çalınan Motosikletimi Buldum.
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 22:51
MİLLET OLAYA BAK YAA. DÜN GECE 2.30 ' DA İŞTEN GELDİM BAKTIM MOTOR YERİNDE. SABAH KALKTIM İŞE GİDİYORUM SAAT 07:00 CİVARLARINDA. Bİ BAKTIM MOTORU UÇURMUŞLAR. AMA NE YAZIKKİ YANLIŞ ADAMIN MOTORUNU ÇALMIŞLAR HABERLERİ YOK. Bİ TELEFONLA YARIM SAAT İÇİNDE GERİ GETİRDİLER MOTORU. AMA BİRAZ UĞRAŞTIRDILAR. KONTAK KABLOLARI VE TESİSATI KESİK Bİ ŞEKİLDEYDİ. NEYSE DARISI TÜM MOTORU ÇALINANLARIN BAŞINA. ÜLENNN SIKIYSA Bİ DAHA KALDIRIN O MOTORU YERİNDEN
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 22:54
Nasıl yani biraz daha net açıkla.Kime telefon ettin te geldi.Bu arada geçmiş olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
-
12 Haziran 2008, 22:56
tamamda Olayı biraz aç istersen kullanıcılar Aydınlansın.
Senin bu yazını gören arkadaşlar Kafalrında 2-3 şöyle bi soru olur.
a) Ya Başbakansındır
b) Ya mafyasındır
c) Yada önemli bir kişilik?
Biraz Acarsan tam gelişmeleri seviniriz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
12 Haziran 2008, 22:57
mahallenin serserileri ise illa ki getirirler .
geçmiş olsun
-
12 Haziran 2008, 22:58
zaten olaya öyle bır gırmışkı heycanı hala atamamış ustunden
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
12 Haziran 2008, 23:06
Yav Ne Heyecanı Millet. şimdi şöyle Anlatayım Size ! Mesleğim Otomotiv Söktörü. Oto Dizayn Ses Müzik Ve Görüntü Sistemleri. 12 Senedir Bu Piyasadayım. Dolayısıyla Bir çok Eleman Ve Personel Yetiştiriyoruz Ve Bir O Kadarda Meslek Arkadaşımız Var. Polis Polisi Taksici Taksiciyi Tanır. Bizim Meslekdede Oto Elektronikçileri Ve Elektrikçileri Ne Kadar Oto Ve Moto Faresi Varsa Tanır. çünkü Ne Kadar Hırsız Varsa Alayı Gelir Bizlere Parça, Amfi Teyp ıvır Zıvır Satıp Paraya çevirmeye Kalkarlar. Dediklerimdende Anlaşılacağı Gibi Oto Faresi Değilim Ama Hertürlü Otomobil Ve Motoru 1 Dkk Içinde Yerinden Kaldırırım. Bu Namıdiyar Fare(mause) Arkadaşların Bi Kaç Tanesine Telefon Açtım. Bizim Mekanda Araç Kaldıranlara. Yarım Saat Içinde Evin önünde Beklerken Abi Kusura Bakma Diyerekten Yanlarında Kestikleri örme Kilide Benzer Bir Kilit Getirdiler. Zararımıza Karşılık Diyerekten. Bu Arada Motor Honda Titan Cg Es 2004
-
12 Haziran 2008, 23:10
cendere cenderrre cenderreeeee
-
12 Haziran 2008, 23:16
Eytt Yavrum Benim Hehehe. Kim Tutar Benii
-
12 Haziran 2008, 23:17
B secenegini onaylamaktayım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
12 Haziran 2008, 23:22
ben bu adamdan korkmaya basladım beyler
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
12 Haziran 2008, 23:26
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yav bizim arkadaşlarada yardım etsene çalınan motorları, buldurursun hayra geçer ödüle doyarsın, Ne tavsiye ediyorsun Usta !! çaldırmamak için motoyu
-
12 Haziran 2008, 23:27
Yok Be Millet Mekanlarımız Belli Ne Mafyayız Ne Serseri. Zaten Bu Tipleri Hergün Eliyoruz Merak Etmeyin. O Kategoride Insanlar Bir Gecede Milyarları Kaldırıp O Gecdede Yiyorlar. Ama Ben Alınteri Dökerim De O Soysuzların Yolundan Gitmem. Zaten Mekan Belli Yurt Belli ; Hepiniz Bilirsiniz. Mersedes Koluman Bayileri. Diğeride Ertex Auto Decoration. ( Bilirsiniz Kurtlar Vadisindeki Sponsorlardan Biri Mafya Tarzı Vıp Limuzin Otomobiller Mersedes Vito V.b.)
-
12 Haziran 2008, 23:29
Geçmiş olsun.keşke o ş.siz sahısları polise bildirip yakalatsaydın .Senin motoru getirdiler ama başkasınınkini çalmak üzere dolaşmaya başlamışlardır şimdi.
