akıllı bı adam yokmu ya........................
akıllı bı adam yokmu ya........................
MT ANTALYA
bu adam öldü mü kaldı mı bilen yok daha
içim bi hoş oldu....
bu arada konuyla alakasız ama şunu söylemek isterim.
ister motosiklet üstünde ister otomobil içinde olun belli bi süratte ilerlerken engele çarpmak suretiyle kaza yaparsanız vücudunuzun sahip olduğu kinetik enerji- ya da harekek fiziki açıklamasını tam izah edemem- bir anda sıfıra ya da buna çok yakın bi değere ineceği için emniyet kemeriniz takılı olsa ya da kaskınızda olsa ve vücudunuzda değil kırık ekimoz bile olmasa dahi sadece iç organ iflas etmesi sonucu ölüm gerçekleşir.
o yüzden otomobilde taklalı kazalarda kurtulma oranı yüksekken arkadan çarpma ya da kafa kafaya çarpışma ya da ağaç duvar gibi engele çarpma kazalarında ölüm oranı çok yüksektir. bu tür kazalarda sürücü ve yolcular gelişmiş şasi, airbagler, aktif gergili emniyet kemerleri, yaşam alanı teknolojileri sayesinde hiç darbe almaz ancak anında ölürler.
motosiklette de durum farklı değildir. engele çarpar ve engel üzerinden aşarak harekete bir müddet devam edip sonra yere düşüp sürüklenerek enerji azaltılmadığı müddetçe sabit engele çarpmak değil 200 km/h 100 km/h süratte dahi ani ölüme yol açmaya yeterlidir.
dikkat edin yüksek süratte kazalardan kurtulan sürücüler low-side kaza yapanlardır.
Allah hiç bi tür kaza yaşatmasın ama engele çarpmalı olanı hiç yaşatmasın inşallah.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
KASK TAKMAYANLARIN DİKKATİNE
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
allah düşmanımın başına vermesin bu ne yaaa bi tuhaf oldum
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
haribden bakınca bi tuhaf oluyor insan. konunun güncel tutulması gerekli, görülsün ve ders alınsın.. şeytan bu işte, açtırıyor gazı sonuna kadar
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
allah korusun ya of çok kötü oldum birden...motor da kawasaki ZX 6 R sanırım
bunun photoshop olma ihtimali var mı ? belki daha önce tartışılmıştır ama bana gerçekci gelmedi
İki kişinin bindiği motor değildir.
Kask hala sapasaglam hangi marka acaba adam ama baya sürüklenmis kötü
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Evet abi dondum kaldım bende resimleri yeni görüyorum ders alınması gereken bir durum ADAM ÖLMÜŞ SANIRIM GENELDE YAZILAN BU????
Bu adamın ölmemesine imkan yok bence boynuna dikkat edin en az 10 cm ileride duruyor. Zaten hadi o boynu yerinden çıkmadı yada kırılmadı diyelim adam kaskın kayışından boğulmuştur.
Tekirdağ-Çorlu
hocam oruçlu oruçlu bir tuhaf oldum vallahi midem bulandı allah ölümün bile hayırlısını versin düşün senize nasıl bir çarpışma olmuş ve halla angut tır şöförü tık diye bir ses duymuş falan filan hayvan uyuyodur kesin...
bu sitedeki açıklamada çocuk 26 yaşında kaza sonucu ölmüş kaza yaptığı yol ise o şehrin bağdat caddesi diyim size aşırı sürat yapılan bir otobanmış motorcular burda yarışırlarmış...en ilginç olanı ise bu çocuğun arkadaşı bir hafta önce burda ölmüş...akıllanmamış görüldüğü üzere
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
güncel diyim bu resimlere herkez baksın da ibret olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
oha falan oldum
konunun güncellenmesine sevindim çok gerilerde kalmış ilginç, ilginç olduğu kadar da ders alınacak bi çalışma olmuş
motor kawasaki z 750 sanırım hiç grenaj yok
herif ölmüş kask mı kaldıc ortada boynu kırılmıştır kafadan önce ama kask genede
Eleman ölmüş yaw. Ne yaşaması
Yaşayan adam orada mı bekletilir. İlkyardım yapılır, hastaneye götürülür...
Allah'ım cümlemizi korusun böle kazalardan..
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)