazında Shelin veya totalin konuya müdehale etmesi gibi bir olay olduğunu sanmıyorum, ha dünya kapsamında olayın boyutu değişiyor.

Kaldı ki üye olduğum diğer forumlarda bu konu tartışılmakta ama kimse adım atmıyor. bence bu iş için bir tarih atalım ve o tarihe motive olarak eylemlerimizi gerçekleştirelim yoksa sadece konuşmaktan ileri gidemiyoruz.
    total ve shell ikiside büyük firmalar o yüzden fiyatlarda etki olacak bu rol oynamaktalar.zaten bi tarih belirledik sene sonuna kadar.
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    olacak inşallah
    bu ihi firma dew firmalar olduğu için bu iki firmanın adı bahsedilmiş, bu iki firma sadece petrol işiyle uğraşan firmalarda değil ayrıca.

gelelim neden bu iki firma değiştirecek piyasayı;

kimse shellden almazsa ne olacak?
    shell istemsiz azda olsa indirecek,
    sonra ne olacak?
    hepimiz sadece shellden alıcaz ve bukezde diğerleri ister istemez indirecek fiyatları.

serbest piyasa ve açık rekabet arkadaşlar.

shell yada totalle ne alıp veremediği olur kaan yada ali yada hasan ın

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı kaaneski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ihi firma dew firmalar olduğu için bu iki firmanın adı bahsedilmiş, bu iki firma sadece petrol işiyle uğraşan firmalarda değil ayrıca.

gelelim neden bu iki firma değiştirecek piyasayı;

kimse shellden almazsa ne olacak?
    shell istemsiz azda olsa indirecek,
    sonra ne olacak?
    hepimiz sadece shellden alıcaz ve bukezde diğerleri ister istemez indirecek fiyatları.

serbest piyasa ve açık rekabet arkadaşlar.

shell yada totalle ne alıp veremediği olur kaan yada ali yada hasan ın

hay ağzına eline sağlık kardeşim benim demek isteyipte bi türlü anlatamadığımı nede güzel anlatmışın.kutlarım seni.B R A V O
    0538 208 39 04 A (rh)+

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    abicim ne yapsak boş bu petrollerin hepsi tek bi firmanın zaten ne farkedecek hiç almasak bile binen biniyo yeter onlara,petrol sigara gibidir bağımlıyız hepimiz mecburuz yani

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250
    hazır olaya girmişken bp'den de almayalım. sonuçta bp de mahallemizin petrol şirketi değil, dünya çapında bir şirket. onun neden dışarıda tutulduğu çok belli ya neyse.
    şimdi diyelim ki söylediğiniz olaya çok geniş kapsamlı bi katılım oldu. ne olacağını söyliyeyim. shell veya total istasyonlarının sahibi olan sizin sokağınızda veya yan sokakta oturan insanlar var. bunlar petrol fiyatlarını etkileyemicek. shell genel müdürü bakcak satışlar düştü. sağlam bir kampanya başlatıcak, her 100 ytl benzin alana termos verecek. o geniş katılım düşecek. diyelim ki katılım düşmedi. hiç sanmıyorum ki o istasyon sahipleri peşin para ile alsınlar satacakları yakıtı. shell veya total gibi şirket parasını bırakır mı? mutlaka isteyecekler paralarını. istasyon sahibi sıkıştı mı şimdi. çalışanlardan 1-2sini çıkarıcak. araba yıkama çalışmasın, pompalara da bir kişi eksik baksın ne olcak, zaten millet kuyruk olmuyo. işte süper benzin kampanyamız sayesinde bir kişi ekmeğinden oldu. shell veya totalin yapacağı elde avuçta ne varsa satıp ülkeden çekilmek olur. adamların umurunda olmaz. olan bizim ekonomimize olur, o firmalar altında iş yapan vatandaşımıza olur.

senaryolar çoğaltılabilir. ancak altını çizmek istediğim nokta yapılacak eylemlerin bir mantık içermesi gerektiği. hedefe odaklanarak yapılmalı bu işler. kabul edelim ki benzinin pahalı olmasını en büyük nedeni vergiler. her ne kadar artışların nedeni petrol fiyatlarının artması olsa da vergi oranı düştüğü anda fiyatların da azalacağı kesindir. bizi de ilgilendiren bu değil mi?

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Devletin başında Akp olursa olacağı budur

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    bence herkes istediği yerden alsın, nasıl olsa bir şey değişmeyecek, benden söylemesi
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)