-
12 Haziran 2008, 23:30
geçmiş olsun bidaha olmaması dileğiyle..
-
12 Haziran 2008, 23:32
"Yerinden kaldırırım" felan ne demek ya. Bu nasıl başlık bu nasıl muhabbet. Ben böyle arkadaş görmedim daha bu forumda. Hiç bana ve bence bu foruma göre değil.
-
12 Haziran 2008, 23:36
-
12 Haziran 2008, 23:40
SSTEK adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.keşke o ş.siz sahısları polise bildirip yakalatsaydın .Senin motoru getirdiler ama başkasınınkini çalmak üzere dolaşmaya başlamışlardır şimdi.
+100000000000000000000000000000
Yeterlı acılama bu olmus bence
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
12 Haziran 2008, 23:42
BEYLER BEN YILLARDIR O KADAR MOTORSİKLET VE ARABAYI ÇALINDIKTAN SONRA GERİ GETİRDİM. AMA HİÇ AKLIMA GELMEZDİ KENDİ MOTORUMUN ÇALINACAĞI. SİZE TAVSİYEM !
-Motorunuzu rasgele park etmeyin!
-Motorunuzu mutlaka iki farklı kilit ile güvenceye alın; örneğin bunlardan birisi disk kilidi iken diğeri asma kilit olabilir. ÇünKÜ hırsız diskteki kilidi kırmaya çalışırken diski yamultur yada ezerse tekerlek dönmekte zorlanır ve hırsıza karşı caydırıcı olur.
-BirDen fazla kilit ile bağlayın motorunuzu dolayısıyla hırsızlar bu motorla uğraşılmayacağına karar verip cayarlar işten
-Her gün kullanıyorum diyerek tedbiri elden bırakmayın.
- mümkünse gözden uzak dikkat çekmeyen kapalı garajlarda muhafaza edin.
- unutmayınki 50 milyo gibi cüzzi bir fiyata motorunuza alarm taktırabilir ve rahat edebilirsiniz. çünkü alarm led lambası takılmayacağı için hırsız bilmez alarm olduğunu ve sarsıntı anında alarm devreye girer ve susturmayada uğraşmaz basar gidr ordan.
SSTEK adlı üyeden alıntı
şöyle birşey varki isim ve mertebe kullanmıyorum ve devam ediyorum. herkeaz herşeyin içinde ve herşeyin farkında. istiyen kişi istediği anda ben nasıl yarın saatde getiriyorsam onlarda yarım saatde bulurlar hırsızıda çalınanıda. ama herşey iş birlik ve pazarlık içinde ne yazıkki. bu böyle bunu herkes biliyor. Herşey fifti fifti senin anlıyacağın
hayatımHepyek adlı üyeden alıntı
"Yerinden kaldırırım" felan ne demek ya. Bu nasıl başlık bu nasıl muhabbet. Ben böyle arkadaş görmedim daha bu forumda. Hiç bana ve bence bu foruma göre değil.
sevgili arkadaşım . ben bu arkadaştan korktum diyen arkadaşlarımızın dediği kelimeye karşılık olaraktan dedimki mesleğim oto elektronik elektrik ve immobilizer. dolayısıyla oto faresi değilim ama hertürlü aracı motoru yerinden kaldırırım dedim muhabbette ne var. yarın bigün arabanın anahtarı kaybolursa zor duuruma düşersden gel bi alo de istanbul içindeysen yardımcı olurum dilersen altında Chevrolet corvette olsun ok anlaşıldımı
B_ura_K adlı üyeden alıntı
Alllaahh korusun ama motorum calınırsa polisten önce seni arayabilirmiyimm abbbeeee
malum farelerın basını ezerız he hacıı olurmu??
olur kardeşim ne demek elimden geldiği kadar yardımcı olurum
ama siz siz olun motora sadece binmekle yetinmeyin ne kadar motorcu tamirci tanıyor ve biliyorsanız kanka olun. çünkü bu işin içinde olanlar var haberiniz ola
-
13 Haziran 2008, 00:08
bence kilitleyelim saklayalım da macera yaşamayalım
-
13 Haziran 2008, 12:57
VECTRALP adlı üyeden alıntı
Yok Be Millet Mekanlarımız Belli Ne Mafyayız Ne Serseri. Zaten Bu Tipleri Hergün Eliyoruz Merak Etmeyin. O Kategoride Insanlar Bir Gecede Milyarları Kaldırıp O Gecdede Yiyorlar. Ama Ben Alınteri Dökerim De O Soysuzların Yolundan Gitmem. Zaten Mekan Belli Yurt Belli ; Hepiniz Bilirsiniz. Mersedes Koluman Bayileri. Diğeride Ertex Auto Decoration. ( Bilirsiniz Kurtlar Vadisindeki Sponsorlardan Biri Mafya Tarzı Vıp Limuzin Otomobiller Mersedes Vito V.b.)
bnde koluman da stajyerlık yaptım ...
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
34 GS 5603:cherry:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)