Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

scooter seçimi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    ben de honda diyorum uzun ömürlü ve sağlam bence senin idealin ama bence

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    as gy200
    Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki AN 125 diyorum.Ve de ısrar ediyorum.Saygılarımla.
    listeye bu motoruda al derım

Motosikleti
    Kymco Agility
    Daha fazla para verip daha düşük performans almak istiyorsan Beat senin için ideal. 2 kişi binince yokuşta tıkanır kalırsın, ama kendini "HONDA'm var" diye tatmin edersin. Kymco Agility kullanıcıları sele altı bagajlarına fullface bir kask koyabilirken sen 2 kilo elmayı zor sığdırırsın ama nede olsa HONDA'n vardır artık senin ve olurdur böyle basit detaylarda eksiklik! Agility kullanıcıları dünyanın scooter konusunda en çok tercih edilen 2. markasına biner ve uluslararası platformlarda verimli paylaşımlarda bulunurken sen Türklere özgü marka fanatikliğinin kurbanı olduğunu asla kabul edemez ve "iyi ki Honda'm var. nede olsa japon abi" diye gezersin ortalıkta!..

------

Honda Supersport sınıfında çok iyi olabilir. Honda belki touring sınıfında da iddialıdır. Yada cruiserlarında klasik bir ruh vardır. Ama inanın bana bu karşılaşmada, yani söz konusu makineler giriş seviyesi scooterlar olduğunda HONDA 4. hatta 5. sırada kalır. Şuan ülkemizde bu fiyat aralığında Kymco Agility'den iyisi yoktur.

125cc 9,4hp

12" tekerlekler. (bu arada birileri agility'nin tekerlekleri küçük demiş. sınıfının en büyük tekerlekleri agility'de. diğerleri 9" yada 10")

Sınıfının en geniş bagaj hacmi

Sportif amortisorler ve sınıfının en iyi yol tutuşu

Sınıfının en seri makinesi...

Tabii yinede tercih senin. Daha iyi fiyata çok daha iyi bir performans almak varken gidipte sırf üzerinde HONDA yazdığı için Beat'i tercih edersen bunada saygı duyarız.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    güzel yazmış hiç aklından geçirmesen bile incelemeni tavsiye ederim

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Agility imiş beat beatmiş bws imiş hepsini salla.Alabiliyorsan eğer Dylan'ı şiddetle tavsiye ederim.Şimdiye kadar bindiğim scooter lar içerisinde bana göre kesinlikle en iyisi.Tekerlekler büyük, 16 hp, su soğutma, görünüm güzel, yakıtı kokluyor.Hız desen 140'a dayandıran varmış ben daha yapamadımDaha ne olsun:D

Motosikleti
    Yamaha Bw's 100
    Arkadaşım Honda Beat tam sana uygun.Yanlız bu araç şehir aracıdır köyde vs arazide kullanacaksan Yamaha Bws derim.Yanlız bws artık üretilmiyor temiz bir ikinci elini bulursan bana da haber ver.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Scooter İtalyan işidir hepsini bi kenara bırak İtalyan al başka motora dönüp bakma bile

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı SAKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter İtalyan işidir hepsini bi kenara bırak İtalyan al başka motora dönüp bakma bile
    Tabi bunu İtalyanların parça ve bakım masraflarını da gözönünde bulundurarak yap

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda beat

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Motoru kullanım sürende önemli , alacağın motoru yakın zamanda satmayı düşünürsen 2.el de sirkülasyonu olan bi scooter almanı öneririm ve bu aşamada Honda sanki diğerlerine göre daha iyi durumda bence...

72kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    d integra
    150 lik al...honda dylan...bu motorlar baygınlık verir...daha büyüğünü almaya çalışma sonradan
    HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha fazla para verip daha düşük performans almak istiyorsan Beat senin için ideal. 2 kişi binince yokuşta tıkanır kalırsın, ama kendini "HONDA'm var" diye tatmin edersin. Kymco Agility kullanıcıları sele altı bagajlarına fullface bir kask koyabilirken sen 2 kilo elmayı zor sığdırırsın ama nede olsa HONDA'n vardır artık senin ve olurdur böyle basit detaylarda eksiklik! Agility kullanıcıları dünyanın scooter konusunda en çok tercih edilen 2. markasına biner ve uluslararası platformlarda verimli paylaşımlarda bulunurken sen Türklere özgü marka fanatikliğinin kurbanı olduğunu asla kabul edemez ve "iyi ki Honda'm var. nede olsa japon abi" diye gezersin ortalıkta!..

------

Honda Supersport sınıfında çok iyi olabilir. Honda belki touring sınıfında da iddialıdır. Yada cruiserlarında klasik bir ruh vardır. Ama inanın bana bu karşılaşmada, yani söz konusu makineler giriş seviyesi scooterlar olduğunda HONDA 4. hatta 5. sırada kalır. Şuan ülkemizde bu fiyat aralığında Kymco Agility'den iyisi yoktur.

125cc 9,4hp

12" tekerlekler. (bu arada birileri agility'nin tekerlekleri küçük demiş. sınıfının en büyük tekerlekleri agility'de. diğerleri 9" yada 10")

Sınıfının en geniş bagaj hacmi

Sportif amortisorler ve sınıfının en iyi yol tutuşu

Sınıfının en seri makinesi...

Tabii yinede tercih senin. Daha iyi fiyata çok daha iyi bir performans almak varken gidipte sırf üzerinde HONDA yazdığı için Beat'i tercih edersen bunada saygı duyarız.
    Aynen katılıyorum
    Daha ucuza daha iyisi varken daha pahalıya daha kötüsü niye alınırki
    Şu site birde marka fanatikliğinden kurtulsa çok güzel olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi bunu İtalyanların parça ve bakım masraflarını da gözönünde bulundurarak yap
    Herkez İtalyan parçalarını pahalı zanneder,japonlarla bi kıyasla bakalım ne kadarmış.

trattataa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    abi övüp durmayın heryerde kymco'yu rica edicem ya
    fiyatlarını yükseltiyolar.
    bırakın honda alsın millet
    kymco kötü
    honda hayat onda ;)

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Benimkini vereyim 2 zamanlı pire gibi motor. her yola girer Enduro misali. 100cc 2 zamanlı 8.7 beygir. Peugeot Trekker 100 scooter'in kralı Düşünürsen özelden mesaj at.

Beat'leri oldum olası sevemedim gitti. Honda kötü mal üretmez yanlız ürettiği bu scooter'a gerektiği beygiri torku verememiş. En iyisi benimki
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler